krzysiek83 pisze:Polske radio TRÓJKA nasadilo pro dnesni den Klenot jako pisen dne:) pokud si chcete poslechnout jak zni VF na polskem radiu muzete po 13 a 16 hod tady.[/i]
W życiu bym tego nie przetłumaczył.
A to, nie o to chodzi, że Klenot dziś jest pisen dne i można ją poslechnout między 13 a 16 więc?
marsvolta pisze:Lepiej by było gdyby Linkin wcale nie było bo to wcale singiel nie jest! Moje zdanie w tej sprawie jest dość jasne!
Moje skrajnie przeciwne. Za dużo singli a za mało świadomych własnych wyborów dziennikarzy Trójki.
O trzeci bardzo dopbry wykonawca w poczekalni na P - Phlorence.
abd3mz pisze:to ja wróciłem ze sklepu ze spóźnionych przygotowań do eliminacji.
dziś kolejny mecz Lecha.
Nie spodziewałem się tak entuzjastycznego podejścia Kolegi do zawodów. Trzeba się będzie za siebie wziąć, bo mi się ocenianie dwóch zawodników przedłużyło od wczoraj i je obecnie kontynuuję. Nie wiem na co postawić - wrażenia artystyczne czy technikę...
Oj, byłem na nie wobec Florencji a tu zabrzmiała jakoś tak bardziej ludzko.
Florence, już ciepło, ciepło...
O nie, nie zgadzam się, nie radzę biegać z Trójką na uszach, bo można się zamyślić, wykopyrtnąć i rozwalić kolano (tzn przede wszystkim wtedy, kiedy jest się na tyle inteligentnym, żeby biegać z zamkiętymi oczami )
Podłączyłem się przed chwilą do radyjka i komputera i uszom nie wierzę!
Caro Emerald wciąż jeszcze w poczekalni!
Przecież to powinien być przebój!
Ja nie wiem co to za czasy dziwne nastały
32 34 12 [ 32 ]
FLORENCE + THE MACHINE — Cosmic Love
Lungs 2009
Wolę "Obcego astronoma".
Hanna Banaszak - jedno z moich najwcześniejszych wspomnień muzycznych: pod bluzeczką lilaróż i Koncert Życzeń w latach 80.
Oraz Szymborska i pierwsze poetyckie olśnienie - "Kobiety Rubensa" (zupełnie niereprezentatywne dla W.Sz. zresztą).
słoik pisze:A to, nie o to chodzi, że Klenot dziś jest pisen dne i można ją poslechnout między 13 a 16 więc?
A widzisz - Ty wiesz, bo znasz język, a ja nie... Temat czeskiego ostatnio zaistniał na forum więc Wasze umiejętności językowe mnie nie powinny już dziwić.
Zaznawcowałem, że Banaszak będzie w podstawowym. Dochodzę do wniosku, że lepiej by tam nie trafiała.
zawodnik, którego darzę wielkim sentymentem bo główna siedziba jest 15 km od miejsca mojego zamieszkania. poza tym to ulubiony zawodnik mojego Taty i moje pierwsze...
krzysiek83 pisze:Nie wiem na co postawić - wrażenia artystyczne czy technikę...
ja oceniam tak jak muzykę.
PaTToN pisze:Ja na razie z liderami nie będę grał Innym też trzeba dać szansę
doszedłem do wniosku, że nie mam czasu i chęci brać się za coś innego niż Liga Mistrzów.
Wracając do tematów czeskich, skoro i serwis się skomponował: mam świetny slogan dla ichniego premiera przed tymi wyborami komunalnymi - "Neczas na trudne czasy".
Albo "Ne czas na kryzys".