Dla mnie bomba. Chyba najwspanialszy text na tej liście i muzyka, która znakomicie go uzupełnia. A najpiękniejsza jest końcówka. Mam nadzieję, że puszczą to w całości.
13 Nocnoautobusowa na 6+. Szczerze mówiąc już położyłem na nich krzyżyk, a tu proszę. Ale dziś niespodzianki na liście. To chyba wina tego systemu do głosowania
drwycior pisze:O Zbyszu...witam,to my dzisiaj sie ztarlismy z lekka w gazecie.pl na temat metza .No coz to ja juz nie chce byc skrzyczany choc szkoda bo nie widze zadnego problemu ale...milego wieczoru
tadzio3 pisze:...np.na http://polchat.pl/chat/
mozna sobie zalozyc w 3 sek. kanal i juz ,albo na ircu.pozdrawiam
Na razie nikt nie skarży się, ze jest źle. Posty szybko są widoczne i sprawnie sie pisze, a po za tym- kwestia przyzwyczajenia. Wszyscy tutaj sie spotykamy i nie ma sensu wszystkich przerzucac gdzie indziej
[/quote] Ale czat znacznie wygodniejszy. Cóż to za problem sie umówić. Jest na to tydzien... Uważam to za bardzo dobry pomysł. Zresztą od miesięcy. Tak sie spotykają fani:
* Nocy Muzycznych Pejzaży
* Minimaxu
Gary pisze:...Ale dziś niespodzianki na liście. To chyba wina tego systemu do głosowania
Tę tezę postawilem chyba wczoraj. Niestety straci na tym zapewne Kult z "Rządem oficjalnym". Przez cały tydzien zero inforamcji na stronach www o tym, ze głosujemy na Kult. Szkoda
[/quote] Ale czat znacznie wygodniejszy. Cóż to za problem sie umówić. Jest na to tydzien... Uważam to za bardzo dobry pomysł. Zresztą od miesięcy. [/quote]
A ja widać jestem już stary, bo nie lubię zmieniać przyzwyczajeń.
Ale czat znacznie wygodniejszy. Cóż to za problem sie umówić. Jest na to tydzien... Uważam to za bardzo dobry pomysł. Zresztą od miesięcy. [/quote]
A ja widać jestem już stary, bo nie lubię zmieniać przyzwyczajeń.[/quote] Ja bym tego nie określał "starością" Szkoda, bo pomysł z czatem - uwazam za bardzo wygodny i własciwy
kajman pisze:
...
Pewnie na pierwsze miejsce, ale na to bym nie liczył. Ale niestety jest jedną z dłuższych (może nawet najdłuższą - ponad 6 minut) w zestawie.
Buldog ma prawie 7 minut, a kilka razy był zagrany od początku do samego końca, to pewnie dlatego że Nocnoautobusowa nie ma wyraźnego (ostrego) zakończenia.
12 (-2). Marzyło mi się, aby Smolik i Janerka weszli do dziesiątki kosztem Blunta i U2, ale to już się nie spełni, bo wyleciała "Lady Madonna". Pamiętam, że cytowany w środku "Hey Bulldog" też został kiedyś wstawiony do głosowania, docierając najwyżej do górnych rejonów Poczekalni.
stavanger pisze:Buldog ma prawie 7 minut, a kilka razy był zagrany od początku do samego końca, to pewnie dlatego że Nocnoautobusowa nie ma wyraźnego (ostrego) zakończenia.