Talvi pisze:Niefajnie ta końcówka 30stki wygląda. Dużo utworów, które lubię (PJ, Radiohead, The Decemberists, Florka), a pewnie coś z tej czwórki poleciało dziś w zamian za te dwie nowości.
Sądzę że raczej z trojki: Bródka, Radiozgred i Past Perfect.
Witam. Wsród plusów awanse: WL, Whitesnake Guano i Apocalyptiki oraz nowość Foo. Gdyby z tego wyszły przyszłe nowości w trzydziestce to jej poziom skoczyłby gwałtownie.
Talvi pisze:Niefajnie ta końcówka 30stki wygląda. Dużo utworów, które lubię (PJ, Radiohead, The Decemberists, Florka), a pewnie coś z tej czwórki poleciało dziś w zamian za te dwie nowości.
Sądzę że raczej z trojki: Bródka, Radiozgred i Past Perfect.
Nie miałbym nic przeciwko temu pierwszemu i ostatniemu. Albo strachom.
To ja czekam na tą brodę teraz u Lady. Wąsy przy okazji też.
Ta piosenka Radiohead to chyba na kolanie na odwal się pisana. Bezpłciowe to strasznie.
Ms. No One ma tu chyba jakiś liczny fanclub, że tak idzie.
A Gurrumul niech spada.
to jedna z tych nielicznych w moim życiu chwil kiedy mam nerwę na samego Piotra Kaczkowskiego
no bo po prostu nie pojmuję i nie akceptuję promowania takich koszmarów Bez sensu piosenka. Gdzie to ma ręce a gdzie nogi ? o czym to jest ? " moje niebo już dojrzewa " ? czy ja dobrze słyszę ??? grafomania niepojęta. Muzyczne dno.
No i Radiohead - poziom dna się utrzymuje
Chyba tylko Santana na miejscu 1 będzie w stanie poprawić mi humor
lady pisze:to jedna z tych nielicznych w moim życiu chwil kiedy mam nerwę na samego Piotra Kaczkowskiego
no bo po prostu nie pojmuję i nie akceptuję promowania takich koszmarów Bez sensu piosenka.
(...)No i Radiohead - poziom dna się utrzymuje
(...)
Nie obraź się, ale chyba masz za mało cierpliwości i za krótko słuchasz LP3. Nie takoż bywało.
Poza tym Radiohead to wspaniały utwór, choć ostanio mi jakoś nieco przeszło. Ale tylko nieco .
Ostatnio zmieniony pt mar 25, 2011 9:27 pm przez adameria, łącznie zmieniany 1 raz.
Obejrzałem sobie właśnie nowości w zestawie do głosowania i co widzę?
Dokładnie nic z naszych propozycji. Balonik znowu płytki zapomniał czy co?
Przecież to nawet nie jest już śmieszne, a przypominam Lesson learned i Kill The Pain to nasze propozycje. Nieźle sobie poradziły pierwsze i drugie miejsce!
Nie wspominając o Scorpionach i innych...