mara pisze:Ja totalnie fałszuje ( dziś w łazience śpiewałam oh my heart oh my..i powiem że przy trzecim heart już miałam dość słyszenia tego) umiejętności gitarowe mam żadne..czy może być coś bardziej alternatywnego ..zapisuję się!
Rozumiem, że chcesz być wokalistką?
Zaraz - przecież jeszcze nie zdefiniowaliśmy, w jakim stylu będziemy grać!
Tak sobie oglądam aktualny olis. Musi być wyjątkowo kiepsko, skoro odgrzewana (jakaś promocja? wyprzedaż resztówek?) Sade na pierwszym, na podium Me, Myself and I - jakoś nie wyobrażam sobie, żeby sprzedawali tysiące płyt, ni stąd ni zowąd "Requiem dla mojego przyjaciela".
Helen, natychmiast coś zjeść, niekoniecznie mikrofon.
Ostatnio zmieniony pt kwie 15, 2011 9:14 pm przez słoik, łącznie zmieniany 1 raz.
mara pisze:
ale to były jakieś krótkie fragmenty w wersjach na poziomie "na jedną strunę" czy nie wiele trudniej..
co by znaczyło że rozróżniasz poszczególne struny, masz dobry słuch i umiesz prawidłowo trzymać gitarę. I to Cię dyskwalifikuje jeśli chodzi o grę w zespole " alternatywnym "
mara pisze:Ja totalnie fałszuje ( dziś w łazience śpiewałam oh my heart oh my..i powiem że przy trzecim heart już miałam dość słyszenia tego) umiejętności gitarowe mam żadne..czy może być coś bardziej alternatywnego ..zapisuję się!
Rozumiem, że chcesz być wokalistką?
Zaraz - przecież jeszcze nie zdefiniowaliśmy, w jakim stylu będziemy grać!
mogę być menadżerem..będę wam mówić czego Wam robić nie wolno a co byście chętnie robili ( i nie będzie racjonalnych przesłanek byście tego nie robili tyko moje widzi mi się) sama nic nie będę robić i jeszcze zgarniać za to kasę
macor70 pisze:przy pudełku pytanie standardowe do słoika kieruje - kto własnie odszedł w strone światełka w tunelu?
Co prawda lady prosiła, by nie pisać, ale może akurat te nazwiska jej nic nie powiedzą. jeśli skończyliśmy na Sidneyu Lumecie to: siostra Helena Warszawska - element zakopiańskiego folkloru oraz była rekordzistka świata w biegu na 400 metrów przez płotki Danuta Piecyk. To może jeszcze William Lipscomb - laureat nagrody Nobla z chemii w 1976.