Czyje to autografy?

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Czyje to autografy?

Post autor: Robinson »

Witam,
Ostatnio przerzucałem różne starocie w mieszkaniu i trafiłem na karteczkę z kilkoma autografami, które ok. 15-20 lat temu zostały mi przysłane z Programu IV (którego adres był też na Myśliwieckiej 3/5/7).
Czy ktoś może mi pomóc rozszyfrować, czyje to autografy?
Jeden to chyba Janusz Kosiński, a te 2 pozostałe? W.Mann?
Skan znajduje się tu:
http://rapidshare.com/files/12693608/autografy.rar.html
Awatar użytkownika
Megalomaniac 3-owy

Post autor: Megalomaniac 3-owy »

Jeden jest Niedźwiedzia a drugi ten wyżej...hm??...może Marka Wiernika...ale głowy nie dam
Awatar użytkownika
Megalomaniac 3-owy

...a może faktycznie?! jak pisałeś jest to autograf W.RadioManna...ale to nadal moje gdybania

PZDR
@nd.
Robinson

No dzięki, nie wiedziałem, że to Niedźwiedzia. Jesteś pewien?
A ten Mann to takie moje zgadywanie.
Awatar użytkownika
Megalomaniac 3-owy

...Marka Niedźwieckiego mam z... "33" [oby nie więcej] autografy
...także tu daję głowę [nawet dwie;-], że to wyżej wymienionego parafka a po przyjrzeniu się lepiej skanowi - pod autografem zdaje się widnieje podpis??? Niedźwiecki...grafolog by się przydał ;-))

Posiadasz jeszcze jakieś autografy Trójkowych dziennikarzy???

Sam chomikuję autografy Trójkowych osobowości... tego Kosińskiego Ci zazdroszczę bo "drugiego" mam no i może tego co skreślił W.Mann bo nie mam

gdyby co? to mogę Ci zeskanować MarkaN dla porównania
Robinson

No ja w zasadzie autografów nie zbieram, a te dostałem pocztą w ramach nagrody za coś tam (nie pamiętam za co). Spoko, skanować nie musisz, wierzę Ci na słowo. :)
Ale skoro akurat zrobił się temat o autografach, to może wypiszesz tu wszystkie nazwiska Trójkowych dziennikarzy, które udało Ci się zdobyć.
Awatar użytkownika
Megalomaniac 3-owy

...no...nie mam za wiele tych autografów [bo nie od tak dawna zdobywam] - większości zdobyte w konkursach ale i nie tylko... kilka jest...[skłamałbym MarkaN mam sporo]
B.Marcinik B.Michniewicz A.Szydłowska M.Rokos P.Kostrzewa M.Niedźwiecki P.Kaczkowski P.Kosiński P.Stelmach M.Olszański P.Homa R.Kantereit i sławny Listowy"Misiek" & Hellen na kubeczku...posiadam również wszystkie kubeczki z limitowanej serii z zdjęciem i podpisem...poniżej można obejrzej
http://www.trojkofan.trojka.info/promocja.html

...ciężko jest przy okazji konkursu tel. czy e mailowego wyegzekwować parafkę...mam wrażenie... aczkolwiek tak jest, że kiedyś było to łatwiejsze

zbieram kubeczki Trójkowe...może ktoś ma zprzed 2001r i jakieś zdjęcie by udostępnił[/url]
Awatar użytkownika
Megalomaniac 3-owy

Megalomaniac 3-owy pisze:...no...nie mam za wiele tych autografów...
B.Marcinik B.Michniewicz A.Szydłowska M.Rokos P.Kostrzewa M.Niedźwiecki P.Kaczkowski P.Kosiński P.Stelmach M.Olszański P.Homa R.Kantereit i sławny Listowy"Misiek" & Hellen na kubeczku...
niech wybaczy Mariusz Owczarek, że pominąłem go
"ale gdzieś się schował" i tak wyszło...
ODPOWIEDZ