przed 10. zlotem
-
prz_rulez
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Re: przed 10. zlotem
Tak się właśnie zastanawiam. Hmm. Chyba muszę zacząć kogoś szukać na couchsurfingu.
Problem w tym, że Warszawa mnie trochę przeraża "objętościowo" ;P
Problem w tym, że Warszawa mnie trochę przeraża "objętościowo" ;P
-
Dekodi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Not. 96 z 18.02.1984
Widzę, że zebrała się już niezła ekipa, więc i ja potwierdzam swój przyjazd. Dla dopełnienia wszystkich formalności: 2 noclegi bez posiłków (oprócz tradycyjnej jak widzę pizzy).
Do zobaczenia
Do zobaczenia
przypominam, że jeszcze tylko przez 4 dni czekam na deklaracje noclegowe i posiłkowe.
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
A więc tak, potwierdzam 1 nocleg. Co do drugiego nie jestem pewien. Będę wiedział na pewno dopiero 10 maja. Jeśli to za późno, to poproszę o 1 nocleg, a drugi sobie "załatwię"
.
No i skoro nikt nie bierze miejscowego wyżywienia, to mnie też pozostaje radość z pierwszej wspólnej tradycyjnej margarity/pepperoni/fungi/łorewa
(bo rok temu w piątek nie było
).
No i skoro nikt nie bierze miejscowego wyżywienia, to mnie też pozostaje radość z pierwszej wspólnej tradycyjnej margarity/pepperoni/fungi/łorewa
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Dwa noclegi. Skoro nikt na miejscowe się nie pisze, to ja się do większości dostosuję i coś kupię sobie w piątek na sobotnie śniadanie.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Zaraz zaraz, ja się pisałem na śniadanie w sobotę
. Aczkolwiek - jeśli zostanę sam, no to nie będzie to miało sensu i zapewne zrezygnuję.
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
A można prosić o jakieś małe podsumowanko?
Kto się zapisał, co zamówił i ile, bo mam przeczucie, że nie wszystko jest CLEAR.
Nie piszę, że teraz, ale jakoś np. dobę przed końcem zapisów.
Kto się zapisał, co zamówił i ile, bo mam przeczucie, że nie wszystko jest CLEAR.
Nie piszę, że teraz, ale jakoś np. dobę przed końcem zapisów.
jeśli zostaniesz sam, to nie będziesz mieć nic do gadaniaMiszon pisze:jeśli zostanę sam, no to nie będzie to miało sensu i zapewne zrezygnuję.
jak będę mieć czas, to zrobię wcześniej. a jak nie, to na pewno będzie w niedzielęadameria pisze:A można prosić o jakieś małe podsumowanko?
- nemo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Już nie słucham
Przepraszam, że piszę to dopiero teraz: proszę o naniesienie zmian w moim zgłoszeniu na zlot.
Dołączę do Was na Myśliwieckiej, nie będę zostawać na nocleg.
Do zobaczenia.
Dołączę do Was na Myśliwieckiej, nie będę zostawać na nocleg.
Do zobaczenia.
Przed 10. zlotem
Dwa noclegi, jedna osoba, zero posiłków z jadłodajni ośrodka.
- tadzio3
- Kontakt:
Jeden nocleg, bez posiłków w jadłodajni
Re: Przed 10. zlotem
krzysiek83 pisze:Dwa noclegi.
super!djjack pisze:Dwa noclegi
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
No właśnie - djjack! A to bardzo długostażowy forowicz!
Re: Przed 10. zlotem
ja również bardzo się cieszę z perspektywy poznania Krzyśka i Jackaabd3mz pisze:super!![]()
już dwie osoby, których jeszcze nie poznałem!
Ja mam nie pewna partnerkę i dopiero w Warszawie na miejscu mi odpowie ostatecznie,więc zamawiam z góry pierwszy nocleg i posiłki jak wszyscy.
Rezerwuje jeden nocleg (z piątku na sobotę) dla dwóch osób bez posiłków w jadłodajni, wieczorna pizza jak najbardziej.
Zostało niedużo czasu do końca niedzieli, a tym samym do końca zgłaszania się na noclegi.
