TINA TURNER & STING - On Silent Wings
uzasadnienie:

- jak wiadomo STING udziela się wokalnie w tym nagraniu;
- w 2. książce o lp3, notowanie 751, miejsce 26 też jest dopisany;
- na trackliście też jest dopisany
I chyba słusznie. Zresztą jak "dojadę" do tego okresu w dziejach lp3.słoik pisze:(...) dla konsekwencji będę proponować, by do Stingowego "Brand New day" doczepić Stevie Wondera (bo tak było zapowiadane). A co zrobić z "Maria, Maria", które zapowiadano jako Carlos Santana & Wycleaf Jean?
Ale te utwory wszędzie były tak oznaczane:słoik pisze:Ja to jestem przeciw, ale jak przejdzie, to dla konsekwencji będę proponować, by do Stingowego "Brand New day" doczepić Stevie Wondera (bo tak było zapowiadane). A co zrobić z "Maria, Maria", które zapowiadano jako Carlos Santana & Wycleaf Jean?
Wszędzie to może nie, a zdaje się, że nie są to wersje oficjalne. Zamiast Jeana jest Product GMB czy jakoś tak. I dlaczego mamy akurat dodawać gościnne występy wokalistów, a pomijać intrumentalistów? Zresztą na Liście zapowiadano np. że "Mother, father" to Dave Matthews Band i Carlos Santana, w Archiwum tego nie ma. A co zrobić ze "Złe misie" Śwetlików, gdzie nie uświadczysz Nosowskiej? Zdaje się, że nawet nie było zapowiadane, że to ona tam (jakże istotnie) się udziela. A wtręt Wojciecha Młynarskiego w "Jesteśmy na wczasach" Raz, Dwa, Trzy? Dlatego wolę właśnie, żeby już nie kombinować i trzymać sie wersji oficjalnych.Miszon pisze:Ale te utwory wszędzie były tak oznaczane
Mnie to w ogóle dziwi, że on nie jest wymienianyczemu by nie wpisać tego gościa, który śpiewa u Elizy Doolittle w "Pack up"?
zdaje mi się, że tego typu poprawki na razie nie są przeznaczone dla naszych oczuw innym miejscu JaceK pisze:Nie wiem czy was to zadowoli, ale zapis w bazie jest następujący:Na razie tego nie widać (wersja testowa pokazywała kiedyś ,,dymek'' z tytułe LP3 po najechaniu kursorem na widniejący link do utworu) — będzie to z pewnością przywrócone, i dodatkowo zamieszczone na stronie z tzw. karierą utworu na LP3. (...)Kod: Zaznacz cały
<field name="Tytul">The Official Colourbox World Cup Theme</field> <field name="Tyt_LP3">Hymn</field>