Bajkoczytacz pisze:Czy Ktoś mi wytłuaczy kiedys wreszcie uzywając sensownych argumentów ,że Kings of lion, yo rzeczywiście takie odkrycie nowa jakość i w ogóle dobra muza?
Tu nie trzeba argumentów, wystarczy posłuchać Może nie nowa jakość, ale na pewno wyróżniają się w ostatnich latach (niekoniecznie ostatnią płytą, choć nie jest najgorsza).
21:50. Czy to już czas na podsumowania? Ekhm, powyższym dziękuję za mijający miłościwy 2010, trzeba mu co prawda przyznać, że parszywy mocno. Na Liście były jak zwykle wzloty i upadki, czasem bolesne, czasem zasłużone. Życie mi na Forum dzięki Wam kwitło, sporo forowiczów przybyło, niektórzy się wykruszali, zatwardziali trwają na posterunku. A ja mam jakby deja vu, rok zaczynał mi się niezbyt przyjemnie, ten 2011 też nie będzie lepszy, a i widoki na przyszłość fatalne. Dużo niestety wskazuje na to, że od stycznia nie będę po prostu słoikiem, tylko Panem Słoikiem, a właściwie p.o. Pana Słoika, może pod krawatem i marynarką. A, i jeszcze pierwszą smugę cienia przekroczyłem. Tak się jakoś toczy coraz czybciej.
Bajkoczytacz pisze:Czy Ktoś mi wytłuaczy kiedys wreszcie uzywając sensownych argumentów ,że Kings of lion, yo rzeczywiście takie odkrycie nowa jakość i w ogóle dobra muza?
Może ktoś Ci podrzuci mejla do red. Gacek. Ona ma zapewne wiele argumentów na potwierdzenie tej wątpliwej tezy, o których nikt nie ma pojęcia.
Wracam do domu włączam radio siadam przed komputerem, a tu takie wydarzenie. Alice na drugim. Jak zgłaszałem to do propozycji nawet nie mogłem o tym marzyć!
Może ktoś Ci podrzuci mejla do red. Gacek. Ona ma zapewne wiele argumentów na potwierdzenie tej wątpliwej tezy, o których nikt nie ma pojęcia.
łedaktoł Gacek jest chyba jedyna, która w to wierzy
Dobra,wychodzę. Wesołych dwóch ostatnich godzin świąt i powodzenia wszystkim jutro wcześnie wstającym do pracy życzę. Na koniec tekst który w każde święta najbardziej mnie wkurza: "Święta,Święta i ... po Świętach". notopa i nazdarowie
zbyszu pisze:
taki jest Słuchacz Programu III. Na szczescie
PS. Czy ktos słucha Listy w Radiu z RDS-em? Czy tytuł piosenki i wykonawca się wyświetlaja???
RDS się, niestety, nie wyświetla.
Zastanawiam się, czy bez promocji "The Sign" też by było wielokrotnie na szczycie...
Trochę dziwi ten renesans Alicji. Nie to, że mi przeszkadza, nawet bym się ucieszył, gdyby wymienili Red Box w kolejnym notowaniu, kiedykolwiek by ono nie było.
Corleone pisze:Ja bym wolał Helloween, albo Alicję.
za tydzień ja też wolę Alicję, ale za dwa już Accept No ale skoro następne notowanie ma być bez emisji to nie będzie tej radości z usłyszenia na żywo ...
zbyszu pisze:
taki jest Słuchacz Programu III. Na szczescie
PS. Czy ktos słucha Listy w Radiu z RDS-em? Czy tytuł piosenki i wykonawca się wyświetlaja???
RDS się, niestety, nie wyświetla.
Zastanawiam się, czy bez promocji "The Sign" też by było wielokrotnie na szczycie...
Co do Listy to nie wiem, ale zazwyczaj w innych audycjach się wyświetla.