Witam wszystkich!
Debiutuję na forum. Miałam się zarejestrować już do dawno ale jakoś tak wychodziło Dzisiejszy numer 1 zmusił mnie do tego Uśmiałam się do łez ze szczęścia i radości słysząc Andrusa przed 22, a kilkanaście minut wcześniej zastanawiając się, gdzie się podziała ta piesenka myśląc, że ją przeoczyłam a tu...
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
depeszamuzyczna pisze:Witam wszystkich!
Debiutuję na forum. Miałam się zarejestrować już do dawno ale jakoś tak wychodziło Dzisiejszy numer 1 zmusił mnie do tego Uśmiałam się do łez ze szczęścia i radości słysząc Andrusa przed 22, a kilkanaście minut wcześniej zastanawiając się, gdzie się podziała ta piesenka myśląc, że ją przeoczyłam a tu...
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Paweł pisze:Hej, wiedziałem, że obgadacie mnie równo. Tak, ja byłem na antenie Trójki. Bardzo beznadziejny mam głos?
Już tam obgadamy:)... Zgadywaliśmy raczej...Ależ o beznadziejności nie może być mowy... Całkiem, całkiem miło się tego Twojego głosu słuchało...
Ja na to patrzę pod kątem dziennikarstwa, bo chciałbym w przyszłości zaistnieć na antenie ... no może nie Trójki bo to zbyt wysoki kaliber, ale ogólnie radia... Tylko ja patrzę krytycznie na swój głos, chciałbym miec inny. Niższy.
LLucky pisze:Oj, chyba zacznę głosować na koszmarlistę, bo ścięło mnie z nóg, jak po "bururum bururum" miejsca 21. usłyszałem bloczek reklam...
KOSZMAR!!!
A tymczasem podziękowywuję za wspólne odsłuchiwanie i wychodzę.
Uwaga! Otwieram drzwi! Ciiii......
P.S. To mój wpis numer 333.
teraz bedziesz czekał na 3333 - trochę poczekasz na to święto . Powodzenia! Wytrwałości co najmniej do 33333 Good Llucky
Paweł pisze:Hej, wiedziałem, że obgadacie mnie równo. Tak, ja byłem na antenie Trójki. Bardzo beznadziejny mam głos?
Już tam obgadamy:)... Zgadywaliśmy raczej...Ależ o beznadziejności nie może być mowy... Całkiem, całkiem miło się tego Twojego głosu słuchało...
Ja na to patrzę pod kątem dziennikarstwa, bo chciałbym w przyszłości zaistnieć na antenie ... no może nie Trójki bo to zbyt wysoki kaliber, ale ogólnie radia... Tylko ja patrzę krytycznie na swój głos, chciałbym miec inny. Niższy.
W radiu wszystko można zwolnić, więc jak Cię zwolnią będziesz miał niższy... "Patrzysz" na swój głos ze swojego punktu widzenia... A ten głos ma być nie dla Ciebie dobry tylko dla słuchaczy ... Więc się swojego głosu nie czepiaj - czepiac mogą się jedynie przyszli słuchacze... jak już. Śpij spokojnie, jeśli chcesz zaistnieć w radiu, to skup się na tym co masz do powiedzenia, a nie tym jak brzmi Twój głos ... Trzymaj się - czepiaj się - swoich marzeń, a nie głosu...
Ostatnio zmieniony sob lis 20, 2010 12:12 am przez macor70, łącznie zmieniany 1 raz.
macor70 pisze:Śpij spokojnie, jeśli chcesz zaistnieć w radiu, to skup się na tym co masz do powiedzenia, a nie tym jak brzmi Twój głos ... Trzymaj się - czepiaj się - swoich marzeń, a nie głosu...
Jak to dobrze poznawać takich ludzi na żywo i choć przez chwilę z nimi porozmawiać.
Dzięki Maćku.
macor70 pisze:Śpij spokojnie, jeśli chcesz zaistnieć w radiu, to skup się na tym co masz do powiedzenia, a nie tym jak brzmi Twój głos ... Trzymaj się - czepiaj się - swoich marzeń, a nie głosu...
Jak to dobrze poznawać takich ludzi na żywo i choć przez chwilę z nimi porozmawiać.
Dzięki Maćku.
Witam
Dziś byłem nieco daleko od forum, chociaż podpatrywałem i Listy też podsłuchiwałem, ile się dało.W znawcy niewiele mi zabrakło, lekki szok z powodu wyniku Skunków... ale w sumie pozytywny Ciekaweż czy "Granda" będzie na szczycie, bo radzi sobie chyba nawet lepiej niż "Smaki". No i ciekawe ileż obecny nr 1 będzie na szczycie. Dobrej, rockowej nocki i do za tydzień - także z nowymi Forowiczami
- Turnau do góry - to dobrze
- Gorillaz i Manic Street Preachers bez zmian - to źle
- KOL w dół - to dobrze
- Brodka 6 do góry?! - to jakaś Granda
- Amnezja wypadła
Michau cię bardzo ładnie zrealizował i zabrzmiało spoko. Ledwo poznałem (bo akurat włączyłem w momencie jak było wasze wejście na antenie. Ale że to w autobusie było, to mogłem też słabo słyszeć ).