lady pisze: Straszna szkoda, że Eva spada, tak ładnie gra na gitarze w tym nagraniu Jeszcze się wkurzę i zacznę głosować, a jeśli jako następne jej nagranie dodadzą " San Francisco Bay Blues " ma u mnie pierwsze miejsce w 10
ja bym się nie spodziewał, że dodadzą coś jeszcze, bo z poprzedniej płyty był tylko jeden utwór...
dobry wieczór, koncert wspaniały , Kora jak dla mnie za dużo marjuhany w "niewielkiej ilości" na użytek własny dziś do Teatru zabrała, ciekawe czy wideło transmisja z koncertu Red Box'a będzie rwąca się czy nieprzerwana? a już miałam nadzieję, że sygnał z Syreny się urwie tak na kilkanaście minut i Airbag zmieści się cały, na pierwszym chyba nie może być nowa Adelka? a może i morze
lady pisze: Straszna szkoda, że Eva spada, tak ładnie gra na gitarze w tym nagraniu Jeszcze się wkurzę i zacznę głosować, a jeśli jako następne jej nagranie dodadzą " San Francisco Bay Blues " ma u mnie pierwsze miejsce w 10
ja bym się nie spodziewał, że dodadzą coś jeszcze, bo z poprzedniej płyty był tylko jeden utwór...
No własnie, to było megadziwne. A przecież "Somewhere" nawet na płytce zanieśliśmy... A to byłby jedyny niecover Evy na Liście...
Artur pisze:Należy tu dodać jeszcze, do znudzenia promowanie na siłę niektórych utworów i moim zdaniem nie do końca czystą ich walkę na liście, a już szczególnie w poczekalni.
otóż to ! Przodują pod tym względem audycje z serii " Zapraszamy do Trójki ", które cały czas męczą jedną i tę samą playlistę, dodając tylko piosenki " łatwe, lekkie i przyjemne "
No i tym sposobem nie daje się tego słuchać, a koszmary rządzą na Liście.
Ale przejdźmy do pozytywów - brawo Carlos brawo Pyro
bardzo mi się podoba jedna rzecz - do tej pory najczęściej chwilowe zjednoczenia miały miejsce przy okazji różnych tragedii, a teraz takie chwilowe zjednoczenie było przy okazji święta. i to święta naszej Trójki!
oby częściej!
[/quote]Cóż począć, że pan Marek jest starszy i już nieco nieaktualny muzyczno-przebojowo. A ludzkość głosująca młodsza na to wygląda.
PS. Bardzo lubię tą wersję ABC. Taka mini i orkiestrowa .[/quote]
i chyba żałuję że nie urodziła się wcześniej skoro odgrzewany Kult i Sting, Santana, Accept, Dżem śrubują takie wyniki
A całość dzisiejszego notowania na stronach Archiwum www.alp3.pl — wraz z opracowaniem całościowym i statystykami. Podziękowania dla Helen za przesłane wyniki.