Nagrania relacji w Trójce z meczu Polska - Dania ???

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Nagrania relacji w Trójce z meczu Polska - Dania ???

Post autor: zbyszu »

Czy ktoś takowe posiada?

Ponoć relacja w Trojce była niezwykłą. Chętnie bym odsłuchał.... Moze ktos przypadkiem, ale to zupełnie przypadkiem nie siedział przy TV i nagrywał radełko?

Do zakibicowania
Awatar użytkownika
stavanger
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683

Re: Nagrania relacji w Trójce z meczu Polska - Dania ???

Post autor: stavanger »

zbyszu pisze: Ponoć relacja w Trojce była niezwykłą. Chętnie bym odsłuchał.... Moze ktos przypadkiem, ale to zupełnie przypadkiem nie siedział przy TV i nagrywał radełko?
Niestety nie nagrywałem :( włączałem trójkę tylko w przerwach, ale Michał Gąsiorowski jak zawsze, był w wyśmienitej :wink: formie.
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

Wieeeeeeeeelka szkoda...Moze jednak....ktoś...

Mecz z "Dunią" skończyłem na leząco ( i wcale nie przez piwo "Millera" 0,33). Dogrywki ogladałem już na klecząco, pobożnosc wzrosła 1000-kroć. Szkoda było by w takich okolicznościach przegrać. Ale jest wiktoria!!!

Do zakibicowania
Awatar użytkownika
adr

Post autor: adr »

Mecz znakomity, emocje niesamowite. Prawie cały mecz Polacy prowadzili, ale w końcówce normalnego czasu gry Duńczycy nas dogonili i nawet na chwilę przegonili. Jednak po godzinie gry był remis. Pierwszą połowę dogrywki wygraliśmy dwoma punktami i byłem pewien, że już mamy finał, ale Duńczycy odrobili straty. Potem druga dogrywka i tym razem Dania prowadziła. Ale ze stanu bodajże 30:31 zrobiło się 34:31 dla naszych i było jasne, że wygramy. Kilka kapitalnych akcji mieli w tym meczu Duńczycy, u nas świetnie bronił bramkarz.
Awatar użytkownika
iqh
Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003

Post autor: iqh »

ba....wzbudzał emocje nawet u kogoś kto w ogóle się nie interesował szczypiorniakiem...ale nawet on umiał docenić piękno bramki tkaczyka na 35:32!
Awatar użytkownika
Bodeczek

Post autor: Bodeczek »

ja niestety tylko oglądałem w TV... ale z relacji kolegów wiem, że relacja w Trójce była całkowicie odlotowa... chciałoby się przeżyć to jeszcze raz...
ODPOWIEDZ