1519 - 11.03.2011, MN
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: 1519 - 11.03.2011, MN
Ponownie się melduję, tym razem z Elbląga 

- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Podziękowania dla sk za - jak co tydzień - świetną robotę!
Oby za tydzień trzydziestka była nieco bardziej ruchliwa...
Howgh!
Oby za tydzień trzydziestka była nieco bardziej ruchliwa...
Howgh!

- Abby95
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1996
- Kontakt:
Green night, good night!
ekhm, co to za ploty na mój temat tu były, co?
myślicie, że jak mnie nie ma, to nie widzę? widzę wszystko, strzeżcie się, bu!
ale żeby nie było - to nie tak, że ja tu nie żyję, a poza-tu żyję. po prostu, tak jakoś, no. ojtam, nie będę się tłumaczyć.
ale żeby nie było - to nie tak, że ja tu nie żyję, a poza-tu żyję. po prostu, tak jakoś, no. ojtam, nie będę się tłumaczyć.

aaa! nie straszże. wystraszyłem się.uzi pisze:widzę wszystko, strzeżcie się, bu!
późno jest, i tak byśmy nie zrozumieliuzi pisze:ale żeby nie było - to nie tak, że ja tu nie żyję, a poza-tu żyję. po prostu, tak jakoś, no. ojtam, nie będę się tłumaczyć.

no dzięki tysz za współkomentarz. do następnego. czymajcie się, ludziki.

Ostatnio zmieniony pt mar 11, 2011 11:06 pm przez Kertoip, łącznie zmieniany 1 raz.
No i już.. Długo się nie nasłuchałam, ale chociaż wiem kto na którym. Dobranoc Wam Wszystkim i do usłyszenia (przeczytania) za tydzień. 

Dobranoc
Do następnego.

Do następnego.
Dobranoc!
Jutro na 8 wstać trzeba....będę gryzł!!!

Jutro na 8 wstać trzeba....będę gryzł!!!

Nie to, że stawiamy Cię na równi z Jolą Rutowicz, ale sama widzisz jakim jesteś wdzięcznym tematem do ploteczek. Ujrzyj to oczyma wyobraźni: Z życia gwiazd - uzi zagłosowała na koszmarlistę. Czy za tydzień koszmarlista jej się oprze?uzi pisze:ekhm, co to za ploty na mój temat tu były, co?
"nieodłączną częścią życia strach i ból".Kertoip pisze:aaa! nie straszże. wystraszyłem się.
tak, już się do tego przyzwyczaiłam, nie takie ploty o mnie krążyły i krążą.słoik pisze:Nie to, że stawiamy Cię na równi z Jolą Rutowicz, ale sama widzisz jakim jesteś wdzięcznym tematem do ploteczek.

jeszcze tylko brakuje, żeby trafiły do Was skandaliczne zdjęcia krążące po sieci. ale by było...
myślę, że już sama pierwsza część niusa byłaby dość zaskakująca :psłoik pisze:Ujrzyj to oczyma wyobraźni: 1. Z życia gwiazd - uzi zagłosowała na koszmarlistę. 2. Czy za tydzień koszmarlista jej się oprze?
- tadzio3
- Kontakt:
A Kuba chyba lekko smutnym głosem oznajmił, że numer 1 to Dżem, a nie Adelemacor70 pisze:Helen chyba nie wiedziała, że jest na antenie - takie odniosłem wrażenie

Aaaa i wszystkiego najlepszego Gary! 

Moim zdaniem to super rewelacyjny pomysł!PaTToN pisze:Ku3a z Helen byliby świetnymi prowadzącymi![]()

Bardzo mi się podobało to szeleszczenie

A Misiek rzeczywiście idealnie ich zrealizował

It's one o'five and...I don't know where I am right now physically in the world...
Cotygodniowe moje wrażenia 
Dobrze, że Zanzibar wypadł. Szkoda tylko, że PanMarek już przy Alice to zdradził, no ale trudno. Inna sprawa, że w Znawcy trzy tygodnie z rzędu typowałem go do wypadku, a jak teraz nie zatypowałem, to wypadł.
Cieszy awans Florki
Niech dojdzie do pierwszej dziesiątki 
Blackfield przełamał kilkunotowaniowy bunkier czołówki, oby na dłużej. Wolałbym, żeby zrobiła to np. PJ albo Closter, ale dobre i to. Oby za tydzień już więcej roszad do czołówki, dosyć już Airbagu, Acceptu, KoL czy Katie
No i za tydzień (mam nadzieję) dwie fajne nowości - Grudniowcy i Australijczyk (prawie jak PanMarek trzy miesiące temu)
A zastąpić mają Andrusa i Alę (ewentualnie Brodzię lub Buldoga), już zbyt długo się tam tłuką.
Pozdrawiam
Edit: I wszystkiego naj, Gary oraz Kertoip!

