LP Trójka to nowa audycja (na antenie od 9 kwietnia 2010), nadawana w piątkowe przedpołudnie (kiedyś w paśmie „Tu Baron”, obecnie w paśmie „Do południa”) — wspomnienia, nowe nagrania, propozycje z aktualnego Topu... czyli wszystko co związane z LP3.
Poczekalnia LP3 – na antenie od 9 września 2017 roku – w każdą sobotę od 7 do 9, prowadzący: Piotr Baron
"Fragile" najwspanialszy utwór Stinga. Dodatkowo warto zaznaczyć, że żaden utwór nie wspinał się na pierwsze miejsce tak długo. Pierwsze miejsce po 30 tygodniach na liście.
These mist covered mountains
Are a home now for me
But my home is the lowlands
And always will be
Some day you'll return to
Your valleys and your farms
And you'll no longer burn
To be brothers in arm...
A tak mi się to nie podobało jak miałem 13 lat, a teraz.... Historia, historia, historia LP3, świetna cała płyta, utwór, teledysk i Knopfler w najwyższej formie.
Ależ to było szaleństwo. Wydawało się to wręcz niemożliwe, że można być nr 1 przez 11 tygodni. Przed tym utworem to rekord wynosił chyba 5 tygodni na miejscu 1.
meaosi pisze:kurde usiluje cos zrobic ale za nic nie moge skupic sie na pracy !! nie umiem sklecic 2 sensownych zdan bo glowa buja gdzies w oblokach ...
meaosi pisze:kurde usiluje cos zrobic ale za nic nie moge skupic sie na pracy !! nie umiem sklecic 2 sensownych zdan bo glowa buja gdzies w oblokach ...
Fakt dzisiaj jakość nic nie idzie!
Pie-przyć dzisiaj robotę, dziś jest ŚWIĘTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Robinson pisze:Ależ to było szaleństwo. Wydawało się to wręcz niemożliwe, że można być nr 1 przez 11 tygodni. Przed tym utworem to rekord wynosił chyba 5 tygodni na miejscu 1.
Fakt dzisiaj jakość nic nie idzie!
Pie-przyć dzisiaj robotę, dziś jest ŚWIĘTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wydrukuje sobie to zdanie i nakleje na drzwiach ... moze nagram tez jako automatyczna sekretarke co by mi telefony nie przeszkadzaly !!
Look into my eyes
you will see what you mean to me. Search you heart,search your soul,
and when you find me there you´ll search no more.
Don´t tell me
it´s not worth trying for.
you can´t tell me
it´s not worth dying for.
You know it´s true
everything I do I do it for you...
teraz już do końca drugiej godziny same moje przeboje wszech czasów...
"(Everything I Do) I Do It For You" było na pierwszym miejscu w pierwszym notowaniu którego słuchałem!