1 3 12 [ 1 ]
STING — Every Little Thing She Does Is Magic
The House 2010
Ze studia w Warszawie na Mysliwieckiej 3/5/7 za dzisiejsze 1496 notowanie dziekuja:
Marek Niedzwiecki • Helena Wachowicz • Michal Jakubik • Ku3a Jarosz
a z Katowic Piotr Szruba
Dobrej nocy
dziękujemy
nie zdążyłem się przywitać, a tu już się trzeba żegnać. Szkoda, że Katie nie udało sie 3x1, dorównałaby Pajęczynie.
Miałem nadzieję, że listy wysłucham w spokoju, ale kończyłem pakowanie. No i za tydzień już odsłuch będzie z innego miejsca...może nawet z Myśliwieckiej.
Życzę spokojnego wieczoru i pięknego tygodnia, mimo że jesień trwa, rdzawych liści czas...
PS Strasznie szkoda Siatkarzy...ciekawe kto się nimi teraz zajmie..
PSB, White Stripes, Mój chłopak się żeni, teraz Phil - co jakiś czas powraca.
To nie jest postać warta przypominania, to jest dziewczyna niewarta zapominania.
Dzisiaj słuchałem listy ze zgaszonym światłem i bez forum. Przypomniały mi się stare czasy z radyjkiem i zastanawianiem się nad kolejnymi miejscami. Co jakiś czas warto sobie w taki sposób spędzić czas z listą.
aprzybylo pisze:Witam, czy gdzies mozna sciagnac ostatnie notowanie?
W sensie do odsłuchania czy do poczytania?
Jeśli do poczytania to trzeba szukać kilka, kilkanaście postów wcześniej - wyżej... zaraz po notowaniu, a potem na bank, na stronach http://www.alp3.pl.
Co do odsłuchania, to może ktoś nagrywał i udostępni... Na chomiku można szukać na przykład?
Abby95 pisze:Szkoda, że mnie z Wami nie ma, dzieci...
Gdzież Ty się podziewasz dziecko?
Szkoła i szkolne zajęcia Cię tak przytłoczyły, że nie uczestniczysz w piątkowych dyskusjach podczas listy tu na forum?
Popraw się i lepiej planuj i zarządzaj sobą w czasie... Do zobaczenia, do zalogowania, do kolejnych wpisów...
Gdzież Ty się podziewasz dziecko?
Szkoła i szkolne zajęcia Cię tak przytłoczyły, że nie uczestniczysz w piątkowych dyskusjach podczas listy tu na forum?
Popraw się i lepiej planuj i zarządzaj sobą w czasie... Do zobaczenia, do zalogowania, do kolejnych wpisów...
A Ty co, nie czytałeś od początku...? To sobie przeczytaj wszystko, to się dowiesz, dziecko drogie. Ja mam szlaban na wszystko, a teraz jestem tu nielegalnie... I może będę czasem w piątek nielegalnie wpadać. A Ty lepiej zrób tak, żeby Kings of Leon byli na pierwszym...
o właśnie! ku3a pamiętasz może jak się nazywało to czeskie, które piliśmy we wtorek? niestety nie zapisałem sobie...
nie najlepszym pomysłem jest zadanie mi pytania w tym wątku i leczenie na szybką odpowiedź . zwykle czytam początek wątku, a potem już jest dużo roboty i nadrabiam w ciągu następnych dni.
a wracając do pytania - kurczę, nie pamiętam... co więcej, nie ma go w tym spisie: http://cs.wikipedia.org/wiki/Kategorie: ... C3%A9_pivo ...
słoik pisze:
Abby95 pisze:Wszystko co czeskie niech Wam się ze mną kojarzy.
Krecik i Rumcajs może na siłę się da
nie czaję tego "dowcipu" z tym "dzieci"... dla mnie to ani śmieszne, ani fajne. obawiam się, że mam całkowicie inne poczucie humoru .