LLucky pisze:Aha, no i jeszcze doping dla czołówki: LEĆ, KU3UŚ, LEEEĆ!!!
swoją drogą to ciekawe, że takiego porównania użyłeś, bo ja sobie właśnie pomyślałem, że to chyba mój najlepszy wynik w karierze i że pobiłem go po tylu startach, tak jak Adaś pobił tydzień temu swój rekord życiowy też po wielkiej liczbie konkursów .
przy moim poprzednim rekordzie (+20) nawet nie wygrałem typowania .
gratulacje dla wszystkich którzy są zadowoleni ze swoich wyników .
gdy ułożyłem ten typ to jakoś dziwnie wszystko mi pasowało. zwykle coś tam trzeba przesuwać i z różnych rzeczy jakoś nie jest się zadowolonym. a tu sobie myślałem, że czuję, że wszystko jest na swoim miejscu. i oczywiście zaraz pomyślałem, że to zły znak .
o ja pierdzielę...
po koncercie Kabanosa i TPN 25 zajrzałem tu z pełną świadomością, że dziś już nic bardziej kretyńskiego, debilnego i idiotycznego nie ma prawa mnie spotkać...
ej no, o co w tym wszystkim chodzi? od początku tego roku zawsze znawcowałem na poważnie, ale nigdy nie byłem nad kreską więc mi się znudziło, postanowiłem wrócić do siebie, no i...
nie ogarniam. Idę spać. Ale wcześniej se jeszcze TPN 25 posłucham.
Co tu dużo mówić? ku3a, szacunek Dzięki taaakiemu zwycięstwu wracasz na fotel lidera w podsumowaniu i super-znawcy. Jedynie w strzelcu temik3 obronił się przed twoim atakiem.
Pierwsza trójka uzyskała lekką przewagę nad resztą stawki: na drugim Robert, a na trzecim zdetronizowany Aro.
Na swój wynik nie może narzekać stavanger awansujący o 12 lokat na 9. miejsce.
ZNAWCA 2011:
(miejsce, miejsce poprzednio, punkty, udział, zwycięstwa, osoba)
Zasady udziału:
- w klasyfikacji może znaleźć się osoba, która typowała 2 razy w ciągu pierwszych 9 tygodni Znawcy, od 10 tygodnia wymagana liczba rośnie do 3.
- trzeba typować przynajmniej raz w ciągu ostatnich 5 tygodni.
super-znawca
(punkty, ile razy nad kreską, osoba)
30 3 ku3a
18 4 Aro
18 1 figc1898
16 3 Tomekk
16 2 Gary
16 1 stavanger
8 2 VILKI
6 1 Neo01
6 1 lady
4 2 Robert