to na bambus z takimimacor70 pisze:To raczej nie moda a ich głosowa uroda...

Na szczęście znam jeszcze takich co jak zaśpiewają to od razu jest pewność co do płci.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
to na bambus z takimimacor70 pisze:To raczej nie moda a ich głosowa uroda...
Nie ma Panny Nikt.michal91d pisze:Pustki są, czyli czego nie ma? ...
Brawo za pamięć. Dokładnie tak.słoik pisze:Tak z pamięci to chyba Martha and The Vandellas (to te, co pierwsze wykonywały "Dancing in the street").
Świetny tekst , który bez problemu można byłoby analizować na jeszcze jednej stroniealbarn pisze:Właśnie się zastanawiałem dlaczego. Czy może ma to jakiś związek z tym, że dużo ludzi pyta ostatnio w aptekach o płyn Lugola?
Np. Antony Hegarty.lady pisze:Na szczęście znam jeszcze takich co jak zaśpiewają to od razu jest pewność co do płci.
Kod: Zaznacz cały
| 16 | 12 | 11 | -4 | Hit the Road Jack - Acid Drinkers | PL |
marsvolta pisze:Ooo! 20:45 a tu dopiero 19 miejsce.
Kod: Zaznacz cały
| 15 | 14 | 6 | -1 | Krzyżówka dnia - Brodka | PL |
Mi niedawno wyskoczyło znienacka, że pomyliłem się przy logowaniu i muszę wpisać dodatkowy kod z obrazka, a wiem, że się nie myliłem. Od razu sobie pomyślałem, że ktoś chciał zalogować się jako ja, ale mu się nie udało. Mieliśmy poza tym kilka spamujących "użytkowników" na forum - myślę zatem, że to jakiś atak botów lub hakerów. Proponuję, żebyście sprawdzili, czy macie wystarczająco mocne hasła (przynajmniej 8 literek, cyferek i znaków przestankowych), ale chyba lepiej niech się w tej sprawie wypowie Woźny-Konserwator.Paw19672 pisze:Dopiero teraz dołączyłem,bo cos ostatnio mam problemy z zalogowaniem i musze zmieniac hasło co jakiś czas
zupełnie zgłupiałem nic już z tego nie rozumiem. Pewnie Ms. No OneTomaszBr pisze:Kolejny poważny kandydat do spadku zostaje - może Red Box, może Sting, Brodka? Żeby tylko nie Florka ani Ms. No One!!
Bo to brodkowa logikasłoik pisze:A czy nie lepiej najpierw sprawdzić czy otwarte a potem ewentualnie dobijać się, a nie odwrotnie?
Jak się wchodzi, to się puka. Takie są zasady higieny.słoik pisze:A czy nie lepiej najpierw sprawdzić czy otwarte a potem ewentualnie dobijać się, a nie odwrotnie?
Dokładnie, mało logiczny ten tekst.słoik pisze:A czy nie lepiej najpierw sprawdzić czy otwarte a potem ewentualnie dobijać się, a nie odwrotnie?
Faktycznie tydzień temu lub dwa zdarzyło mi się to samo..zawsze mam już "kropeczki" i tylko kliknąć wtedy tak nie miałam..tylko ten kodLLucky pisze:Mi niedawno wyskoczyło znienacka, że pomyliłem się przy logowaniu i muszę wpisać dodatkowy kod z obrazka, a wiem, że się nie myliłem. Od razu sobie pomyślałem, że ktoś chciał zalogować się jako ja, ale mu się nie udało. Mieliśmy poza tym kilka spamujących "użytkowników" na forum - myślę zatem, że to jakiś atak botów lub hakerów. Proponuję, żebyście sprawdzili, czy macie wystarczająco mocne hasła (przynajmniej 8 literek, cyferek i znaków przestankowych), ale chyba lepiej niech się w tej sprawie wypowie Woźny-Konserwator.Paw19672 pisze:Dopiero teraz dołączyłem,bo cos ostatnio mam problemy z zalogowaniem i musze zmieniac hasło co jakiś czas
Witamy w klubie!Brian pisze:Dzięki Bogu, myślałem że tylko ja jeszcze tego nie oglądamlady pisze:Teraz żałuję że nie oglądałam " Dr House'a "![]()
To znaczy widziałem może jeden, dwa odcinki, ale do reszty jakoś mnie nie ciągnie. Całkiem dobry serial, ale tylko tyle.
Ja także nie i myślę, że tutaj jeszcze ktoś by się znalazł.Brian pisze:Dzięki Bogu, myślałem że tylko ja jeszcze tego nie oglądamlady pisze:Teraz żałuję że nie oglądałam " Dr House'a "![]()
spójnik "i" wcale nie świadczy o tym, że w pierwszej kolejności się dobija, a dopiero potem sprawdza, czy otwarte.słoik pisze:A czy nie lepiej najpierw sprawdzić czy otwarte a potem ewentualnie dobijać się, a nie odwrotnie?
I ja tak sądzękajman pisze:Ja także nie i myślę, że tutaj jeszcze ktoś by się znalazł.Brian pisze:Dzięki Bogu, myślałem że tylko ja jeszcze tego nie oglądamlady pisze:Teraz żałuję że nie oglądałam " Dr House'a "![]()
leszekno jest chyba z Poznania i jeździ pociągami.Paw19672 pisze:No Marco ja pamiętam,że ty,ale ty jedziesz samochodem i do tego chyba nie ani przez Poznań
Ja nie mam tak prostego usprawiedliwienia, mnie po prostu nie ciągnie. Wolę się babrać w serialowych starociachLLucky pisze:To znaczy nie dlatego, żeby "Dr House" czy inne seriale były kiepskie. Ja akurat nie oglądam ich po prostu dlatego, że nie mam telewizora.
Tez to z tym bohaterem serialowym skojarzyłemadameria pisze:słoik pisze: A faktycznie, żeby wejść - jak mówił Balcerek - najpierw trzeba sprawdzić czy jest otwarte.