brawo, byłeś bardzo dzielny, długo się opierałeś ale wreszcie Cię załadowali do tej czarnej wołgimateusz15 pisze:Kurcze, dopiero zaczyna mnie wkręcać to Czarne auto

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
brawo, byłeś bardzo dzielny, długo się opierałeś ale wreszcie Cię załadowali do tej czarnej wołgimateusz15 pisze:Kurcze, dopiero zaczyna mnie wkręcać to Czarne auto
to ta Pola za którą każdy by się zabić dał .....?LLucky pisze:To oni. Znaczy się my, bo ja też trochę ześwirowany jestem.trzpaw pisze:świry z forum trójki, kto to?
Międzyforumowo pozdrawiam Polę.
Nie wiem o co chodzi...tadzio3 pisze:SwoichAbby95 pisze:Jakich zabawek!?
a skąd wiesz, że ci głosowanie cookies nie zakład na kompie? Wystarczy. Jak nie usuniesz i nie zmienisz ip to już widać, że głosowałeś dwa razy.tadzio3 pisze:Z tego samego IP? Człowieku, tego już nikt nie stosuje od dawien dawna. Gdyby tak było to z jednej strony cała osiedlowa sieć, albo duża firma podłączona do tego samego serwera (tak jak np u mnie w pracy) mogła by tylko raz zagłosować i tylko jedna osoba. Z drugiej strony ja (i kilka milionów innych osób) posiadając Neostradę mógłbym w nieskończoność głosować mając zmienne IP.
Kod: Zaznacz cały
| 10 | 10 | 19 | 0 | Faza delta - Hey | PL |
nie straszlady pisze:brawo, byłeś bardzo dzielny, długo się opierałeś ale wreszcie Cię załadowali do tej czarnej wołgimateusz15 pisze:Kurcze, dopiero zaczyna mnie wkręcać to Czarne auto
Jest wrzucono koło dwudziestej (godziny, a nie strony).prz_rulez pisze:witam wszystkichpo dluzszej przerwie. czy moglby ktos skopiowac dzisiejsza poczekalnie? bede niewymownie dzwieczny.
Myślałem, że w tym tygodniu top 10 pewnesk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 11 | 11 | 9 | 0 | Zgodnie z planem (Może świt błyśnie) - Raz, Dwa, Trzy | PL |
I nudzi troche zgodnie z planem troszke za spokojnetrzpaw pisze:zgodnie z planem
spokój
| 9 | 8 | 21 | -1 | Uprising - Sabaton | ZG |
e tam, pierdzieliszstycznik pisze:hey..faza delta..to jest kapitalne
to ja się pogubiłam, jestem w lesiemarsvolta pisze:a skąd wiesz, że ci głosowanie cookies nie zakład na kompie? Wystarczy. Jak nie usuniesz i nie zmienisz ip to już widać, że głosowałeś dwa razy.
wolałbym nową płytę Hey, ale co tam może i Nosowska być.mateusz15 pisze: Świetnie sobie ten Hey poradził i bardzo zasłużenie. A niedługo już solowa Nosowska
i coś mi się wydaję że tak to działa-coś mi świta w pamięci że jak rejestrowałam do głosowania się to komp czy net mi się przywiesił i miałam jakiś problem i jakieś ciasteczko musiałam usuwać.marsvolta pisze:a skąd wiesz, że ci głosowanie cookies nie zakład na kompie? Wystarczy. Jak nie usuniesz i nie zmienisz ip to już widać, że głosowałeś dwa razy.tadzio3 pisze:Z tego samego IP? Człowieku, tego już nikt nie stosuje od dawien dawna. Gdyby tak było to z jednej strony cała osiedlowa sieć, albo duża firma podłączona do tego samego serwera (tak jak np u mnie w pracy) mogła by tylko raz zagłosować i tylko jedna osoba. Z drugiej strony ja (i kilka milionów innych osób) posiadając Neostradę mógłbym w nieskończoność głosować mając zmienne IP.
Już to chyba niemożliwe. Chyba nikogo w Heyu takie granie a'la Fire już nie interesuje.marsvolta pisze:Teraz Hey powinien taką ostrą rockową płytę nagrać byłoby fajnie!
Dochodzimydo czasu gdy trzeba pomyśleć o czymś nowym z ostatniej płyty Sabatonu. Proponowałbym Coat of Armssk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 9 | 8 | 21 | -1 | Uprising - Sabaton | ZG |
Masz rację.marsvolta pisze: a skąd wiesz, że ci głosowanie cookies nie zakład na kompie? Wystarczy. Jak nie usuniesz i nie zmienisz ip to już widać, że głosowałeś dwa razy.
no to następnym razem nie jedz przy komputerzemara pisze:jak rejestrowałam do głosowania się to komp czy net mi się przywiesił i miałam jakiś problem i jakieś ciasteczko musiałam usuwać.
nie wiadomo jak to jest rozwiązane. Może takich pojedynczych przypadków nie wychwytują, natomiast skupiają się tylko na dużych i podejrzanych porcjach głosów z tego samego kompa czy też adresu. Przecież na koniec i tak nasze głosowanie może być traktowane z przymrożeniem oka. Jeden głos w tą czy w ta stronę jakie to ma znaczenie. Raz mamy podwójna miejsca drugim razem nie. Rozumiecie!lady pisze:to ja się pogubiłam, jestem w lesiemarsvolta pisze:a skąd wiesz, że ci głosowanie cookies nie zakład na kompie? Wystarczy. Jak nie usuniesz i nie zmienisz ip to już widać, że głosowałeś dwa razy.czyli jak ja zagłosuję pierwsza a mój brat - na Linkin Park
- później ( z innego kompa ale z tego samego serwera ), to znaczy że jego głosy się nie liczą ? a to super
no własnie. ciekawe czy coś zaproponują czy to było tylko tak okazjonalnie? Musze sobie przypomnieć płytkęPaTToN pisze:Dochodzimydo czasu gdy trzeba pomyśleć o czymś nowym z ostatniej płyty Sabatonu. Proponowałbym Coat of Arms
| 8 | 7 | 10 | -1 | (It's not War) Just the End of Love - Manic Street Preachers | ZG |
myślę, że nie wstawią nic z tego albumu. Przecież gdyby nie ta tematyka toi i 'Uprising' by nie było.PaTToN pisze:Dochodzimydo czasu gdy trzeba pomyśleć o czymś nowym z ostatniej płyty Sabatonu. Proponowałbym Coat of Arms