Dobrze, że Zanzibar wypadł. Szkoda tylko, że PanMarek już przy Alice to zdradził, no ale trudno. Inna sprawa, że w Znawcy trzy tygodnie z rzędu typowałem go do wypadku, a jak teraz nie zatypowałem, to wypadł.
Cieszy awans Florki

Blackfield przełamał kilkunotowaniowy bunkier czołówki, oby na dłużej. Wolałbym, żeby zrobiła to np. PJ albo Closter, ale dobre i to. Oby za tydzień już więcej roszad do czołówki, dosyć już Airbagu, Acceptu, KoL czy Katie

No i za tydzień (mam nadzieję) dwie fajne nowości - Grudniowcy i Australijczyk (prawie jak PanMarek trzy miesiące temu)

Pozdrawiam

Edit: I wszystkiego naj, Gary oraz Kertoip!

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Niestety, brak działającego komputera nie pozwala mi na komentowanie w czasie listy, buuu 
Przede wszystkim, bardzo mi się podoba czołówka. Uważam, że ma klimat. Nawet "Oh My Heart", co do którego miałem neutralny stosunek, zaczyna mi chodzić po głowie. Mam nadzieję, że w końcu uda się Hurtsom dojść do szczytu. Po drugie, poza Dżemem, uderzył mnie kryzys polskiej muzyki w czołówce. Dopiero w drugiej dziesiątce kryje się parę utworów, które jednak też są już bardziej na wylocie niż wlocie. No i już powoli kończąc - od czasu ostatnich Much i Cuby de Zoo brakuje mi jakiejś świeżej krwi na liście. Nie znaczy to, że na liście jest nieciekawie, ale... no, czegoś mi brakuje.
P.S. Szkoda, że wypadła Barbra Streisand, chociaż przeważająca większość uważa inaczej... Niemniej jednak, była przynajmniej jakaś atrakcja.

Przede wszystkim, bardzo mi się podoba czołówka. Uważam, że ma klimat. Nawet "Oh My Heart", co do którego miałem neutralny stosunek, zaczyna mi chodzić po głowie. Mam nadzieję, że w końcu uda się Hurtsom dojść do szczytu. Po drugie, poza Dżemem, uderzył mnie kryzys polskiej muzyki w czołówce. Dopiero w drugiej dziesiątce kryje się parę utworów, które jednak też są już bardziej na wylocie niż wlocie. No i już powoli kończąc - od czasu ostatnich Much i Cuby de Zoo brakuje mi jakiejś świeżej krwi na liście. Nie znaczy to, że na liście jest nieciekawie, ale... no, czegoś mi brakuje.
P.S. Szkoda, że wypadła Barbra Streisand, chociaż przeważająca większość uważa inaczej... Niemniej jednak, była przynajmniej jakaś atrakcja.
jak zwykle. i tyle w tym temacie.Neo01 pisze:Już Ci mówię - obrażasz mnie jako Polaka, a poza tym jesteś do bólu monotematyczna, a Twoje "wypowiedzi" niczego nie wnoszą do dyskusji.Abby95 pisze:co ja robię złego, powiedz mi??
i cóż, że zapewne znowu nie zostałeś zrozumiany po drugiej stronie, ważne, że poprawiłeś nastrój innym, którzy musieli czytać tę wymianę zdańsłoik pisze:Uparto i skryto, och żyto, przeto kocham cię nad żyto.Abby95 pisze:no ale popatrz: życie = żyto, przecie = przeto.

po czasie, ale dziękuję za to

ja niestety nie mam dostępu do takich danych. ale jak przypomnisz, to pogadamy o tym na zlocieLLucky pisze:Ku3a, czy wiesz może, ile głosów dostają piosenki z pierwszej trójki? O ile to nie tajemnica zawodowa, oczywiście...

nie jesteś daleki od prawdysłoik pisze:Whitney just left Sopot (znaczy Niedźwiedź chciał wyjść przed końcem meczu).

tadzio3 pisze:A Kuba chyba lekko smutnym głosem oznajmił, że numer 1 to Dżem, a nie Adele

dzięki za wszystkie miłe słowa dotyczące ostatniego wejścia we wczorajszym notowaniu