- bedzie kilka nowosci
- nie bedzie miejsc podwojnych
- beda niezle awanse
- spadki tez
- bedzie wiecej nowosci niz w poczekalni
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Nie masz prostszych pytań?Piotr pisze:No wlasnie. Byly juz kiedys takie notowania, kiedy TOP zasadniczy obfitowal w wiecej nowosci niz poczekalnia? Maniacy do dziela! - znaczy szukania.
Jasne, ze mam. To byla taka podpucha tylko bo:kajman pisze:Nie masz prostszych pytań?![]()
oczywiscie nie jest prawda. To tylko na potrzeby tej nieformalnej zagadki bylo, aby sprawdzic wasza czujnoscbedzie wiecej nowosci niz w poczekalni
1. Hmmm... mam inny punkt widzenia. Przecież tydzień temu było Święto Trójki. kajman, proszę Cię, nawet banjo...kajman pisze:1. No cóż, żeby zdać sobie sprawę, jakim świętem jest lista, to trzeba tygodnia bez listy.
2. jest na niej jeden z najlepszych utworów stulecia i jeden z najlepszych coverów ever czyli rewelacyjna wersja Whola lotta love Santany.
Ktoś już to napisał, że w takie święto powinna być lista, ktora jest jednym ze sztandarow trojki. Chociażby godzinę np. po 18, chociażby zamiast LPTrójki.adameria pisze:Hmmm... mam inny punkt widzenia. Przecież tydzień temu było Święto Trójki. kajman, proszę Cię, nawet banjo...kajman pisze:No cóż, żeby zdać sobie sprawę, jakim świętem jest lista, to trzeba tygodnia bez listy.
Może tak argumentując masz rację. Logistycznie wymaga to... a może zakończmy tą niepotrzebną dyskusję.kajman pisze:Chociażby godzinę np. po 18, chociażby zamiast LPTrójki.
Czyli dedukuję, że będą jakoś w stylu 7 nowości, 2 do góry, 0 bez zmian czyli prawie wszystko wyjaśni się od razu.ku3a pisze:przydałoby się przed 30. miejscem nie podawać statystyk.
Straszne. Film zamiast listy? No może ewentualnie jakiś niemy i co innego wi...Miszon pisze:Dziś na godzinkę tylko, potem idę się oddać X Muzie (Siódma pieczęć albo 300, jeszcze nie zdecydowałem. Chyba to drugie, bo nie oglądałem jeszcze, a Siódmą na pewno 2 razy minimum).