Adamsky pisze:1:1
Zmiana wyniku nie ogladam, mysle ze poradza sobie z BiH
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Adamsky pisze:1:1
Nie wiem ile byście mi musieli zapłacić żebym jeszcze raz tego posłuchała. Teledysku również nie chcę znać.słoik pisze: A widziałaś amatorski teledysk (...)Polecam.
nigdy nie widziałam żubra na żywo. Myślisz że one nam łażą pod oknami ?słoik pisze:Nie wiedziałem, że tam u was też są żubry. Ciekawe czy u nich też nie zauważasz bród.
ludwiku dornie i ty psie sabo nie idźcie tą drogąAbby95 pisze:O fu, karp... Ryby są niedobre, bo ryby to mięso!macor70 pisze:Ja jeszcze karpia 2010 nie kupiłem, więc nie wiem czy bedzie mi się podobał - ważne, żeby był smacznyAbby95 pisze:Nie podoba mi się tegoroczny karp...... Choć jakjuż będę wydawał na niego pieniążki to wezmę takiego coby mi się podobał
well well wellsłoik pisze:W radiu każdego można zapętlić.Adamsky pisze:Nie cierpię Grabarzża !
Właśnie rybie mięso jest najlepsze ze wszystkich, też pysznych.Abby95 pisze:O fu, karp... Ryby są niedobre, bo ryby to mięso!
Ktoś nawiązuje do srebrnych ust!kocik89 pisze: ludwiku dornie i ty psie sabo nie idźcie tą drogą
Ale to jest zdaje się z Gwiezdnych Wojen, a alpaki są urocze i naprawdę ten melanż jest zabawny. Prooooszę, dam 38 zł.lady pisze:Nie wiem ile byście mi musieli zapłacić żebym jeszcze raz tego posłuchała. Teledysku również nie chcę znać.słoik pisze: A widziałaś amatorski teledysk (...)Polecam.
Karp jest bardzo dobry, ale w stawie. Jako mięso nie do przyjęcia.Abby95 pisze:O fu, karp... Ryby są niedobre, bo ryby to mięso!
matka....jest tylko jedna : )Abby95 pisze:Diky moc. Dobrou noc. Matka przyszła, więc uciekam.
Dobrou noc.Abby95 pisze:Diky moc. Dobrou noc. Matka przyszła, więc uciekam.
Czyli nasza Babcia?Abby95 pisze:Diky moc. Dobrou noc. Matka przyszła, więc uciekam.
"kaYp to Yyba Yaczej dobYa", jak mawiał poetaAbby95 pisze:O fu, karp... Ryby są niedobre, bo ryby to mięso!
mało. Nawet płyty za to nie kupię. Nie przepadam za Gwiezdnymi Wojnami.słoik pisze:Prooooszę, dam 38 zł.
Czyli nie pijesz nie dlatego, że masz powód do niepicia, tylko dlatego, że nie masz powodu do picia? W Twoim wieku, matulu kochana, to ja myślę że powodem niepicia powinien być zakaz picia (względnie nakaz niepicia), a nie brak kompana do kieliszka...Abby95 pisze: [...] A mi chodzi o to, że ja mogłabym pić tylko z moim ukochanym, bo inaczej to nie ma zabawy. A jeśli nie mogę z nim pić, to nie piję w ogóle! Rozumite?
Mazowsze pozdrawia Małopolskę, Lubelskie i Podkarpacie! i jednocześnie czuje się pozdrowione przez zachodniopomorskie..Adamsky pisze:http://gfspl.rootnode.net/gfspl/T2M/108
Dorzucę płytę Judas Priest. Gwiezdnych nie ogladałem, to nie wiem czy przepadam.lady pisze:mało. Nawet płyty za to nie kupię. Nie przepadam za Gwiezdnymi Wojnami.słoik pisze:Prooooszę, dam 38 zł.
Małopolska pozdrawia Mazury.... Dolnośląskie...no i Mazowszemara pisze:Mazowsze pozdrawia Małopolskę i Podkarpacie! i jednocześnie czuje się pozdrowione przez zachodniopomorskie..Adamsky pisze:http://gfspl.rootnode.net/gfspl/T2M/108