ja natomiast nie pamiętam 7 tygodni Sade, myślałem, że doszła maksymalnie do drugiego miesjca.Kertoip pisze:a 7 tygodni Archivu na pierwszym też nie pamietam
Coś mi się z LP3 pomieszało.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
ja natomiast nie pamiętam 7 tygodni Sade, myślałem, że doszła maksymalnie do drugiego miesjca.Kertoip pisze:a 7 tygodni Archivu na pierwszym też nie pamietam
A 9 tym bardziej.Kertoip pisze:a 7 tygodni Archivu na pierwszym też nie pamietam
Ku3a, czy bardzo by to obniżyło prestiż podsumowania głównego, gdybyś uczynił zadość propozycji kajmana i przedstawił przynajmniej 10 utworów z najlepszą średnią?kajman pisze:Przyznam się, że moim zdaniem bardziej sprawiedliwa byłaby średnia punktów tygodniowo na piosenkę (albo jakieś rozwiązanie krzyżowe). Bo tak piosenki, które dominowały na forumowej są poza podium, a taka Alicja z najwyższym miejscem piątym jest druga.
Na Lp3 jest zupełnie inna sytuacja, bo utwór wypada dlatego, że traci popularność. Tutaj wypada nawet będąc bardzo wysoko. Gdyby można było głosować na forumową po wypadku utworu z listy to wyniki byłyby znacznie inne.ku3a pisze:na LP3 też tak może się zdarzyć. trudno.