Miszon pisze:Aczkolwiek tak ostre, że nawet nie czuło się smaku wody ognistej, którą nimi zagryzałem

.
Bo patrzysz na to ze złej strony. Ty wodą ognistą zapijałeś oliwki, więc jej nie czułeś.
A teraz zaległy znawca poprzedniej rundy:
W 8 przypadkach cała czwórka zgadzała się i wszystkie te utwory wygrały, a w każdym przypadku co najmniej dwie osoby trafnie obstawiły zwycięzcę. W sumie wyniki wyszły bardzo ładne i wyrównane:
1. 13 DeDe & kajman & Yacy
2. 12 jotem3
Teraz o wynikach poprzedniej rundy. 10 utworów na które głosowałem przeszło dalej, ale niestety z mojego top21 odpadły 4 utwory w tym numery 2 i 6.

Ostały się tylko numery 8, 11 i 17 (te dwa ostatnie trafiły na siebie).
Teraz o wynikach głosowania. 4 pary bez przesłuchań, w trzech jedno (było bez niespodzianek), a para numer 1 okazała się piekielnie ciężkim orzechem do zgryzienia. Tu nie mogło być niespodzianki, bo absolutnie nie wiedziałem, kto wygra, a i teraz nie jestem do końca przekonany.
W sumie:
2:6 czyli wygrywa prawica
4:4 i tutaj mogę podać wynik, bo każdy inny wynik w meczu Polski z zagranicą zdradziłby moje głosy w dwóch parach.
4:4 w meczu starsi młodsi (ale w jednym przypadku musiałem sprawdzić kto zacz starszy).