Wieczory z trójkową listą

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
PicorPL

Wieczory z trójkową listą

Post autor: PicorPL »

Witam

Może na początku się przedstawię:
jestem Piotr, mam 32 lata, jestem z małopolski - dokładnie małe miasteczko Bukowno (około 11 tyś mieszkańców).
Listy słucham od około 1985-86 roku - zaraził mnie nią starszy brat.
Zakończyłem ostatnio współpracę z dotychczasowym pracodawcą i zająłem się własną działalnością.
Oczywiście mam teraz więcej czasu na pomysły, które gdzieś do tej pory były głęboko ukryte :).

Pierwszym pomysłem jaki chciałbym zrealizować to piątkowe wieczory z listą przebojów programu trzeciego w Młodzieżowej Piwnicy Alternatywnej (jestem jej opiekunem).
Chciałbym oczywiście patronat listy przebojów lub Trójki, ale z tym to jak wiadomo może być bardzo ciężko.

Założyłem ten temat ponieważ liczę na wasze opinie co Wy jako słuchacze Listy chcielibyście widzieć na takiej "imprezie", oprócz oczywiście słuchania muzyki:)
Piwnica działa przy Miejskim Ośrodku Kultury więc odpada picie alkoholu i palenie.
Proszę powiedzcie mi również z kim z Trójki ewentualnie się kontaktować w sprawie jakiejś współpracy, gadżetów do wystroju pomieszczenia (kubki i inne dziwne rzeczy).
Ostatnio zmieniony sob gru 11, 2010 11:41 pm przez PicorPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Re: Wieczory z trójkową listą

Post autor: Miszon »

Fajny pomysł!
I powodzenia w działalności!

Na pewno konkursy to jest dobra opcja :-) .
Można też zapraszać wykonawców albo dziennikarzy, aby poopowiadali jak to drzewiej na Liście bywało (to jako ambitny plan).
ODPOWIEDZ