Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Czuję się dosyć zdezorientowany. Pierwsze minuty topu. Na dworze jeszcze nie panuje zupełny mrok, a już leci ukochane ''High Hopes. O wiele wyżej niż w poprzedniej edycji, ale nie czuję tego jeszcze.
mara pisze:A może darujmy sobie gorycz i żółć taką a nie inną formą Topu i delektujmy się..Jejciu ale to wygląda jak top 22 marzeń..
Dla mnie nie, ale w zestawie do głosowania może byłoby kilkanaście utworow z mojego topu marzeń. Ale było dobrze, bo akurat to jest dla mnie jeden z najsłabszych Floydów i chwilę po początku jest taki fragment, ktory kojarzy mi się z Sanem Damianem.
Też już ubrałem koszulkę Trójki, już bardziej szarą niż czarną, ale to szczegół. Łączę się z Wami mymi uszami.
Przy okazji - małe pytanie - prośba: Podczas Listy 1500 byłem na Myśliwieckiej i poprosiłem kogoś o zdjęcie z Helen, zdjęcie robione telefonem. Chyba podałem zły adres, bo nie doszło. Czy ktoś mógłby mi pomóc?
Witam w noworoczne popołudnie
Na razie siedemnasty Top bez zastrzeżeń. Mam nadzieję, że prowadzący zdążą jeszcze poinformować nas, co było na miejscach od 100 do 23. Chociaż pewnie odeślą nas do strony internetowej ze względu na wyścig z czasem...
To już w sumie ścisła czołówka. Nie powinno być miejsca na niespodzianki, albo tym bardziej utwory wcześniej na topie nie słyszane.
Mam tylko nadzieję, że będzie nam dane poznać przynajmniej top 100
Ale póki co nie chcę wiedzieć, co jest na niższych miejscach by mieć więcej emocji co może być, a czego zabraknie. Nic nie jest pewne po tamtym topie.
A rok temu mimo zniesmaczenia wynikami miałem nie mało emocji przy odkrywaniu kolejnych zadziwiających pozycji w czołówce i nie tylko
mustaszrik pisze:Witam w noworoczne popołudnie
Na razie siedemnasty Top bez zastrzeżeń. Mam nadzieję, że prowadzący zdążą jeszcze poinformować nas, co było na miejscach od 100 do 23. Chociaż pewnie odeślą nas do strony internetowej ze względu na wyścig z czasem...
Na forum beda sie pojawialy pozniej miejsca od 100 do 23
też jak dla mnie to nieco dziwnie wygląda - że Top trzeba było upchnąć przed retransmisją benefisu. No ale cóż.
Cieszymy się z tego,co mamy a mamy jak na razie piękną muzykę i jakoś wydaje mi się, że z czołówki wielu forumowiczów będzie zadowolonych. Poprzedni Top był strasznie ponury....
Ajtek pisze: Floydzi zawsze za nisko, ale po ub. rocznym i tak jest magicznie .
Dla mnie zawsze jest magicznie. Top to top i co roku słucham z wypiekami na twarzy, z nikim nie nie spotykam w te godziny by mieć czas tylko na słuchanie i od kilku lat w tym czasie czytanie i pisanie na forum.
Ostatnio zmieniony sob sty 01, 2011 5:27 pm przez tadzio3, łącznie zmieniany 1 raz.