2. 2. 10. 0. ROLLING IN THE DEEP Adele
1. 3. 8. 2. OH MY HEART R.E.M.
dziękuję za uwagę .
Cudownie! Naprawdę nie spodziewałem się choć bardzo chciałem aby R.E.M. było na pierwszym. Pod tym względem u R.E.M. było na razie cienko.
Teraz tylko dodawać Uberlin i będzie kolejny! Doskonała płyta
To dopiero 5 numer jeden !!!!
Jak do tej pory było trochę mało jak na taki zespół teraz już jakoś to wygląda
anowika pisze:na pierwszym chyba nie może być nowa Adelka? a może i morze
Mała szansa była .
Miszon pisze:Cóż począć, że pan Marek jest starszy i już nieco nieaktualny muzyczno-przebojowo. A ludzkość głosująca młodsza na to wygląda.
Czyżby 7 lat to była aż tak olbrzymia różnica? Ja akurat mam wrażenie że to pan Piotr jest czasem mało aktualny (i dobrze ), będąc wciąż zakochany w ACDC, Ozzym, IM, Motorhead, T.Love czy Dżemie. Ale widać taka nieaktualność słuchaczom bardziej odpowiaduje .
Ostatnio zmieniony pt kwie 01, 2011 10:23 pm przez Neo01, łącznie zmieniany 1 raz.
Kurczę, a ja nie wpadłem na to, że wyniki mogą być online... Przez to gdy Pan Marek zapowiadał R.E.M. na pierwszym zacząłem się zastanawiać, czy to nie jest żart primaaprilisowy Zaraz się zapoznam z wynikami, na pierwszy rzut oka nie wyglądają źle. No ale ja taki mało wymagający jestem
A koncert nawet całkiem fajnie wyszedł, naprawdę przyjemnie się słuchało.
zbyszu pisze:"The Blower's Dother" - pewnie, że Damien Rice to...piekny chłopak - znaczy się pieknie spiewa - zgadzam sie z Kuźniarkiem
Pieknie brzmii!!!
Tylko szkoda, że red. Kuźniar poznał to przy okazji jakiegoś głupawego serialu. Znaczy - Listy nie słucha na pewno.
Szczerze - to po tej rozmowie cieszę się, że nawet jak miałem odbiornik TV, to TVN nie łapałem. Bardzo bufonowato zabrzmiał, a sprawdziłem - jeszcze młody gość, a już taki mentor.
Dziwne, ale zupełnie inaczej odebrałem to co mówił. Jak dla mnie rewelacyjnie - skromnie i bardzo mądrze, mimo tak młodego wieku. Może dlatego że odbieram tvn24 i uśmiecham się czasem rano do tego pana z pudełka, który mam wrażenie też czasem do mnie się uśmiecha...
PS. Red. Kuźniar z tego co wiem wychował się na LP3. Teraz pewnie nie słucha regularnie, chociaż wydaje mi się że podgląda przynajmniej.
PS2. Jak dla mnie - i myślę dla wielu - House nie jest głupawym serialem. Widziałeś choć parę odcinków?
Ostatnio zmieniony pt kwie 01, 2011 10:40 pm przez Neo01, łącznie zmieniany 2 razy.
Pamietam swoj pierwszy raz: Kuźniar byl wtedy solidnie przeziebiony, jednak był na antenie (TVN 24), tracił glos, nie kończył zapowiedzi. Z jednej strony było to wkurzające - a z drugiej...zapachnało mi radiem. I zostałem - wstaję jutro o 7.00 PanJarku
Pewnie z lóżka też się zwloke coś koło 10.00 - ale skoro PanJarek - to cyk - telewizornia po 7.00. Facet budzi mnie idealnie i czuję, że mowi nie w pustke, ale do...Słuchacza w telewizji. Tyle.
Nie wiem, czy odpowiednie miejsce, ale, świetnie by było gdyby w zestawie pojawiła się Fallulah: http://www.youtube.com/watch?v=_RRdzBf-5t4
Rozpromowano Holenderkę (oczywiście mowa o Caro Emerald), to może teraz czas na Dunkę?
zbyszu pisze:"The Blower's Dother" - pewnie, że Damien Rice to...piekny chłopak - znaczy się pieknie spiewa - zgadzam sie z Kuźniarkiem
Pieknie brzmii!!!
Tylko szkoda, że red. Kuźniar poznał to przy okazji jakiegoś głupawego serialu. Znaczy - Listy nie słucha na pewno.
No to w szoku jestem. Pierwszy raz usłyszałem o tym kawałku w TW ku3y. Tzn., może wcześniej gdzieś słyszałem parę razy, ale nie pamiętałem.
Inna sprawa, że wówczas raczej listy nie słuchałem, może rzadziej niż raz na miesiąc i to nie w całości tylko kilkadziesiąt minut, tylko czasami głosowałem. Ale że z moich głosów wchodziło do 50-ki max. 3-4 piosenki, no to w sumie nie dziwne, że nie byłem zainteresowany słuchaniem.