Josh Homme wymiataRatty pisze: A jednakJestem maniaczką paru innych artystów też - od Waitsa, QOTSA, Morisseya po Joy Division.. (i jeszcze parę takich)

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Josh Homme wymiataRatty pisze: A jednakJestem maniaczką paru innych artystów też - od Waitsa, QOTSA, Morisseya po Joy Division.. (i jeszcze parę takich)
?! 'alternatywny pop' => alternatywny plastik zmielony pare razy.lady pisze:WOLELIBY nie słyszećalbarn pisze:O alternatywnym popie nie słyszeli?!
E tam, stereotypy.KonradKombajn pisze:?! 'alternatywny pop' => alternatywny plastik zmielony pare razy.lady pisze:WOLELIBY nie słyszećalbarn pisze:O alternatywnym popie nie słyszeli?!
Trójeczkaalbarn pisze:Maniaczka Morrisseya!!! Wreszcie się ktoś taki znalazł na forum. Przybij Trójkę!Ratty pisze:A jednakJestem maniaczką paru innych artystów też - od Waitsa, QOTSA, Morisseya po Joy Division.. (i jeszcze parę takich)
Ale Manics to muzyka mej młodości, eh.. Tego czasu burzy i naporu![]()
![]()
dobry jest, chociaz co do wokalu to czasem niezbyt mi pasuje.marsvolta pisze:Josh Homme wymiataRatty pisze: A jednakJestem maniaczką paru innych artystów też - od Waitsa, QOTSA, Morisseya po Joy Division.. (i jeszcze parę takich)
akurat to nie takie proste wynikanie Astrolog -> horoskop. raczej Lao Che -> Astrologkasiasia pisze:Astrolog z tego co czytałam już mamy, to w sprawie np. horoskopu
Prywata do Ratty: Ulubiony album Maników i najmniej lubiany? Ty pierwszaRatty pisze:Trójeczkaalbarn pisze:Maniaczka Morrisseya!!! Wreszcie się ktoś taki znalazł na forum. Przybij Trójkę!Ratty pisze:A jednakJestem maniaczką paru innych artystów też - od Waitsa, QOTSA, Morisseya po Joy Division.. (i jeszcze parę takich)
Ale Manics to muzyka mej młodości, eh.. Tego czasu burzy i naporu![]()
![]()
Morrissey to mój jeden z ważniejszych młodzieńczych manionapadów (ten trwa do dziś)... Uwielbiałem jak śpiewał oboksłoik pisze:Może mam jakąś demencję, ale wydaje mi się, że Krzysiek83 też z atencją o Morrisseyu się wyrażał, zwłaszcza, gdy bywał w zestawie.albarn pisze:Maniaczka Morrisseya!!! Wreszcie się ktoś taki znalazł na forum. Przybij Trójkę!![]()
![]()
a czy jesli powiem ze techno to lupanka, to tez stereotyp?Dagu pisze: E tam, stereotypy.
i za takie wypowiedzi właśnie lubię kajmanakajman pisze:gdyby wszystkie gwiazdy pop przestały grać i śpiewać byłoby jeszcze piękniej.
Racja... a uwielbiana na forum Katie Melua to niby co jest, jak nie pop? Nawet chyba nie alternatywny??krzysiek83 pisze:Albarn, daj spokój, większość lubi jeden gatunek muzyki. Albo i podgatunek. Nie wiedzą co tracą nie słuchając Brodki czy Vadera...lady pisze:WOLELIBY nie słyszećalbarn pisze:O alternatywnym popie nie słyszeli?!
Jak zawsze błyskotliwy... i pamiętliwy! Potwierdzam.słoik pisze:wydaje mi się, że Krzysiek83 też z atencją o Morrisseyu się wyrażał, zwłaszcza, gdy bywał w zestawie.
Mi również bardzo się to podoba, duża w tym zasługa Gaby Kulkipablo1237 pisze:Lubicie tą piosenkę "Lubie wrony"? Ja się przyznam że ostatnio to za mną cały czas chodzi
Cieszę się, że jednak jest nas tu kilkumacor70 pisze:Morrissey to mój jeden z ważniejszych młodzieńczych manionapadów (ten trwa do dziś)... Uwielbiałem jak śpiewał obok
Jasne, zwłaszcza, jeśli próbujesz wyrobić przekonanie w innych, że jedyna dobra muza to ta, której ty słuchaszKonradKombajn pisze:a czy jesli powiem ze techno to lupanka, to tez stereotyp?Dagu pisze: E tam, stereotypy.
Bardzo lubię ale w oryginale.pablo1237 pisze:Lubicie tą piosenkę "Lubie wrony"? Ja się przyznam że ostatnio to za mną cały czas chodzi
Oooo tak, a Lanegan jeszcze bardziej ! I John Garciamarsvolta pisze:Josh Homme wymiataRatty pisze: A jednakJestem maniaczką paru innych artystów też - od Waitsa, QOTSA, Morisseya po Joy Division.. (i jeszcze parę takich)
Na początku mi nie podchodziło, ale teraz jestem bardzo "na tak"PaTToN pisze:Mi również bardzo się to podoba, duża w tym zasługa Gaby Kulkipablo1237 pisze:Lubicie tą piosenkę "Lubie wrony"? Ja się przyznam że ostatnio to za mną cały czas chodzi
Ta, za mną też - kiedy noszę ze sobą radiopablo1237 pisze:Lubicie tą piosenkę "Lubie wrony"? Ja się przyznam że ostatnio to za mną cały czas chodzi
Pop także. Ale kilka bluesideł świetnie jej wyszło, a God and devil (skr.) to przyznam się, że nie wiem co.albarn pisze:Racja... a uwielbiana na forum Katie Melua to niby co jest, jak nie pop? Nawet chyba nie alternatywny??