Świętowanie LP3 nr 1500 w mediach
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 859 notowania (1998)
niedziela, 26 września - 15:15 - TVP2
"W programie piosenki z Trójkowej Listy Przebojów Marka Niedźwieckiego, które wykonają znani uczestnicy "Szansy na sukces", m.in. Wojtek Pilwiński i Nina Kodorska, zwyciężczyni finału w 2008 r., który odbył się w Sali Kongresowej. Widzowie usłyszą piosenki: "Ostatni" Edyty Bartosiewicz, "Między ciszą a ciszą" Grzegorza Turnaua, "Jest taki samotny dom" Budki Suflera, "Baranek" Kultu, "Fleciki" Kayah. Gościem będzie Marek Niedźwiecki."
Ktoś to może nagrać?
http://tv.wp.pl/opisdlg.html?prid=23524 ... -na-sukces
"W programie piosenki z Trójkowej Listy Przebojów Marka Niedźwieckiego, które wykonają znani uczestnicy "Szansy na sukces", m.in. Wojtek Pilwiński i Nina Kodorska, zwyciężczyni finału w 2008 r., który odbył się w Sali Kongresowej. Widzowie usłyszą piosenki: "Ostatni" Edyty Bartosiewicz, "Między ciszą a ciszą" Grzegorza Turnaua, "Jest taki samotny dom" Budki Suflera, "Baranek" Kultu, "Fleciki" Kayah. Gościem będzie Marek Niedźwiecki."
Ktoś to może nagrać?
http://tv.wp.pl/opisdlg.html?prid=23524 ... -na-sukces
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Czas rozpocząć ten wątek!
Dlaczego?
Nie zapomnijcie dzisiaj tj. 26.09.2010 włączyć TV o 15:00 na Pr. 2. "Szansa na Sukces". LP3 w TV!!!
Wierzę, że to dopiero początek. Tutaj będzie miejsce na umieszczanie linków.
Fani, wywiady, autografy
Wszystko, co wiąże się z tym Świętem i zostanie zauważone!
Pozwolę sobie juz tutaj na mały offtop, ale nie sposób się nie cieszyć - mój sportowy news dnia: http://adameria.blogspot.com/2010/09/gollob.html.
Jeśli Administratorzy lub Moderatorzy uznają, że wątek jest niepotrzebny lub jego miejsce jest niewłaściwe to proszę o usunięcie/przeniesienie.
Dlaczego?
Nie zapomnijcie dzisiaj tj. 26.09.2010 włączyć TV o 15:00 na Pr. 2. "Szansa na Sukces". LP3 w TV!!!
Wierzę, że to dopiero początek. Tutaj będzie miejsce na umieszczanie linków.
Fani, wywiady, autografy

Pozwolę sobie juz tutaj na mały offtop, ale nie sposób się nie cieszyć - mój sportowy news dnia: http://adameria.blogspot.com/2010/09/gollob.html.
Jeśli Administratorzy lub Moderatorzy uznają, że wątek jest niepotrzebny lub jego miejsce jest niewłaściwe to proszę o usunięcie/przeniesienie.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
Re: Szansa na sukces - 2010-09-26
Gościem jest również Piotr Baron! Na szczęście, bo już sobie coś złego pomyślałem o pani Skrętkowskiej 

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003
ale jury idealnie wybrało - najlepszego 

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
- Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove
Też tak uważam.Tomekk pisze:ale jury idealnie wybrało - najlepszego
- tadzio3
- Kontakt:
Kurcze, przeoczyłem
Ktoś wie, gdzie może być jakieś nagranie, albo może ktoś z was zarejestrował?

