(jak dziwnie usłyszeć sygnał Minimaksowy tuż po Liście)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Niezwykłe notowanie. Szkoda, że nie mogłem go wysłuchać. A tak poza tym, to Lunatic Soul, to polski zespół, a nie zagraniczny.sk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 38 | 0 | | N | Szczęście jak na dłoni - SBB | PL | | 47 | 0 | | N | Not About Us - Ray Wilson i Krzysztof Cugowski | PL | | 50 | 0 | | N | Wanderings - Lunatic Soul | ZG | +-----+-----+------+-------+-----------------------------------------------------------------------+------+
Czy mogę prosić o dyskusję nad ZG czy PL , mogę mieć złe info ale "Lunatic Soul to solowy projekt wokalisty i basisty Riverside - Mariusza Dudy." Teraz przeczytałem kilka postów wyżej Grycka.sk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 50 | 0 | | N | Wanderings - Lunatic Soul | ZG |
Mnie też to bardzo ucieszyło!Yacy pisze:mi osobiście najbardziej podoba się awans Elektrycznych Gitar
Ja nie mam żadnej wątpliwości, że to jest polski zespół/projekt. Na płycie udzielają się tylko Polacy - http://www.lunaticsoul.com/theband.php?lang=plbobby-x pisze:Czy mogę prosić o dyskusję nad ZG czy PL , mogę mieć złe info ale "Lunatic Soul to solowy projekt wokalisty i basisty Riverside - Mariusza Dudy." Teraz przeczytałem kilka postów wyżej Grycka.
Nie przeczę, że zbyt szybko przypisałem owo ZG sugerując się angielską pisownią bez sprawdzenia u źródeł... OK! To jeszcze dorzućmy kwestię poz. 47: RAY WILSON I KRZYSZTOF CUGOWSKI — Not About Us... PL? ZG?bobby-x pisze:Czy mogę prosić o dyskusję nad ZG czy PL , mogę mieć złe info ale "Lunatic Soul to solowy projekt wokalisty i basisty Riverside - Mariusza Dudy." Teraz przeczytałem kilka postów wyżej Grycka.
Ciąg dalszy dyskusji przeniesiony -- dział Poprawki...bobby-x pisze:A kwestia PL czy ZG była bardzo dawno temu rozwiązana (...)
w innym wątku ku3a pisze:No i już wszystko wiadomo.
Przede wszystkim - będzie podsumowanie roku![]()
7 stycznia zamiast notowania 1510, którego wyniki zostaną zaprezentowane tylko w internecie. Głosowanie na 1510 zostanie prawdopodobnie zamknięte o dobę wcześniej, czyli w czwartek o 12.00.
Ale zanim podsumowanie roku i 1510, czeka nas najbliższy weekend, w czasie którego w piątek Sylwestrowa Lista Przebojów (19.05-22.00), a w sobotę Top Wszech Czasów (16.05-19.00). Głosowanie na 1509 notowanie LP3 zostanie zamknięte 30.12 (czwartek) o godz. 12.00. Z wynikami będzie można się zapoznać tylko ze strony internetowej Listy. Na Top Wszech Czasów głosować można do 29.12 (środa) do północy.