ciekawe ... a możesz powiedzieć co to za ... odgłos ?Neo01 pisze:Taa, jest też "utwór" (nie pomnę wykonawcy) który trwa 1 sekundę, ale to chyba tylko po to żeby się znaleźć w statystykach

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
ciekawe ... a możesz powiedzieć co to za ... odgłos ?Neo01 pisze:Taa, jest też "utwór" (nie pomnę wykonawcy) który trwa 1 sekundę, ale to chyba tylko po to żeby się znaleźć w statystykach
Z tego co kojarzę, to takie duże bumlady pisze:ciekawe ... a możesz powiedzieć co to za ... odgłos ?Neo01 pisze:Taa, jest też "utwór" (nie pomnę wykonawcy) który trwa 1 sekundę, ale to chyba tylko po to żeby się znaleźć w statystykach
Mam nadzieję, że to samo co jaNeo01 pisze:Ciekawe co na to nasz kajman
Muszę przyznać, że trafiłeś...słoik pisze:A to może macor?
Ciekawy wniosekJulia pisze:No głosem jakoś tak by pasował do swoich komentarzy...słoik pisze:A to może macor?
tutaj masz: http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=danco28meaosi pisze:mam wazne pytanie - skad wziac mp3 z ballada andrusa ??? szukam szukam i nie znajduje !!!
A miało być na pierwszym... Kto nie głosował?!Piotr pisze:Kod: Zaznacz cały
2 1 8 [ 1 ] KINGS OF LEON — Radioactive Come Around Sundown 2010
E... czy ja mam aż tak wielkie parcie na "sitko"? chyba nie... są młodsi, debiutanci, bardziej wygadani — gdzie tam nam wapniakom pchać się z łokciami. Ale mimo wszystko znalazło się okienko, którego nikt nie obstawiał, no to weszłem (bo miałem bliskomara pisze:Jacek woźny konserwator.Piotr pisze:(...)
Kto z forowiczow bedacych w studiu Trojki na zlocie odezwie sie jako pierwszy? Obstawiajcie
Mimo, że jestem zawodowym pesymistą, to nie sądzę, żeby na tak długo chwycił słuchaczy. Traktuję tą kompozycję raczej jako piosnkę okolicznościową, coś jak karpie.lady pisze:Abby95 - nie chcę Cię martwić, ale ten nr 1 może się utrzymać jeszcze co najmniej przez parę tygodni
Grycek pisze:A teraz tadzio3.
Robinson pisze:O, to jest chyba Tadzio3.
Przedtem był ktoś inny.
PaTToN pisze: Teraz Tadzio
Wszyscy zgadliście bez błędu. Większość to zna mój głos z reklamowanego Radia OrbitNeo01 pisze:To teraz chyba jednak tadzio, z tego co pamiętam z radia![]()
Ja jestem strasznie ciężki i jakby antena się złamała, to mógłbym spaść i się potłuc.lady pisze:chyba słyszę kajmana w chórkach ... bo na antenę nie chciał wejśćmichal91d pisze:Radioactive brzmi tak jakby nasi forumowicze śpiewali razem z KoL![]()
tyle tylko, że to dosyć monotonny utwór - 18 sekund ciszy.Grycek pisze:Z nielistowych krótszy, który znam to np. Sigur Ros - 18 sekúntur fyrir sólarupprás (18 sekund).
1. Podpisuję się pod tym, mimo, że już mówiłem coś do Radia... Orbit.neon.ka pisze: 1. stres przed wejściem na antenę wciąż ogromny i niezmienny, i nie wszystko się udało powiedzieć, co się zaplanowało.Ale to klasyka.
2. Notowanie jubileuszowe 1500 miało swoje atuty i uroki, ale jednak cisza radia to jest coś, co bardziej lubię. Tak więc tym razem bardziej wszystko przeżywałam, niż dwa tygodnie temu.
3. Andrus na 1 super sprawa, choć jednak wydawało mi się, że jak LLucky obstawiał go w pierwszej trójce, to zdecydowanie przesadzał.Ciekawa jestem tylko bardzo, co stanie się za tydzień.