Kto się nie zgłosi i nie napisze mi żadnej dodatkowej informacji wyjaśniającej na pw, to zakładam, że nie przyjeżdża i będziemy liczyć na spotkanie przy następnym zlocie.
Zgłoszenie się jest konieczne, ponieważ na tej podstawie ostatecznie potwierdzę liczbę osób. Płacić będziemy na podstawie liczby zarezerwowanych miejsc, a nie liczby osób które przyjadą! Jeśli w związku z tym będę potrzebował od Was zaliczki, dam znać.
Dotychczasowe zgłoszenia:
Obydwa noclegi:
- abd3mz
- Dekodi
- djjack
- Gary
- Grycek
- herMMan
- kajman
- krzysiek83
- ksch
- ku3a
- leszekno
- macor70
- Martyr
- Miszon
- neon.ka
- Yacy
Tylko pierwszy nocleg (pt/sb):
- Dede
- Llucky
- lady
- adameria
- Kertoip
- grzes
- Neo01
- tadzio3
- Paw19672
- Artur*2
Pobyt z nami, ale bez brania noclegu:
- Marcin Buchalski
- matuzalem
- uzi
Tylko w czasie Listy:
- nemo
- prz_rulez
Nie wiadomo:
- basiagra
- Robert
Jednak nie dadzą rady się pojawić:
- Aro
- marsvolta
- mateusz15
Ponadto:
bear - ze względów zdrowotnych nie wiadomo
Gdybym kogoś źle wpisał, proszę o znak/sygnał. Podobnie gdybym przeoczył jakąś informację przesłaną takim czy innym kanałem komunikacji.
Koszty. Wynajęcie dużej sali kosztuje 400 zł na cały weekend. Koszt będzie dzielony na wszystkie osoby które będą w Śródborowiance, nawet jeśli nie będą nocować. Wyjdzie kilkanaście złotych na osobę. Zalet tej sali nie trzeba przedstawiać nikomu kto choć raz spędził w niej kilkanaście zlotowych godzin. A resztę osób zapewniam, że warto zainwestować kilkanaście złotych, by w zamian dostać dużą salę, w której będziemy się czuć swobodnie.
Nocleg w pokoju dwuosobowym kosztuje 50 zł, w pokoju 3-osobowym 40 zł. Na razie nie wiem ile jest dostępnych pokojów 3-osobowych. Jeśli dobrze pamiętam ostatnio w Śródborowiance uśredniliśmy koszt noclegu, żeby każdy zapłacił tyle samo. Teraz możemy zrobić tak samo.
Posiłki - NIE bierzemy posiłków w ośrodku, będziemy organizować na własną rękę. W piątek po Liście tradycyjna zlotowa pizza, śniadania i kolacje sami zorganizujemy sobie w ośrodku, na obiad gdzieś wyjdziemy.
Czekam na resztę zgłoszeń do północy.
Kto się nie zgłosi i nie napisze mi żadnej dodatkowej informacji wyjaśniającej na pw, to zakładam, że nie przyjeżdża i będziemy liczyć na spotkanie przy następnym zlocie.
Zgłoszenie się jest konieczne, ponieważ na tej podstawie ostatecznie potwierdzę liczbę osób. Płacić będziemy na podstawie liczby zarezerwowanych miejsc, a nie liczby osób które przyjadą! Jeśli w związku z tym będę potrzebował od Was zaliczki, dam znać.
Dotychczasowe zgłoszenia:
Obydwa noclegi:
- abd3mz
- Dekodi
- djjack
- Gary
- Grycek
- herMMan
- kajman
- krzysiek83
- ksch
- ku3a
- leszekno
- macor70
- Martyr
- Miszon
- neon.ka
- Yacy
Tylko pierwszy nocleg (pt/sb):
- Dede
- Llucky
- lady
- adameria
- Kertoip
- grzes
- Neo01
- tadzio3
- Paw19672
- Artur*2
Pobyt z nami, ale bez brania noclegu:
- Marcin Buchalski
- matuzalem
- uzi
Tylko w czasie Listy:
- nemo
- prz_rulez
Nie wiadomo:
- basiagra
- Robert
Jednak nie dadzą rady się pojawić:
- Aro
- marsvolta
- mateusz15
Ponadto:
bear - ze względów zdrowotnych nie wiadomo
Gdybym kogoś źle wpisał, proszę o znak/sygnał. Podobnie gdybym przeoczył jakąś informację przesłaną takim czy innym kanałem komunikacji.
