Strumień Trójki
Strumień Trójki
Witam
Czy można skądś pobrać strumień aby odtwarzać Trójkę z winampa ? Ponieważ chcę nagrywać audycję a w winampie jest owa opcja, tylko brak strumienia ;/.
Pozdrawiam
Czy można skądś pobrać strumień aby odtwarzać Trójkę z winampa ? Ponieważ chcę nagrywać audycję a w winampie jest owa opcja, tylko brak strumienia ;/.
Pozdrawiam
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Re: Strumień Trójki
Ciekawe, nie wiedziałem o tym i zawsze szukałem innych odtwarzaczy, bo myślałem że w winampie jest strumień, ale nie ma możliwości zapisaniakrajas pisze:w winampie jest owa opcja, tylko brak strumienia ;/.

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 859 notowania (1998)
mms://stream.polskieradio.pl/program3_wma10krajas pisze:Czy można skądś pobrać strumień aby odtwarzać Trójkę z winampa ?
Tyle, że jakość tego strumienia pozostawia wiele do życzenia.
- Robert
- Listy Przebojów Trójki słucham od: nr. 137 - 1 XII 1984
Miałem kłopot w rejestrowaniu trójkowego sygnału w środę 6 VII. Czy znalazłby się ktoś kto bez większych kłopotów zarejestrował TuMarka w tym dniu ?
Niestety nie tylko Ty... Chyba była jakaś większa awaria, bo od tej pory nie mogę odbierać strumienia przez winamp. A tegoż dnia, między 9.34, a 11.40 również był problem z wchodzeniem na stronę Polskiego Radia...
A jeśli chodzi o nagranie TuBarka z tego dnia - być może będę miał takie nagranie...
A jeśli chodzi o nagranie TuBarka z tego dnia - być może będę miał takie nagranie...
mogę pomóc jak Wam się nie uda. 

- Robert
jotem3 pisze:A jeśli chodzi o nagranie TuBarka z tego dnia - być może będę miał takie nagranie...
Byłbym wdzięcznyabd3mz pisze:mogę pomóc jak Wam się nie uda.![]()

Audycję mam co prawda zarchiwizowaną i opisaną , bo słucham przeważnie w prawdziwym radiu , ale archiwum warto mieć uzupełnione

Dokładnie też mam ciszę podczas rozmowy Legowicza i Marczuka urwaną przy rozmowie o obietnicach ustawy abolicyjnej

- Robert
Dałeś radę ?abd3mz pisze:mogę pomóc jak Wam się nie uda.

U mnie już jest brakujący TuBarek. Zapraszam