Sytuacja pewnie zmienia się co chwila.lady pisze:Pozdrawiam wszystkie koty mojej babci ( nie wiem ile ich tam obecnie jest)

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Sytuacja pewnie zmienia się co chwila.lady pisze:Pozdrawiam wszystkie koty mojej babci ( nie wiem ile ich tam obecnie jest)

Tzn. że Ty rozważasz taki zakup ?Julia pisze:To pozdrowię wszystkich, którzy właśnie rozważają zakup harmonijki.

W top30? Nie pamiętałem, a był raz na 29.seblit pisze:Ja pamiętam, ale nie powalczył w top30 zbyt długosłoik pisze:Kto pamięta "Poniedziałek rano" Wierzcholskiego i Tarnowskiej z Listy? Fenomenalny utwór.
Chyba każdy to słyszał. Ja się uśmiałem zdrowo.tadzio3 pisze:Widzę, że wiele osób poruszył ten telefon z "Za a nawet przeciw"stycznik pisze:ja to bym pozdrowił kultowe wiewiórki pana Zdziska z Gdańska...bidulki głodują : (
Mi to zabrzmiało bardzo nierealnie, ale skojarzeń z panem Józkiem nie miałemmara pisze:Mnie wkurzyło że facet prawie się popłakał na antenie z bezradności a ludzie robią sobie jaja i porównują go do pana Józka..wierze że serio hoduje te wiewiórki, nie może ich wypuścić bo pewnie już w dziczy sobie nie poradzą, pomijając kwestie finansowe.

A ja nie wiem o czym piszecie, bo uważam, że "Za a nawet przeciw" to najgorsze, na co można trafić w ramówce Trójki.krzysiek83 pisze:Chyba każdy to słyszał. Ja się uśmiałem zdrowo.tadzio3 pisze:Widzę, że wiele osób poruszył ten telefon z "Za a nawet przeciw"stycznik pisze:ja to bym pozdrowił kultowe wiewiórki pana Zdziska z Gdańska...bidulki głodują : (
Długo, długo był jeden, Mruczuś - ale ostatnio się rozmnożyłkrzysiek83 pisze:Sytuacja pewnie zmienia się co chwila.

"How the West..." to dla mnie zdecydowanie najlepszy utwór R.E.M.!słoik pisze:Ja na wiele lat zapomniałem "How the West was won and where it got us", jak było na Liście, zupełnie nie zwróciło mojej uwagi, aż tu nagle parę lat temu...albarn pisze:Coraz bardziej mi się podoba nowe R.E.M., choc oczywiście nie tak jak starsze kawałki, zwłaszcza z lat 80.
Kto pamięta "Poniedziałek rano" Wierzcholskiego i Tarnowskiej z Listy? Fenomenalny utwór.
 Mam nadzieję, że kiedyś zostanie dodany do zestawu do głosowania na Top Wszech Czasów
 Mam nadzieję, że kiedyś zostanie dodany do zestawu do głosowania na Top Wszech Czasów  

Widać z wiekiem upodobania się zmieniają...
 Widać z wiekiem upodobania się zmieniają...Kod: Zaznacz cały
|  12 |  11 |   11 |    -1 | Lugola - Pustki                                                      | PL   |Ja bardzo lubię tę audycje, pobudza do dyskusji w domusłoik pisze:A ja nie wiem o czym piszecie, bo uważam, że "Za a nawet przeciw" to najgorsze, na co można trafić w ramówce Trójki.

Dobrze że to dodałeśLLucky pisze: Niestety to chyba jedyna dobra piosenka z tego musicalu, w przeciwieństwie do "Chicago". Oczywiście to moja opinia.

Dokładnie. Dla mnie każda audycja mówiona jest lepsza od audycji nie-mówionej. Z wyjątkiem listy.PaTToN pisze:Ja bardzo lubię tę audycje, pobudza do dyskusji w domusłoik pisze:A ja nie wiem o czym piszecie, bo uważam, że "Za a nawet przeciw" to najgorsze, na co można trafić w ramówce Trójki.
Słoik, trzym się a nie puszczaj się. Gratulacje!słoik pisze:Cztery tysiące! Ludzie, trzymajcie.
Przyznam, że audycje mówione mnie zupełnie interesują, chyba że mowa o muzyce.krzysiek83 pisze:Dokładnie. Dla mnie każda audycja mówiona jest lepsza od audycji nie-mówionej. Z wyjątkiem listy.
No, brawo! A najlepsze jest to, że Twój staż słuchania jest także długi.słoik pisze:Cztery tysiące! Ludzie, trzymajcie.
do dziś nie wiem czy ten koleś nie robił sobie jej. Zbieram muszelki??krzysiek83 pisze:Chyba każdy to słyszał. Ja się uśmiałem zdrowo.tadzio3 pisze:Widzę, że wiele osób poruszył ten telefon z "Za a nawet przeciw"stycznik pisze:ja to bym pozdrowił kultowe wiewiórki pana Zdziska z Gdańska...bidulki głodują : (
A tematy tam poruszane są coraz bardziej ciekawekrzysiek83 pisze:Dokładnie. Dla mnie każda audycja mówiona jest lepsza od audycji nie-mówionej. Z wyjątkiem listy.

Przykro mi, ale akurat nie ja, ja dopiero będę rozważać za jakiś czaslady pisze:Tzn. że Ty rozważasz taki zakup ?Julia pisze:To pozdrowię wszystkich, którzy właśnie rozważają zakup harmonijki.
Harmonijka to bardzo bluesowy instrument, ja mam gitarę, mój brat też - może założymy zespół ?
 .
 .słoik pisze:Cztery tysiące! Ludzie, trzymajcie.

Kod: Zaznacz cały
|  11 |   8 |   12 |    -3 | Arahja (unplugged) - Kult                                            | PL   |A ja raczej się zasmuciłem...krzysiek83 pisze:Chyba każdy to słyszał. Ja się uśmiałem zdrowo.tadzio3 pisze:Widzę, że wiele osób poruszył ten telefon z "Za a nawet przeciw"stycznik pisze:ja to bym pozdrowił kultowe wiewiórki pana Zdziska z Gdańska...bidulki głodują : (

Ja lubię ale czasem irytuje, podejrzewam że niektórzy słuchacze (Pan Bogdan) są tam promowani ale ok, trochę mnie irytuje że w imię braku czasu urywane są wypowiedzi no i ostatnio bardzo mnie jeszcze wkurzyło jedno ale sprowokowałabym tym napisaniem tego bardzo offtopową-okołopoprawniepolityczną dyskusję więc przemilczam(z trudem)PaTToN pisze:Ja bardzo lubię tę audycje, pobudza do dyskusji w domusłoik pisze:A ja nie wiem o czym piszecie, bo uważam, że "Za a nawet przeciw" to najgorsze, na co można trafić w ramówce Trójki.