kajman pisze:No i jeszcze tabela króla strzelcow:
994 ku3a
Oho, to się kroi w tym, najdalej w następnym Znawcy przekroczenie granicy 1000 strzałów
No tak, niedługo ku3a będzie lepszy niż Pele.
A co do rankingów krotko. Podsumowanie to podsumowanie. Ranking premiuje wytrwałych (tak jak w niektorych sportach odrzuca się część najsłabszych wyników). Kroczący to ostatnie dziesięć notowań.
Miszon, to chyba logiczne, że tam gdzie się najgorsze odrzuca, to wyniki są lepsze.
gratulacje dla ku3y!!! ciekawe czy bardziej cieszy zwycięstwo, które kroiło się od wielu tygodni, czy gdyby wskoczyć na miejsce pierwsze w ostatniej chwili.
również dziękuję wszystkim, którzy poświęcają swój czas, by każdy z nas mógł być na bieżąco z wynikami. wielkie dzięki!
i ja również na razie się żegnam ze Znawcą. dziękuję za wspólną zabawę!
neon.ka pisze:gratulacje dla ku3y!!! ciekawe czy bardziej cieszy zwycięstwo, które kroiło się od wielu tygodni, czy gdyby wskoczyć na miejsce pierwsze w ostatniej chwili.
również dziękuję wszystkim, którzy poświęcają swój czas, by każdy z nas mógł być na bieżąco z wynikami. wielkie dzięki!
i ja również na razie się żegnam ze Znawcą. dziękuję za wspólną zabawę!
Jak dla mnie to sama przyjemność przedstawiać wyniki w sposób jak najbardziej to możliwie szybki. I bardzo się cieszę, że kogoś (Was) to cieszy, a tak siegając wstecz to mogę to robić dzięki właśnie Tobie neon.ko jak i Garemu i za to raz jeszcze dziękuję bo mogę robić coś co jak w innym miejscu napisał Kajman czyli LICZYĆ. Szkoda tylko, że jednak nas opuszczasz mam nadzieję, że długo w tym stanie nie wytrzymasz i szybko wrócisz wraz z S.