Głosowanie do 1304 notowania LP3

Nasza własna, niezależna, wewnątrz-forowa Lista Przebojów, oparta na utworach do głosowania z oficjalnych propozycji LP3 (zasady głosowania, wyniki, podsumowania i inne rankingi)

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72

Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

ku3a pisze: Hey Oh!
Snow (w końcu spadł) :lol: niestety na liście też.
ku3a pisze:41 forumowiczow oddalo swoje glosy.
Jest super, jest super :)
ku3a pisze:1.1.3. Placebo & Alison Mosshart - MEDS 8+5+9+6+7+6+1+7+10+10+5+10+3+2+7+10+4+1+3+2+1=117
2.4.16. Myslovitz - NOCNYM POCIĄGIEM AŻ DO KOŃCA ŚWIATA 8+9+10+6+9+5+10+9+3+6+9=84
14.25.2. The Car Is On Fire - NEYORKEWR 5+6+9+3+3+8+9+5+1+3=52
20.29.24. Mira Kubasińska & After Blues - ZOBACZ JAK PIĘKNIE 7+3+6+8+6+6+9=45
=.=.=. Soul Asylum - 1993 RUNAWAY TRAIN 7+9+9=25
30.-.1. U Jam - ROCKIN' IN THE FREE WORLD 5+6+4+9=24
Te rozstrzygnięcia szczególnie mnie cieszą. Meds wiadomo :D Kolejny rewelacyjny wynik Myslovitz, nie tylko jeśli chodzi o miejsce ale i o punkty. Ale teraz oprócz innych rywali dojdą "Żółte kwiatki..". Czy będzie bratobójczy pojedynek o podium...Zobaczymy
Neyorkewr 11 do góry...już pokonał poprzednią piosenkę "Carizonu".
Mira znowu punktuje :!: :D
Ładnie, że Runaway znalazłby się w naszej 30stce.
I na koniec U Jam....oby podobnie wieczorem :D
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

Artur pisze:O kurcze chyba sie spoznilem, ale przysnelo mi sie w trakcie układania listy.
Głosuj już, bo znowu przegapisz:
http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?t=1128
kajman

Post autor: kajman »

ku3a pisze:Za tydzien walka zapewne bedzie jeszcze bardziej zacieta, bo do gry wchodzi ponownie gracz ktorego zowia Katie Melua. Katie dzis wraca od razu na miejsce czwarte!
Niestety tylko na 4, bo jeszcze rano była druga i dopiero na samym finiszu padła. Ale mam nadzieję, że za tydzień będzie lepiej. Ale wierzę w to, że za tydzień będzie znacznie lepiej.
ku3a pisze:Mamy dzisiaj dwie nowosci. Freddie juz kilka razy pukal do bram listy i teraz w koncu go wpuscilismy. Natomiast zupelnie bez pukania i podawania jakichs hasel ktore wymagalyby weryfikacji i tygodni oczekiwania, wpuszczone zostaly wspolne sily Pearl Jamu i U2, czyli U Jam
Oj widać gapiostwo! Shy boy nigdy nie było w głównym zestawieniu (36 miejsce w 47 notowaniu) czyli, że nowości są jednak 3.
ku3a pisze:Poza trzydziestka pojawia sie rowniez kilka wielce obiecujacych nowosci, ktore juz niedlugo moga wygryzc niejedna piosenke z trzydziestki.
Przyznam się, że uważam, że mogą wejść do 30, ale furory to tam raczej nie zrobią. I skoro o nowościach mowa, to w 49 notowaniu jest jak byk Nickelbeck jest jak byk na 73 miejscu, więc jest to powrót.
[/quote]
ku3a pisze:2.4.16. Myslovitz - NOCNYM POCIĄGIEM AŻ DO KOŃCA ŚWIATA
To dla mnie największe rozczarowanie tego zestawienia.
ku3a pisze:14.25.2. The Car Is On Fire - NEYORKEWR
Podobnie jak Gary zwracam uwagę na awans tej piosenki. To może bć niedługo bardzo czarny koń.
ku3a pisze:(29)Soul Asylum - 1993 RUNAWAY TRAIN 25
W zestawie jest teraz Sen i on może ostro poszaleć w przeciwieństwie do tej piosenki.
ku3a pisze:88.-. Hunter - HOLY WOOD 1=1
Ta piosenka już się raczej więcej nie pojawi po brutalnym jej usunięciu z zestawu do głosowania.
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

kajman pisze:
ku3a pisze:Mamy dzisiaj dwie nowosci. Freddie juz kilka razy pukal do bram listy i teraz w koncu go wpuscilismy. Natomiast zupelnie bez pukania i podawania jakichs hasel ktore wymagalyby weryfikacji i tygodni oczekiwania, wpuszczone zostaly wspolne sily Pearl Jamu i U2, czyli U Jam
Oj widać gapiostwo! Shy boy nigdy nie było w głównym zestawieniu (36 miejsce w 47 notowaniu) czyli, że nowości są jednak 3.
Wcale nie gapiostwo, bo nasza lista nie ma ograniczonej ilości miejsc i skoro podawaliśmy np.że "Meds" awansowało z 5x miejsca na 1 tak samo jest z powrotami do zestawienia. Pierwsza 20 wcześniej, a 30 teraz po prostu ma liczone tygodnie pobytu w niej.
kajman

Post autor: kajman »

Gary pisze:
kajman pisze:
Wcale nie gapiostwo, bo nasza lista nie ma ograniczonej ilości miejsc i skoro podawaliśmy np.że "Meds" awansowało z 5x miejsca na 1 tak samo jest z powrotami do zestawienia. Pierwsza 20 wcześniej, a 30 teraz po prostu ma liczone tygodnie pobytu w niej.
Shy boy jest 3 nowością w głównym zestawieniu i temu nie można zaprzeczyć.
mrsap
Kontakt:

Post autor: mrsap »

ku3a pisze:
Artur pisze:O kurcze chyba sie spoznilem, ale przysnelo mi sie w trakcie układania listy.
no niestety. żałuję, ale juz za pozno, a szkoda...
Ja też żałuję...
Muse byłoby na czwartym miejscu, a Katie na szóstym...
ku3a

Post autor: ku3a »

kajman pisze:
no dobra, trzy, opisujac zapomnialem, ze Katie to tez nowosc, bo skupilem sie na jej walce o czolowe lokaty.
kajman pisze:
ku3a pisze:(29)Soul Asylum - 1993 RUNAWAY TRAIN 25
W zestawie jest teraz Sen i on może ostro poszaleć w przeciwieństwie do tej piosenki.
ja na pewno zaglosuje na "Sen". I to dam na wysokim miejscu!
Awatar użytkownika
Artur

Post autor: Artur »

Teraz widze jak każdy głos jest ważny, gdy rozpoczynalem pisac nie bylo jeszcze zamkniete glosowanie, w trakcie troche mi sie zasnelo, a obudzilem sie juz za pozno
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

ku3a pisze: 13.15.17. Depeche Mode - MARTYR 7+10+10+10+6+10+2=55
No fajnie że bijemy rekordy. Katie na 4 to drugi powód do radości. No i mnie cieszy bardzo, że Martyr się trzyma i nawet ciutkę podskoczył... :D :D :D
ODPOWIEDZ