Zach Condon..prawie czyni różnicę.lady pisze:a czy ich wokalista serio nazywa się " Kondom " ?Julia pisze:Czy ja usłyszałam "Beirut na żywo" ?!?!?! Łaaaaaaaaaaaa!
- piszę tak jak usłyszałam

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Zach Condon..prawie czyni różnicę.lady pisze:a czy ich wokalista serio nazywa się " Kondom " ?Julia pisze:Czy ja usłyszałam "Beirut na żywo" ?!?!?! Łaaaaaaaaaaaa!
Prawie, a na imię Zachary.lady pisze:a czy ich wokalista serio nazywa się " Kondom " ?Julia pisze:Czy ja usłyszałam "Beirut na żywo" ?!?!?! Łaaaaaaaaaaaa!
A kyszszlady pisze:wykrakałamku3a pisze:12 11 6 -1 SKORO Ms. No One
a już myślałam że ktoś przebije Wesa Jeansamara pisze:Zach Condon..prawie czyni różnicę.
Taki spadekku3a pisze:6 1 9 -5 THE SIGN Red Box
5 16 8 11 COLOURS Airbag
Różnica pomiędzy Pink Floyd i Pink Freud jest taka sama, jak pomiędzy... aaaj, aż nie chce mi się wymyślać ciętej riposty, dopowiedzcie sobie samiadameria pisze:Uuuu, no to pojechałeś. Muchy zawsze mi latały, ale nie ukrywam, że lubię tak PF, jak i PF.
Nie tylko tyadameria pisze:Czasem kompletnie nie rozumiem gustu "ogólnego".
Jakim sposobem "Faza delta" jest wyżej od "Umieraj stąd"?
Osobiście zamieniłbym kolejność w podsumowaniu.
Julia Ndegeocello? Jakie cello! Julia Ndegeoukulele.lady pisze:Nie udawaj, tylko graj. Świat cierpi na deficyt młodych, zdolnych gitarzystów i gitarzystek. Zostały same stare potworyJulia pisze: Aż sobie chyba poudaję, że gram na moim uke!
nie lubię cięuzi pisze:lady pisze:serio, nie lubisz " Skoro " ? Najlepsza wiadomość dzisiejszej Listyuzi pisze:w takim razie dziękuję!![]()
serio, serio
![]()
Drodzy słuchacze Trójki ... jesteście nieobliczalniku3a pisze: 5 16 8 11 COLOURS Airbag
...Neo01 pisze:nie lubię cię![]()
Jeszcze Tanatos i semus lubują w tym utworzeNeo01 pisze:Wygląda na to że only me na całym komętującym forum darzę to świetne nagranie atencją(nie wiem czy jeszcze nie macor70, ale go nie ma już jakiś czas).
EjNeo01 pisze: Wygląda na to że only me na całym komętującym forum darzę to świetne nagranie atencją(nie wiem czy jeszcze nie macor70, ale go nie ma już jakiś czas).
nie przejmuj się uzi, ja Cię lubięNeo01 pisze:nie lubię cię![]()
hahaha,,,,mów mów,,a mówżesz ....faworytJulia pisze:EjNeo01 pisze: Wygląda na to że only me na całym komętującym forum darzę to świetne nagranie atencją(nie wiem czy jeszcze nie macor70, ale go nie ma już jakiś czas).
! Toż to mój faworyt jest (styczniku, mówi się "toż to"
?).
Królowa jest tylko jedna; uzi, nie mazgaj się, off with his head.uzi pisze:...Neo01 pisze:nie lubię cię![]()
![]()
![]()
Wymyślaj, uatrakcyjnisz tym samym wątek, nieprawdaż?ksch pisze:Różnica pomiędzy Pink Floyd i Pink Freud jest taka sama, jak pomiędzy... aaaj,adameria pisze:Uuuu, no to pojechałeś. Muchy zawsze mi latały, ale nie ukrywam, że lubię tak PF, jak i PF.