1501 (5.11.10)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: 1501 (5.11.10)
W zeszłym tygodniu ta Metallica miala najsłabszy wynik jeżeli chodzi o najwyższe miejsce, a teraz minęła aż 4 utwory. Nota bene jest zdecydowanym liderem wśród wykonawcow, których wszystkie piosenki punktują w podsumowaniu wszystkich list.
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Jak mogłoby nie być tego dopisku, jak to Mięta gra, a Ray śpiewa tylko jedną zwrotkę praktycznieArtur pisze:Ciekawe jakie byłyby losy tego utworu gdyby nie byłoby tego dopisku Metallica.

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1983
(W tym miejscu PeterCub klepnął się po czole z niedowierzania i zbulwersowaniakasiasia pisze:przeczytałam dostał po jajach haaaPeterCub pisze:A nie było pod ręką, widelec został po jajcach, i to i to sztuciec.lady pisze:a nie lepiej byłoby łyżką ?

przeczytałam dostał po jajach haaa[/quote](W tym miejscu PeterCub klepnął się po czole z niedowierzania i zbulwersowania
)[/quote]
taki żarcik sytuacyjny
jak tylko tak w myślach przeczytałam
w życiu bym tego na głos nie powiedziała przecieżżżżż

taki żarcik sytuacyjny
jak tylko tak w myślach przeczytałam
w życiu bym tego na głos nie powiedziała przecieżżżżż
Są bardziej dostojne, większe... i bardzo rzadko spotykane. Poza tym nie spotkałem u gawrona takiej doskonałej czerni.mara pisze:To jest nas dwoje..chociaż ja mylę je z gawronami..kajman pisze:Może wyjdę na dziwaka, ale to dla mnie chyba najpiękniejsze ptaki świata. Ta czerń przechoedząca w (ultra)fiolet. I ta dostojność. Rewelacja.
Sam nawet to powiedział, "Wybierając Platformę pomożecie sobie i Polsce". Wiem, że nie wolno ludziom wytykać błędów.krupolek pisze:A propos newsów - czy nie macie wrażenia że Kaczor strzela sam sobie w głowę tymi decyzjami ?
Oczywiście, że strzela.krupolek pisze:A propos newsów - czy nie macie wrażenia że Kaczor strzela sam sobie w głowę tymi decyzjami ?
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
a tego to się nie da przełożyć na muzykę, chyba że na jakiś wściekły kawałek Behemotha z growlem i wrzaskiemmacor70 pisze: Miałem na myśli emocje, które pojawiają się w trakcie...

ale dzioby mają takie samekajman pisze:Są bardziej dostojne, większe... i bardzo rzadko spotykane. Poza tym nie spotkałem u gawrona takiej doskonałej czerni.mara pisze:To jest nas dwoje..chociaż ja mylę je z gawronami..kajman pisze:Może wyjdę na dziwaka, ale to dla mnie chyba najpiękniejsze ptaki świata. Ta czerń przechoedząca w (ultra)fiolet. I ta dostojność. Rewelacja.
Błagam, wszystko tylko nie polityka tutaj...krupolek pisze:A propos newsów
- mara
Też jestem homo politicus ale obawiam się że na tym forum lepiej uciekać od polityki.krupolek pisze:A propos newsów - czy nie macie wrażenia że Kaczor strzela sam sobie w głowę tymi decyzjami ?

czy pani w serwisie przczytała Grossglockner jako Grossnockler?
-
polityki z zasady nie znoszęmara pisze:Też jestem homo politicus ale obawiam się że na tym forum lepiej uciekać od polityki.

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1983
Dziś widziałem ciekawy widok. Przez okno pracy zauważyłem jak pewien czarny ptak (wrona, gawron, kruk, whateva) leciał wzdłuż autobusu z tą samą prędkością, jakby delfin obok statku...kasiasia pisze:ale dzioby mają takie same
Też bym chciał, żeby prowadził cały Minimax.krupolek pisze:A propos newsów - czy nie macie wrażenia że Kaczor strzela sam sobie w głowę tymi decyzjami ?
no przecież wiem, że nie o to chodzi, ale przecie to forum muzyczne.
Kod: Zaznacz cały
| 13 | 18 | 6 | +5 | Burning in the Skies - Linkin Park | ZG |
ależ ja również żadnej polityki tu nie chcę wprowadzać , tak tylko zapytałem bo taka jakaś myśl mi przyszła do głowymara pisze:Też jestem homo politicus ale obawiam się że na tym forum lepiej uciekać od polityki.krupolek pisze:A propos newsów - czy nie macie wrażenia że Kaczor strzela sam sobie w głowę tymi decyzjami ?
dobra, jedziemy dalej z muzą
- PaTToN
A myślałem że LP nie będzie awansowac
Nie mogłem wytrzymać rozmowy o jedzeniu i musiałem sobie coś zrobić do jedzenia. I tak kanapki z pasztetem zawitały na biurku

Nie mogłem wytrzymać rozmowy o jedzeniu i musiałem sobie coś zrobić do jedzenia. I tak kanapki z pasztetem zawitały na biurku

- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Chyba muszę skończyć czytać, bo jestem tak głodny,
że zjadłbym przysłowiowego "konia" (w odróżnieniu od koniny, fuj, jak można).
O! Linkini, coraz bardziej jestem na tak.
Nie tu ma takiej emotikonki która klaszcze?słoik pisze:Też bym chciał, żeby prowadził cały Minimax.
Wciąż nie mogę się przekonać do tych Linkinów

-
i tu się zgadzam. Raz mógł oprowadzać Bonamassę po budynku Radia, ale ostatnio coś za często przepada ... i tylko te zespoły nowe prezentuje. A ja wolę starociesłoik pisze: Też bym chciał, żeby prowadził cały Minimax.

I ja takżęadamwadameria pisze:Chyba muszę skończyć czytać, bo jestem tak głodny,

hehe a może Pan Admin założy jakiś pod temat ,,kulinaria LP3"PaTToN pisze:A myślałem że LP nie będzie awansowac![]()

Odlotsk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 13 | 18 | 6 | +5 | Burning in the Skies - Linkin Park | ZG |

ale dyskusja się wywiązała tzw akcja-reakcjakrupolek pisze:ależ ja również żadnej polityki tu nie chcę wprowadzać , tak tylko zapytałem bo taka jakaś myśl mi przyszła do głowymara pisze:Też jestem homo politicus ale obawiam się że na tym forum lepiej uciekać od polityki.krupolek pisze:A propos newsów - czy nie macie wrażenia że Kaczor strzela sam sobie w głowę tymi decyzjami ?
dobra, jedziemy dalej z muzą
i o to chodzi żeby podtrzymać forum podczas wiadomości i reklam
i nawet żywo było
jak się okazuje nie wszyscy idą robić w tym czasie siku nooo