3. Niech jednak wejdzie. Mi na tym zależy ze względu na moją własną listę przebojów. Ustaliłem sobie już kilkanaście lat temu sztywny regulamin, w myśl którego u mnie nowościami w trzydziestce mogą być tylko te kawałki, które weszły na właściwą Listę. Tak więc Florencja do tej pory nie mogła na niej zadebiutować. A gdyby w końcu mogła wejść, to pewnie by trochę namieszałaTomaszBr pisze:Drobne podsumowanie:
3. Florencja dalej na 31 - mimo że jest fantastyczna, to niech bije te rekordy poczekalni i nie wchodzi do podstawowego zestawienia, ale przynajmniej będzie w notowaniu.
4. Nie zauważyliście dziwnego zjawiska (pisałem wcześniej)?? Mianowicie już trzeci tydzień z rzędu, około 40 miejsca, ni z gruszki ni z pietruszki pojawia się gniot w stylu komercyjnych stacji. Jakieś konkurencyjne promocje? Co będzie za tydzień? In-Grid? I Blame Coco?
5. Nic dziwnego, że Abby pyro nie kojarzy się z ziemniakiem - nie te rejony Wielkopolski. Akurat u mnie jest ciotka z Kalisza, gdzie podobno mówi się o ziemniakach a nie o pyrachTo bardziej w Lesznie, Poznaniu, Pile

4. 2 tygodnie temu pewnie to była Kaczka, teraz Akon z Jacksonem, a co miałeś na myśli jeśli chodzi o zeszły tydzień? R.E.M. czy Michaela Buble? Obaj wykonawcy kiedyś robili karierę na Liście, więc zaskoczyło mnie określenie któregoś z nich mianem gniota w stylu komercyjnych stacji. Choć nie twierdzę, że nie masz racji

5. A ja w ogóle nie jestem z Wielkopolski, a też od razy PYRO skojarzyło mi się z ziemniakiem

Oj, pamiętam tę sytuację, mimo że miałem wtedy ledwie 10 lat. I pewnie z racji tego wieku wydawało mi się to dziwne, bo wtedy myślałem, że nie można jednocześnie promować dwóch utworów tego samego wykonawcyDarekM pisze:W notowaniu zadebiutował Maciej Balcar solo i w zespole Dżem. To tak, jak Midge Ure solo i z Ultravox w not. 23 i Kazik solo i z zespołem Kult w not. 596.