przyznam że się szczerze wahammichal91d pisze:chyba nie powiesz, że lepiej żeby kaczka w niej została

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
przyznam że się szczerze wahammichal91d pisze:chyba nie powiesz, że lepiej żeby kaczka w niej została
W suahili to była Khadja Nin (dwa utwory na LP3). A Baba to ojciec a nie facet.nemo pisze:To w suahili? Dzięki kajmanowi znam jedyne słowo w suahili i jest to "baba". Czyli facet
wiem, że lubisz wrony, ale nie kraczsłoik pisze:A może jednak Ayo zamiast Brodki (nierealne).
kocham Cię kajmankajman pisze:A Radiohead to chyba tylko z Kaczką przegra na mojej koszmarliście.
Może i tak, ale potrzymam kciuki przez chwilę.słoik pisze:A może jednak Ayo zamiast Brodki (nierealne).
Mnie też przed chwilą wzięło na ziewanie. Beznadziejna piosenka.Julia pisze:Chociaż wczoraj przy nim usnęłam.
A ja nie!lady pisze:kocham Cię kajmankajman pisze:A Radiohead to chyba tylko z Kaczką przegra na mojej koszmarliście.
O, jakbym chciał...słoik pisze:A może jednak Ayo zamiast Brodki (nierealne).
Już nie pamiętam. Pamiętam jeszcze tylko moje ulubione słowo czyli Nyanji mkumbwa anayefanana na mtu.Brian pisze:A jak jest baba?
Kod: Zaznacz cały
+-----+-----+------+-------+----------------------------------------------------------------------+------+
| 31 | 33 | | +2 | People Get Ready - Eva Cassidy | ZG |
| 32 | 32 | | 0 | All You Need Is Now - Duran Duran | ZG |
| 33 | 36 | | +3 | You Saved Me - Skunk Anansie | ZG |
| 34 | 37 | | +3 | Moja piosnka - De Press | PL |
| 35 | 45 | | +10 | (Love is Like a) Heatwave - Phil Collins | ZG |
| 36 | 0 | | N | Love Will Set You Free - Whitesnake | ZG |
| 37 | 34 | | -3 | Unbroken Spirit - Jon Anderson & Jann Castor | ZG |
| 38 | 41 | | +3 | Miłość w Portofino - Magda Umer | PL |
| 39 | 50 | | +11 | Wiyathul - Gurrumul | ZG |
| 40 | 0 | | N | Down by the Water - The Decemberists | ZG |
| 41 | 35 | | -6 | Discoverer - R.E.M. | ZG |
| 42 | 44 | | +2 | Snail - Gazpacho | ZG |
| 43 | 46 | | +3 | Ain't Good Enough for You - Bruce Springsteen | ZG |
| 44 | 0 | | N | Newcomer (Sunny Take) - Wojtek Mazolewski Quintet | PL |
| 45 | 38 | | -7 | Not Strong Enough - Apocalyptica & Brent Smith | ZG |
| 46 | 39 | | -7 | Le Long De La Route - Zaz | ZG |
| 47 | 47 | | 0 | Monkey - Robert Plant | ZG |
| 48 | 48 | | 0 | Miłość jak miłość - Jan Trebunia-Tutka | PL |
| 49 | 0 | | N | The Roller - Beady Eye | ZG |
| 50 | 0 | | N | Piosenka o pointach - Janek Samołyk | PL |
+-----+-----+------+-------+----------------------------------------------------------------------+------+
to ją "puść", niech wpisuje dalejzbyszu pisze:Hehe - chyba "złapałem" Helen na wpisywaniu nowości na stronę Listy. Na razie jest ich pięć
Które oznacza?kajman pisze:Już nie pamiętam. Pamiętam jeszcze tylko moje ulubione słowo czyli Nyanji mkumbwa anayefanana na mtu.Brian pisze:A jak jest baba?
Dziwne, wydawało mi się, że Fredrika Stahl śpiewała w suahili. A to był szwedzki.kajman pisze:W suahili to była Khadja Nin (dwa utwory na LP3). A Baba to ojciec a nie facet.
Pewnie wejdzie, bo zaczęli to grać (a lepszego "BTU" niestety nie udało mi się usłyszeć w Trójcemichal91d pisze:a White Lies jak nie było (jedno notowanie ze starym singlem, czymże jest?) tak nie ma. Szkoda, bo "Strangers" jest bardzo dobre.
Juz dziewiecmacor70 pisze:to ją "puść", niech wpisuje dalejzbyszu pisze:Hehe - chyba "złapałem" Helen na wpisywaniu nowości na stronę Listy. Na razie jest ich pięć
Kod: Zaznacz cały
1.
BROOKE FRASER – SOMETHING IN THE WATER
2.
EDWYN COLLINS – DO IT AGAIN
3.
ELIZA DOOLITTLE – MR MEDICINE
4.
FELOCHE – DARWIN AVAIT RAISON
5.
FOO FIGHTERS – ROPE
6.
LADY PANK – DZIEWCZYNY DZISIAJ Z BYLE KIM NIE TAŃCZĄ
7.
MARTYNA JAKUBOWICZ I ŻONA LOTA – TEN WIECZÓR SPĘDZĘ W DOMU
8.
MILOW – YOU AND ME (IN MY POCKET)
9.
WILSON SQUARE – PEOPLE IN LOVE
Jigsaw był rownie beznadziejny a zaszedł wysoko (na szczęście nie było długo).macor70 pisze:początek utworu beznadziejny - wysoko nie zajdzie... choć dalej znacznie lepiej.JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 30 | 0 | 1 | N | Lotus Flower - Radiohead | ZG |
nie mów co to. Nie odbieraj mi tych iluśtam minutek nadziei na ...zbyszu pisze:Na razie jest ich pięć
Juz jest 9 w tym...Lady Pank z "dziewczynami z naturą samczą" i "brykami wypasionymi" - już sie boję słuchać dalejmacor70 pisze:to ją "puść", niech wpisuje dalejzbyszu pisze:Hehe - chyba "złapałem" Helen na wpisywaniu nowości na stronę Listy. Na razie jest ich pięć