To ja również już dziękuję wszystkim za wspólne słuchanie Listy. Do usłyszenia za tydzień!
I wydaje mi się, że trzeba w szczególności podziękować tej osobie, która "mówi mało albo wcale" i skrupulatnie wykonuje swoją mrówczą pracę. Mam na myśli młodszą część klanu Kmiecików: dziękuję, sk!
LLucky pisze:...I wydaje mi się, że trzeba w szczególności podziękować tej osobie, która "mówi mało albo wcale" i skrupulatnie wykonuje swoją mrówczą pracę. Mam na myśli młodszą część klanu Kmiecików: dziękuję, sk!
A zauważcie, że ona już tym nicniemówieniem od lutego ponad tysiąc postów nabiła. Trochę szkoda, że jest dość anonimowa, no ale przecież to forum internetowe.
bry.
miło było odwiedzić Trójkę po długiej nieobecności [nie wliczając w to Zlotu ]. dzięki, Helena, dzięki, Kuba.
i to chyba tyle na dziś. dzięki za uwagę.
dobranoc - zapomniałem napisać wczoraj, więc teraz napiszę dzień dobry
od siebie chciałem tylko napisać, że bardzo fajnie się wczoraj komentowało i czytało komentarze innych, ciekaw jestem czy osoby które nie czytały na bieżąco i będą śledzić komentarze po czasie podzielą to zdanie.
a najbardziej mnie cieszy, że sprowokowanie uzi było strzałem w dziesiątkę
Wczoraj byłem w trasie od 21szej i nie mogłem komentować ,więc ...
Bardzo zaskoczył chyba wszystkich fanów nagły spadek Stinga. W dodatku nowy singiel tylko w nieszczęśliwej.
Stingowi nie pomogła nawet wiadomość o niespodziewanym koncercie.
Tak więc śmiało można powiedzieć że "Karp wygryzł odgrzewany kotlet Stinga z listy" i dobrze!
Niech nagra w końcu coś nowego.Amen
Mam taką zasadę że jak utwór wejdzie na 1, to potem nie głosuję (nie dotyczy Blur, DM, Kultu). Ale skoro tak ładnie prosisz, nie ma sprawy. Dla Ciebie wszystko.
Och, jakiś Ty wspaniały... Bardzo dobry przykład dajesz naszym dzieciom... Dziękuję Tobie!
Ja tam nic specjalnie do KOLu nie mam, ale Radioactive jest dla mnie zwyczjanie słaby. Zawsze, jak słyszę ten utwór, mam wrażenie jakby brakowało w nim jakiegoś fragmentu. Refren za krótki, mało wyrazisty, zwrotka niemrawa...
LLucky pisze:...I wydaje mi się, że trzeba w szczególności podziękować tej osobie, która "mówi mało albo wcale" i skrupulatnie wykonuje swoją mrówczą pracę. Mam na myśli młodszą część klanu Kmiecików: dziękuję, sk!
A zauważcie, że ona już tym nicniemówieniem od lutego ponad tysiąc postów nabiła. Trochę szkoda, że jest dość anonimowa, no ale przecież to forum internetowe.
Dla uczestników 9. zlotu forum (na 1502 notowanie) Sabina, czyli sk - nie jest osobą anonimową ...