Dziś z rana (ok.9.30) jadąc samochodem usłyszałem w audycji Tu Baron znajome dźwięki utworu Dream Theater - Another Day. Była to jednak wersja akustyczna i bez wokalu. Czy jesteście w stanie powiedzieć mi, czy grał to Dream Theater, czy był to cover, ewentualnie kto to grał i gdzie tego szukać
Dream Theater akustycznie
Dream Theater akustycznie
Witam
Dziś z rana (ok.9.30) jadąc samochodem usłyszałem w audycji Tu Baron znajome dźwięki utworu Dream Theater - Another Day. Była to jednak wersja akustyczna i bez wokalu. Czy jesteście w stanie powiedzieć mi, czy grał to Dream Theater, czy był to cover, ewentualnie kto to grał i gdzie tego szukać
. Z góry dzięki. Pozdrawiam
- Robert
- Listy Przebojów Trójki słucham od: nr. 137 - 1 XII 1984
Re: Dream Theater akustycznie
Dream Theater we własnej osobie 
w takim razie czy to było gdzieś wydane na jakiejś płycie?
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Prawdopodbnie tak, bo potem po 10 Baron zagrał jeszcze jednego DT, spokojnego, długiego, z wokalem tym razem. Jakaś nowa płyta może?
no DT ostatnio nic nie wydał z tego co wiem... na pewno na albumie tego nie było, może na singlu jakimś
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Wg. astrony Trójki były to:
# Another Day - Dream Theater
# Wither - Dream Theater
# Another Day - Dream Theater
# Wither - Dream Theater
pewnie z singlaMiszon pisze:# Wither - Dream Theater
może Another Day też na podobnym wydawnictwie można znaleźć.