LP Trójka to nowa audycja (na antenie od 9 kwietnia 2010), nadawana w piątkowe przedpołudnie (kiedyś w paśmie „Tu Baron”, obecnie w paśmie „Do południa”) — wspomnienia, nowe nagrania, propozycje z aktualnego Topu... czyli wszystko co związane z LP3.
Poczekalnia LP3 – na antenie od 9 września 2017 roku – w każdą sobotę od 7 do 9, prowadzący: Piotr Baron
łomatko, ale dziś zestaw w podsumowaniu dziesięciolecia - moje dwa superkoszmary i jedna piosenka która mnie denerwuje .
nie ma tego złego - w następnych tygodniach już tych piosenek nie będzie .
Ja mam urodziny za tydzień, ale Viva La Vida jako dedykacji bym nie chciał dostać
Jeden z moich największych koszmarów jakie były na pierwszym, właśnie przygotowuję takie zestawienie numerów jeden - the worst of i ten numer będzie w top30.
ku3a pisze:nie ma tego złego - w następnych tygodniach już tych piosenek nie będzie .
ale zapowiada się, że lepiej nie będzie
krzysiek83 pisze:Jeden z moich największych koszmarów jakie były na pierwszym, właśnie przygotowuję takie zestawienie numerów jeden - the worst of i ten numer będzie w top30.
dziwnym nie jest .
ciekawe na którym byłoby u mnie .
Do wieczora. Ja będę w drodze w rodzinne strony, bo jutro i pojutrze idę na wesele . Także posłucham sobie w trasie. Liczę na zapowiadaną przez pana Piotra rewolucję. Aczkolwiek słabo w to wierzę... .
No to szerokiej drogi.
Świetną audycję miał dziś Sosnowski po eLPeTrójce.
Najlepszy był fragment krytyka, który wypowiadał się jak to
niesłusznie Niemen dostał nagrodę w 1967 roku.
A Top Niemena na Forum LP3 trwa!