Sponsorem dzisiejszej Listy jest Facebook i Barbra

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Wiem, bo już skojarzyłem ten utwór.uzi pisze:wypluj te słowa, bo nie wiesz, co mówisz!
ja tutaj piłem raczej do tego, że Pan Marek powiedział, że nowe R.E.M. jest w zestawie, a jak wiemy nie jest to prawda.adrianec pisze: bez przesady. skoro kawałek Duck Sauce dostał się do 50-tki, znaczy, że sporo ludzi słuchających Trójkę lubi to. i uszanujmy to. ja osobiście też nie mogę tego słuchac, ale to kwestia gustu. mnie bardziej martwi, że muza łagodna ma słaby PR teraz na LP3. głównie okupacja rockowa i pochodne...
o Florence, a taka oryginalną muzę, uwielbiam... i znów nie w podstawowej 30tce... te harfy koją moje serce...
Takie żarty utwierdzają mnie w przekonaniu że właśnie wszedł na Listę potencjalny Koszmar Roku 2011Adamsky pisze:To jak tak wam brakuje karnawałowych piosnek na Liście to proponuję aby do zestawu weszła nowa Nicole Scherzinger i nowa Britney S.
Ayo jest bardzo dobra i szkoda, że nie weszła.Gary pisze:Skoro już wszystkie nowości za nami, to jest spora nadzieja, że Ayo nie będzie męczyła na liście przez te 15 tygodni.
W kontekście tego, że weszły słabsze numery to nie jest wcale dobra wiadomość.lady pisze:Dobra wiadomość, że Serj nie wszedł do 30
a to już zupełnie inna sprawa.PaTToN pisze:Może i jest lepsza,ale jej też nie chciałbym widzieć na Liście
Tańczyć to da się przy wszystkim nawet ciszy!lady pisze:kiedyś też myślałam że przy niczym innym niż Modern Talking i inne umca-umca nie da się tańczyć. Ale da się, i to nawet jeszcze lepiejmara pisze:nie samym rockiem mara żyje! a ja lubię czasem i bony m..![]()
Witam.Adamsky pisze:Witam.
Jak ktoś słuchał czwartkowej Tonacji to wie że dziś Niedźwiedź raczej wesoły nie będzie ...
Rewelacyjny w tym utworze to jest Łysy, a Ray ledwo zipie.kajman pisze:Niestety rewelacyjny Ray Davies też nie.
Dziwne. Czyżby nie grano tego w Trójce??? Przecież to jest potencjalny hit!kajman pisze:Widzę, że Bigger kolejny raz nie w poczekalni.
Ostro napisane, ale rzeczywiście Billy jest znakomity w tej piosence. Trzeba go wesprzeć głosem. Może sympatycy skupili głosy na Freaku.słoik pisze:Rewelacyjny w tym utworze to jest Łysy, a Ray ledwo zipie.kajman pisze:Niestety rewelacyjny Ray Davies też nie.
Kod: Zaznacz cały
| 30 | 32 | 1 | +2 | Back It Up - Caro Emerald | ZG |
Jemu chyba chodziło jednak o REM, ale też początkowo się nabrałem.adrianec pisze:bez przesady. skoro kawałek Duck Sauce dostał się do 50-tki, znaczy, że sporo ludzi słuchających Trójkę lubi to. i uszanujmy to. ja osobiście też nie mogę tego słuchac, ale to kwestia gustu. mnie bardziej martwi, że muza łagodna ma słaby PR teraz na LP3. głównie okupacja rockowa i pochodne...
a gdzie na fb trzeba wejsć?krzysiek83 pisze:Nie sądzę. I wcale nie mam na myśli tylko mojej osoby.marsvolta pisze:Wszyscy są na fb
Ech ta Florencja, ile ona jeszcze miesięcy będzie okupowała poczekalnię? Ma swój twardy elektorat, ale poza nim trudno o głosy.
Lepsza z dwóch piosenek Caro z poprzedniego notowania, druga mam nadzieje wypadłask pisze:Kod: Zaznacz cały
Druga już z zestawu w poniedziałek wypadła.PaTToN pisze:Lepsza z dwóch piosenek Caro z poprzedniego notowania, druga mam nadzieje wypadłask pisze:Kod: Zaznacz cały
Słusznie. Najwyższa pora na wejście do top30. Jedno z najlepszych nagrań w całym zestawie, a na liście szczególnie.marsvolta pisze:Jak dobrze liczę to "Cosmic Love" już 29 tygodni w poczekalni!
Do rekordu jeszcze daleko, ale jednak za dużo!