Ryszard Sygitowicz - Wesoły klucznik
Re: Ryszard Sygitowicz - Wesoły klucznik
A kolega posiada może piosenkę grupy RSC pt. "Bez znieczulenia". Może wymiana "Wesoły klucznik" na "Bez znieczulenia"?zbychfish pisze:Wanted!!! cóż tu więcej pisać
OK, nie bede zlosliwyzbychfish pisze:A i owszem lece po kolei.
Bo uwazam ze tak mozna latwiej kontrolowac watki, jesli to problem prosze o info.
Jesli chodzi o drugi mail to RSC bez znieczulenia posiadam czy potrzebny upload?
Bez znieczulenia to tak naprawde Kradniesz mi moja dusze, zmiana nazwy utworu z 41 na 42 notowanie i chyba ten kawalek jest ogolnie dostepny
A Gosc posiadajacy unikaty proszony o zyczliwosc i upload

pozdrawiam
Oczywiście bardziej zorientowanych niż ja, który Listy słuchał dopiero od 1991 r. Pozdrawiam,Anonymous pisze:Czy z tym zmienym tytułem to zostało potwierdzone przez jakieś wiarygodne źródło? Ja ostatnio słyszałem jakąś piosenkę pt. Bez znieczulenia. Brzmiało mi to na lata 80. Myślę, że na dniach ją zdobędę i spróbuję potwierdzić u bardziej zorientowanych Forumowiczów.
Czekamy!!!!Anonymous pisze:Oczywiście bardziej zorientowanych niż ja, który Listy słuchał dopiero od 1991 r. Pozdrawiam,Anonymous pisze:Czy z tym zmienym tytułem to zostało potwierdzone przez jakieś wiarygodne źródło? Ja ostatnio słyszałem jakąś piosenkę pt. Bez znieczulenia. Brzmiało mi to na lata 80. Myślę, że na dniach ją zdobędę i spróbuję potwierdzić u bardziej zorientowanych Forumowiczów.