Witam!Slotek pisze:Zamość się kłania - nie było mnie na forum prawie rok - dłużej już się nie da...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Witam!Slotek pisze:Zamość się kłania - nie było mnie na forum prawie rok - dłużej już się nie da...
Gdyby się dało ... podobno idzie do mnie, mam nadzieję że pokona te wszystkie ciepłe frontyalex60 pisze:Gdyby się dało , chętnie bym Ci go przekazała
Czy naprawdę myślicie że, autor miał w sobie jakąkolwiek głęboką myśl? Ja jakoś w to wątpie...kwietniowa92 pisze:Ależ ja się dobrze wczytałam. I już zrobiłam analizę tego wielkiego hitu. I nie spodobał mi się.słoik pisze:Pofatygowałem się zapoznać. To proste - tekst jest o zakochanych w sobie pierwszy raz, przez co dzielą na połowę. Na nasze - to schizofrenik, który dzięki swojemu egotymowi staje się jednością. Nie chce mi się rozwijać, ale wczytaj się dobrze, wszystko jasne.kwietniowa92 pisze:No jak jak rozpoczęłam analizę, to długo się zastanawiałam, o co chodzi w ,,Oceanach". W końcu doszłam do wniosku, że jest to piosenka o niczym. A nie, przepraszam: o dzieleniu na połowę ta fraza powtarza się tam chyba z osiem razy.
Nie oglądam wogóle telewizji, to nie wiem.stycznik pisze:na pierwszym leci mecz Litwa - PolskaTomaszBr pisze:To teraz się raczej wyjaśni, co na pierwszym...
Dlatego wybrałam pięć piosenek do analizy. Plus jeden utwór z przesłaniem na zakończenie prezentacji.PaTToN pisze:To za dużo czasu nie zajmie prezentacja tej piosenki, a trzeba mówić 15 minutkwietniowa92 pisze:No jak jak rozpoczęłam analizę, to długo się zastanawiałam, o co chodzi w ,,Oceanach". W końcu doszłam do wniosku, że jest to piosenka o niczym. A nie, przepraszam: o dzieleniu na połowę ta fraza powtarza się tam chyba z osiem razy.
W 1981 miał być stolicą Polski jeżeli by w nazwie jedną literę zmienili.Julia pisze:Zamość wita Zamość!
W sumie i tak wykazałaś wielką wyrozumiałość dla dzieła, że dopiero po wczytaniu się i zrobieniu analizy ci się nie spodobał. Przynajmniej masz czyste sumienie, że próbowałaś.kwietniowa92 pisze:Ależ ja się dobrze wczytałam. I już zrobiłam analizę tego wielkiego hitu. I nie spodobał mi się.
Takoż i ja myślałamSlotek pisze:No proszę - a myślałem że ja tu tak sam samotnie...
a nie znam tego - którą?kajman pisze:W 1981 miał być stolicą Polski jeżeli by w nazwie jedną literę zmienili.Julia pisze:Zamość wita Zamość!
Jedednaście polskich + dwa polsko-angielskie to źle? Chyba nie...Artur pisze:zapowiada sie najgorsza od przeszło roku lista dla polskich utowrów
Możesz rozwinąć myśl i napisać wprost?kajman pisze:W 1981 miał być stolicą Polski jeżeli by w nazwie jedną literę zmienili.Julia pisze:Zamość wita Zamość!
Napiszę, może zdążę przed słoikiem. Zgubiłaś dwie literki. On się nazywa teolog.Julia pisze:Czemu mnie się tak tego Dżemu chce? Nie do końca rozumiem dlaczego, ale jakąś dziwną słabość mam do teog utworu.
Nie wierzę, że Smuda nic nie wiedział, ale jestem przeciwny piętnowaniu ówczesnego 19tolatka, który był defacto do tego zmuszony. Nie on grał tam pierwsze skrzypce.marsvolta pisze:Kto jeszcze wierzy w to, że Smuda nic o tym nie wiedział i czy Piszczek powinien być reprezentantem kraju? Fajne pytania co nie?
licząc punkty za miejsca to źleTomaszBr pisze:Jedednaście polskich + dwa polsko-angielskie to źle? Chyba nie...Artur pisze:zapowiada sie najgorsza od przeszło roku lista dla polskich utowrów
Nie podobał mi się już wcześniej, ale dałam mu szansę. Nie obronił się nawet tekstem...słoik pisze:W sumie i tak wykazałaś wielką wyrozumiałość dla dzieła, że dopiero po wczytaniu się i zrobieniu analizy ci się nie spodobał. Przynajmniej masz czyste sumienie, że próbowałaś.kwietniowa92 pisze:Ależ ja się dobrze wczytałam. I już zrobiłam analizę tego wielkiego hitu. I nie spodobał mi się.
albo przynajmniej którą na którą.adameria pisze:Możesz rozwinąć myśl i napisać wprost.
Kod: Zaznacz cały
| 6 | 6 | 19 | 0 | Colours - Airbag | ZG |
Myślę, że nie. Muzyka ma szybko wchodzić w głowę, a tekst to sprawa podrzędna.[/quote]kwietniowa92 pisze:Czy naprawdę myślicie że, autor miał w sobie jakąkolwiek głęboką myśl? Ja jakoś w to wątpie...
Miał się nazywać ZOMOść.Slotek pisze:a nie znam tego - którą?kajman pisze:W 1981 miał być stolicą Polski jeżeli by w nazwie jedną literę zmienili.Julia pisze:Zamość wita Zamość!
kiedyś były takie oddziały harcerskie ,zmotoryzowaneadameria pisze:Możesz rozwinąć myśl i napisać wprost?kajman pisze:W 1981 miał być stolicą Polski jeżeli by w nazwie jedną literę zmienili.Julia pisze:Zamość wita Zamość!
Guzik prawda, nic nie wiadomo. Teoretycznie każdy z top5 może być na szczycie.TomaszBr pisze:Airbag na 6, więc prawie na 100% wiadomo, co na pierwszym MIEJSCU W DZISIEJSZYM NOTOWANIU.