maniekmax pisze:Witam Wszystkich
jestem pierwszy raz na forum i wiecie nie wiedziałem, że jest tu tyle ludzi i jest tak fajnie.
Pozdrawiam Wszystkich słuchających listę Mariusz
jestem pierwszy raz na forum i wiecie nie wiedziałem, że jest tu tyle ludzi i jest tak fajnie.
Witam.
Miałem oglądać Sezon na misia, ale że jest także Nie kłam kochanie, to zostałem odsunięty od pilota. No i w takim razie pojawiłem się przy Liście. W sam raz jak grało Skunk, co mnie nie wzruszyło ani pozytywnie ani negatywnie. Ale zaraz potem Anathema i tu już sobie pogłosiłem muzę i ponuciłem/powyłem wraz z panią i panem (no własnie, czy tam nie śpiewa gościnnie jakaś pani? co na to ekskomunikacyjni znawcy tematu?).
bear pisze:Co do Brodki, przypomniała mi się stara anegdota z profesorem Miodkiem...
-panie profesorze, czy forma "porachuje" jest poprawna?
- tak, ale dużo ładniej brzmi "już czas, panowie"...
Właśnie sobie czytam wpisy na forum i na tym się zatrzymałem. Mimo, że znałem ten dowcip za każdym razem strasznie mnie śmieszy
a no bo to magia listy
witamy
... a mnie nikt nie witał... buuuuuuuuuuu
Bo nie było Brandona Flowersa , ale witamy, witamy, flowersy wirtualne wręczamy wszystkim nowym niewitanym jeszcze
kajman pisze:No to ja byłbym za tym, żeby pożegnać Gorillaz.
a ja drugą Brodkę, jedna to za dużo jak na Listę, a dwie to już kompletne, masakryczne nieporozumienie ...
... podczas gdy tysiąc razy lepszy Clapton się kisi w poczekalni, a co najmniej 20 sto razy lepszych utworów wciąż kisi się w zestawie ...
ludzie, gdzieście gust zgubili ..?
bear pisze:Co do Brodki, przypomniała mi się stara anegdota z profesorem Miodkiem...
-panie profesorze, czy forma "porachuje" jest poprawna?
- tak, ale dużo ładniej brzmi "już czas, panowie"...
Właśnie sobie czytam wpisy na forum i na tym się zatrzymałem. Mimo, że znałem ten dowcip za każdym razem strasznie mnie śmieszy
bo przecież lubimy to co znamy
Dowcip zacny
Musze przyznać, że Hanna Banaszak zaczyna chwytać...dopiero. No i zaczyna szaleć, po 3 tygodniach awansu 'jednooczkowego', dziś +2! Czyli za jakieś 15 tygodni na szczycie?