Kto najczęściej…
- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982
Kto najczęściej…
Dzis w 1519 notowaniu, a dokladnie w jego poczekalni zanotowalismy powrot. Moze ktos, z milosnikow statystyki i cyferek wie i zechce sie podzielic z innymi ile w ciagu tych 1519 notowan bylo utworow wypadalo i wracalo do poczekalni.
Byly rowniez w czasie caej historii listy takie trzy utwory, ktore wracaly do poczekalni az trzykrotnie. Kto wie co to za utwory?
Wsrod tych "powrotowiczow" do poczekalni byly i takie utwory, ktore pozniej zagoscily w zestawieniu zasadniczym listy. Ile takich utworow tego dokonalo?
Byly rowniez w czasie caej historii listy takie trzy utwory, ktore wracaly do poczekalni az trzykrotnie. Kto wie co to za utwory?
Wsrod tych "powrotowiczow" do poczekalni byly i takie utwory, ktore pozniej zagoscily w zestawieniu zasadniczym listy. Ile takich utworow tego dokonalo?
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Re: Kto najczęściej…
3 powroty to zdaje się Creed zaliczył.
- Piotr
Masz na mysli utwor One Last Breath?. Niestety tylko raz wypadl i wrocil ponownie do poczekalniMiszon pisze:3 powroty to zdaje się Creed zaliczył.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
A, to była inna historia - bardzo długa przerwa zanim wrócił do Poczekalni.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Na przełomie roku 2010/1 zespól eM i metki wrócił po wypadku do poczekalni a potem bodajże zajął 23 plac w głownym notowaniu.
A Eroll Wilków to nawet doszedł do 5 i też wypadał.
A trzy razy to wypadali i wchodzili :
Marc Almond — The Days of Pearly Spencer
Shania Twain — Forever and for Always
Avril Lavigne — Nobody's Home
A co powiedzieć o Autobiografii ona też wypadła i długo później wróciła, no ale to troszku inny przypadek. Pierwsze zajęli 7 razy Top a potem spadli z listy i wrócili do poczekalni, ale ich z niej za tydzień wyrzucił Pan Marek.
A Eroll Wilków to nawet doszedł do 5 i też wypadał.
A trzy razy to wypadali i wchodzili :
Marc Almond — The Days of Pearly Spencer
Shania Twain — Forever and for Always
Avril Lavigne — Nobody's Home
A co powiedzieć o Autobiografii ona też wypadła i długo później wróciła, no ale to troszku inny przypadek. Pierwsze zajęli 7 razy Top a potem spadli z listy i wrócili do poczekalni, ale ich z niej za tydzień wyrzucił Pan Marek.
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Tak patrzę na notowanie i nigdzie tego powrotu się dopatrzeć nie mogęPiotr pisze:Dzis w 1519 notowaniu, a dokladnie w jego poczekalni zanotowalismy powrot.

- Piotr
A bo lookalem na notowanie 1518 podczas 1519 i "misie" "pomisiowalo". Nie zmienia to faktu, ze poroty byly, bolo ich duzo i duzo z tych co to powracali do poczekalni weszlo do topu zasadniczego.Neo01 pisze:Tak patrzę na notowanie i nigdzie tego powrotu się dopatrzeć nie mogęPiotr pisze:Dzis w 1519 notowaniu, a dokladnie w jego poczekalni zanotowalismy powrot.
To może jako ciekawostkę podam pierwszy powrót do poczekalni (absolutnie najwcześniejszy możliwy), który w 3 notowaniu zaliczył:
Rick Springfield - Don't talk to strangers
Podejrzewam że nie chodzi Ci o powroty do poczekalni po wypadnięciu z listy właściwej, bo to też się zdarzało (w jednym notowaniu były aż 3 takie utwory).
I może minizagadka ode mnie: W którym roku taki powrót nie zdarzył się ani raz?
Rick Springfield - Don't talk to strangers
Podejrzewam że nie chodzi Ci o powroty do poczekalni po wypadnięciu z listy właściwej, bo to też się zdarzało (w jednym notowaniu były aż 3 takie utwory).
I może minizagadka ode mnie: W którym roku taki powrót nie zdarzył się ani raz?
pewnie w tym, w którym nie było Poczekalni
.

-
A kto pamięta takie notowanie, w którym dziwnym trafem (podczas emisji listy) wypadł jeden z utworów i wszyscy byli zdziwieni, że stało się to z utworem będącym tydzień wcześniej wysoko w zestawieniu. Potem (po liście) okazało się, że ten utwór wcale nie wypadł, tylko przez przypadek przy podliczaniu głosów zapomniano o nim i nie umieszczono w notowaniu, na szczęscie poprawiono ten błąd i mieliśmy dwa podwójne miejsca. Jaki to utwór i w którym notowaniu?
- Piotr
1984 i 1985 z wiadomych przyczynkajman pisze:I może minizagadka ode mnie: W którym roku taki powrót nie zdarzył się ani raz?
a w innych latach bylo tak:
Kod: Zaznacz cały
1992 34
2004 30
2002 27
2005 26
2001 23
2003 21
1993 20
…
1982 4
1987 4
1995 4
2010 4
2011 4
- Piotr
No to jesli mowa o miejscach podwonych to ja poprosze o odpowiedz na pytanie: Ktore notowanie (kiedy to bylo) bylo ostatnim, w ktorym pojawily sie miejsca podwojne w topie zasadniczym?temik3 pisze:A kto pamięta takie notowanie, w którym dziwnym trafem (podczas emisji listy) wypadł jeden z utworów i wszyscy byli zdziwieni, że stało się to z utworem będącym tydzień wcześniej wysoko w zestawieniu. Potem (po liście) okazało się, że ten utwór wcale nie wypadł, tylko przez przypadek przy podliczaniu głosów zapomniano o nim i nie umieszczono w notowaniu, na szczęscie poprawiono ten błąd i mieliśmy dwa podwójne miejsca. Jaki to utwór i w którym notowaniu?
Numeru nie pamiętam, ale było to 28.06.86 i chodzi o Dance with me Alphavillów. Pamiętam doskonale bo bardzo się cieszyłem, że wypadło i byłem straaaaaaaaasznie rozczarowany kiedy wróciło.temik3 pisze:Potem (po liście) okazało się, że ten utwór wcale nie wypadł, tylko przez przypadek przy podliczaniu głosów zapomniano o nim i nie umieszczono w notowaniu, na szczęscie poprawiono ten błąd i mieliśmy dwa podwójne miejsca. Jaki to utwór i w którym notowaniu?
A tak z innej beczki: co się dzieje, gdy dwa utwory mają tyle samo głosów (w top 30)?
-
Chodziło mi o notowanie 449 utwór Roxette "I must have been love". Dlatego też potem po "odnalezieniu" były dwa podwójne 7 miejsca.kajman pisze:Numeru nie pamiętam, ale było to 28.06.86 i chodzi o Dance with me Alphavillów. Pamiętam doskonale bo bardzo się cieszyłem, że wypadło i byłem straaaaaaaaasznie rozczarowany kiedy wróciło.temik3 pisze:Potem (po liście) okazało się, że ten utwór wcale nie wypadł, tylko przez przypadek przy podliczaniu głosów zapomniano o nim i nie umieszczono w notowaniu, na szczęscie poprawiono ten błąd i mieliśmy dwa podwójne miejsca. Jaki to utwór i w którym notowaniu?
Tego nie pamiętałem. Ale z Alphaville było też tak samo. W następnym notowaniu niedźwiedź poinformował o przeoczeniu i podał miejsce.