słoik pisze:O tych w Krakowie- to jest dopiero prąd, a nie tam jakieś Lao.
Z tym klaskaniem?!
A propos klaskania to fajna dyskusja przetoczyła się we wspomnianej już wtorkowej audycji. A. Gacek (na zarzut W. Manna a propos klaskania w pewnej piesence): klaskanie to najbardziej pierwotna forma muzyczna. W. Mann: to Rubik jest pierwotny!
A tak w ogóle, witaj dawno niewidziana tanatosko oraz jeszcze dawniej - na dłużej - uzi (fajnie że lubisz Czesława, chociaż tyle wspólnego )
Ostatnio zmieniony pt sty 07, 2011 8:58 pm przez Neo01, łącznie zmieniany 1 raz.
ku3a pisze:A czy dziś będą jakieś spore niespodzianki? To zależy jaki kto ma ustawiony próg . Jak dla mnie są, a że "są" to znaczy, że nie jedna .
40 40 0 WOLNOŚĆ Maciej Balcar
39 41 2 SILENT SIGH Ania
38 45 7 BACK IT UP Caro Emerald
37 50 13 METKI eM
36 43 7 DISCOVERER R.E.M.
35 35 0 NOT ABOUT US Ray Wilson i Krzysztof Cugowski
34 34 0 WANDERINGS Lunatic Soul
33 37 4 BLACK RAIN Soundgarden
32 38 6 COSMIC LOVE Florence And The Machine
31 36 5 NEXT TO YOU Sting
słoik pisze:A co? Energia cieplna się nie wytwarza? To można i w elektryczną chyba przetworzyć... A może nawet jakaś indukcja od tych dłoni.
No w sumie... We wtorek siedziałam sobie w internacie, patrząc sobie grzecznie na światło jarzeniówki, a tu, ni z tego, ni z owego, spadła obudowa od światła... Energię wzrokową można zatem równie dobrzwe przetworzyć na kinetyczną
tanatos pisze:No w sumie... We wtorek siedziałam sobie w internacie, patrząc sobie grzecznie na światło jarzeniówki, a tu, ni z tego, ni z owego, spadła obudowa od światła... Energię wzrokową można zatem równie dobrzwe przetworzyć na kinetyczną
A uwierzył ci ktoś, że sama spadła, czy musiałaś się przyznać, że zrzuciłaś ją wzrokiem?
lady pisze:jest tylko jeden utwór z klaskaniem który uwielbiam nie zgadujcie, bo nie zgadniecie
obstawiam "na raz <klask klask> na dwa <klask klask> świat za uszy dziś złap!"
a może We will rock you... a nie - to tupanie... co za niefart.
Tak na marginesie, śmiejecie się z klaskania, a tymczasem w szkołach muzycznych jest taki przedmiot co się zowie "Kształcenie słuchu", gdzie klaszczą, kilka lat klaszczą.
O, coś od jakiejś Karoliny czytał Balonik. Może to nasza Abby95, bo pozdrawiała wszystkie dzieci, o ile mnie słuch nie myli. Tylko nie wiem czy Abby jest północna.