Koszty. Wynajęcie dużej sali kosztuje 400 zł na cały weekend. Koszt będzie dzielony na wszystkie osoby które będą w Śródborowiance, nawet jeśli nie będą nocować. Wyjdzie kilkanaście złotych na osobę. Zalet tej sali nie trzeba przedstawiać nikomu kto choć raz spędził w niej kilkanaście zlotowych godzin. A resztę osób zapewniam, że warto zainwestować kilkanaście złotych, by w zamian dostać dużą salę, w której będziemy się czuć swobodnie.
Nocleg w pokoju dwuosobowym kosztuje 50 zł, w pokoju 3-osobowym 40 zł. Na razie nie wiem ile jest dostępnych pokojów 3-osobowych. Jeśli dobrze pamiętam ostatnio w Śródborowiance uśredniliśmy koszt noclegu, żeby każdy zapłacił tyle samo. Teraz możemy zrobić tak samo.
Posiłki - NIE bierzemy posiłków w ośrodku, będziemy organizować na własną rękę. W piątek po Liście tradycyjna zlotowa pizza, śniadania i kolacje sami zorganizujemy sobie w ośrodku, na obiad gdzieś wyjdziemy.
Czekam na resztę zgłoszeń do północy.
Ostatnio zmieniony wt kwie 26, 2011 2:14 am przez ku3a, łącznie zmieniany 7 razy.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
upss...
Martyr i Yacy
oby-dwa noclegi
Martyr i Yacy
oby-dwa noclegi
-
lady
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
niepewna jeszcze lady:
1 nocleg i tradycyjny posiłek zlotowy czyli pizza
Jestem niejadek, więc własny prowiant pewnie zmieszczę w jednym małym plecaczku 
1 nocleg i tradycyjny posiłek zlotowy czyli pizza
- mateusz15
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku
no właśnie ja chyba w ogóle nie będę. Bo czasowo wychodzi mi to słabo. Nawet na listę nie mam szans...ku3a pisze:Pobyt z nami, ale bez brania noclegu:
- mateusz15
na razie póki nie jest ostatecznie "klepnięta" lista osób, nie wiąże się to z żadnymi kosztami.
żeby zamknąć listę osób muszę mieć informacje od:
- Aro
- basiagra
- ksch
- leszekno
- marsvolta
- Robert
Aro i Robert informowali mnie na pw, więc znam sytuację. Podobnie grzes. Leszek chyba zawsze był na całości, więc i teraz mogę tak założyć, choć wolałbym wiedzieć a nie zakładać. Pozostają basiagra, ksch i marsvolta...
żeby zamknąć listę osób muszę mieć informacje od:
- Aro
- basiagra
- ksch
- leszekno
- marsvolta
- Robert
Aro i Robert informowali mnie na pw, więc znam sytuację. Podobnie grzes. Leszek chyba zawsze był na całości, więc i teraz mogę tak założyć, choć wolałbym wiedzieć a nie zakładać. Pozostają basiagra, ksch i marsvolta...
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Podaję ostatecznie - dla mnie tylko pierwszy nocleg i włoski przysmak oczywiście
.
Do zobaczenia!
Do zobaczenia!
Potwierdzamku3a pisze:Dotychczasowe zgłoszenia:
Obydwa noclegi:
...
- herMMan
...
w sumie to jeżeli jest taka:ku3a pisze:Tylko w czasie Listy:
- matuzalem
- uzi
możliwość, to my byśmy się chętnie na to pisały jeszcze po Liście.ku3a pisze:Pobyt z nami, ale bez brania noclegu
ok, to tak wpiszę.
taka możliwość oznacza, że po prostu całą noc jest się w sali. pewnie i tak jak zwykle będą tacy, którzy przez całą noc nie będą spać albo pójdą spać jak inni już wstaną
.
taka możliwość oznacza, że po prostu całą noc jest się w sali. pewnie i tak jak zwykle będą tacy, którzy przez całą noc nie będą spać albo pójdą spać jak inni już wstaną