no, chyba nie bolało.Szczoteczkal pisze:Dobrze, już dobrze

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
no, chyba nie bolało.Szczoteczkal pisze:Dobrze, już dobrze
a chcesz?TomaszBr pisze:Mogę któreś notowanie podliczyć, jeżeli jest taka potrzeba![]()
No to fajnie! Ja policzę 1526 jak już deklarowałem.TomaszBr pisze:Nie ma sprawy - podliczę 1527
A o której godzinie? Bo dzisiaj Grzegorz Hoffmann powiedział, że GH+ będzie za tydzień w poniedziałek, które normalnie jest w godzinach od 19 do 21 (dla niezorientowanych podaję).ku3a pisze:no i wszystko jasne - notowanie BĘDZIE na antenie w Lany Poniedziałek.
Talvi pisze:6. Pati Yang - NEAR TO GO
Pati Yang - NEAR TO GODkonwicki1980 pisze:10. Pati Yang - NEAR TO GO
konwicki1980 pisze:6. White Lies - STRANGERS
adamDD pisze:3. White Lies - STRANGERS
Usuniętobutterflywings pisze:1. White Lies - STRANGERS
Żeby nie było - kiedy głosowałem, to w zestawie widniało jeszcze pod błędną nazwą "NEAR TO GO".leniviec pisze:Talvi pisze:6. Pati Yang - NEAR TO GOPati Yang - NEAR TO GODkonwicki1980 pisze:10. Pati Yang - NEAR TO GO
No to przesłuchaniu zestawu to jestem bardzo miło zaskoczony. Tylko Pati należało się bać, bo faktycznie jest tragiczna, ale Avril dużo lepsza od poprzednio poznanej, a Cuba zdecydowanie najciekawszy z trzech, którzy przewinęli się przez zestaw. Poza tym pozytywny Incubuś, Sarah i bardzo pozytywna Alisson. Trochę mniejsze wrażenie niż się spodziewałem wywarł Dropkick, przeciętnie KOL, a beznadziejnie Arcade Fire. Ale jednak przewaga pozytywów jest znaczna.kajman pisze:Na razie nie znam zbyt wiele z tego zestawu, ale jest w nim ewidentny koszmar w postaci Lajfchałsu, świetne Voo Voo i chyba (odsłuch w pracy) rewelacyjny Dropkick. No i już się boje Pati, Avril i Cuby. Mam nadzieje, że się pozytywnie rozczaruję.
Oj tak. Strasznie szkoda słabych wyników, jakie Ogród osiągnął na LP3 (biorąc pod uwagę potencjał utworu to powinna być co najmniej pierwsza trójka). Ale przynajmniej sporo punktów na Forumowej natrzaskaładamDD pisze:Dziwnie tak nie głosować po tylu tygodniach na Closterkeller…
http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?p=252022#p252022Adamsky pisze:Wyniki będą w piątek czy w poniedziałek ? Pytam o Forumową i Listę ?
Jak usłyszałem to w Trójce to był niezły szok, możliwe że drugi odsłuch też miałby mniejsze oddziaływanie, ale i tak myślę że na 90% to będzie moja promocja, o ile wcześniej (np. Ku3akajman pisze:rewelacyjny Dropkick
PEOPLE GET READYarturro pisze: 8. Eva Cassidy - PEOPLE GET READ