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 859 notowania (1998)
Jak się nagrało, tak się nagrało, ale się nagrało.tadzio3 pisze:Kurcze, przeoczyłem![]()

Skoro ta "Szansa" była z okazji 1500 notowania i jakby na to nie patrzeć reprezentacja Trójki była najzacniejsza - aż Trzech redaktorów, a Adamwadameria założył już w tematach okołolistowych wątek dotyczący świętowania w mediach jubileuszu 1500, to może warto z tym wątkiem rozważyć przeniesienie w to miejsce.
słusznie. przeniosłem.
ale w tym dziale nie mam uprawnień, żeby połączyć wątki.
ale w tym dziale nie mam uprawnień, żeby połączyć wątki.
- tadzio3
- Kontakt:
Oglądałem. Wyszło ok. Chociaż myślałem, że to będzie bardziej normalny odcinek, tzn taki, że występują zwykli uczestnicy, oraz jest losowanie piosenek, chyba że już się coś zmieniło w programie i już się nie losuje.
Fajnie byłoby gdyby śpiewano 7 najwyżej notowanych polskich piosenek w historii listy. Wtedy było by rzeczywiście listowa Szansa.
Mnie zaciekawił wątek z niedawnym usunięciem kilkudziesięciu tysięcy głosów na jedną piosenkę. Ciekawe na którą.
No i ostatnia sprawa. Nie wiem czy dobrze usłyszałem, że wygrał Pan o imieniu Jan Traczyk. A tak też nazywa się jeden z naszych użytkowników mcgrat
Ta sama osoba, zbieg okoliczności, czy źle usłyszałem?
Fajnie byłoby gdyby śpiewano 7 najwyżej notowanych polskich piosenek w historii listy. Wtedy było by rzeczywiście listowa Szansa.
Mnie zaciekawił wątek z niedawnym usunięciem kilkudziesięciu tysięcy głosów na jedną piosenkę. Ciekawe na którą.
No i ostatnia sprawa. Nie wiem czy dobrze usłyszałem, że wygrał Pan o imieniu Jan Traczyk. A tak też nazywa się jeden z naszych użytkowników mcgrat
Ta sama osoba, zbieg okoliczności, czy źle usłyszałem?
ależ to wykładniczo rośnie, zaraz ktoś napisze, że to było kilkaset tysięcy głosówtadzio3 pisze:Mnie zaciekawił wątek z niedawnym usunięciem kilkudziesięciu tysięcy głosów na jedną piosenkę. Ciekawe na którą.

Niedźwiedź powiedział, że usunięto 4000 głosów, co mnie mocno zdziwiło, bo to było 10 razy mniej.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
A tak, to nawet zaśpiewano utwór, którego nigdy na LP3 nie było.tadzio3 pisze:Fajnie byłoby gdyby śpiewano 7 najwyżej notowanych polskich piosenek w historii listy. Wtedy było by rzeczywiście listowa Szansa.

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Strzelam, że na "Begging for your starlight" Brainstormku3a pisze:Niedźwiedź powiedział, że usunięto 4000 głosów, co mnie mocno zdziwiło, bo to było 10 razy mniej.tadzio3 pisze:Mnie zaciekawił wątek z niedawnym usunięciem kilkudziesięciu tysięcy głosów na jedną piosenkę. Ciekawe na którą.

- tadzio3
- Kontakt:
No to trochę przesadziłem, ale skoro i Marek rzucił taką liczbą. Pewnie Kubo nie zdradzisz o jaki utwór chodziło. Cóż to za fanatyk musiał byćku3a pisze:ależ to wykładniczo rośnie, zaraz ktoś napisze, że to było kilkaset tysięcy głosów

No racja, a Marek wspominał, że to w wersji z Urszulą było na liście.Robinson pisze:A tak, to nawet zaśpiewano utwór, którego nigdy na LP3 nie było.

Hahaha, tez mi to przyszło na myślMiszon pisze:Strzelam, że na "Begging for your starlight" Brainstorm.

No niestety - Marek napisał, że wybrać siedem z tych wszystkich utworów... To było karkołomne, a i tak Pani Skrętkowska miała ostatnie słowo co do wyboru, więc wyszło jak wyszłoRobinson pisze:A tak, to nawet zaśpiewano utwór, którego nigdy na LP3 nie było.tadzio3 pisze:Fajnie byłoby gdyby śpiewano 7 najwyżej notowanych polskich piosenek w historii listy. Wtedy było by rzeczywiście listowa Szansa.

Miszon pisze:Strzelam, że na "Begging for your starlight" Brainstorm.

a jednak to nie to

zapraszam na zlottadzio3 pisze:Pewnie Kubo nie zdradzisz o jaki utwór chodziło. Cóż to za fanatyk musiał być![]()

Niedźwiedź na bieżąco monitoruje wyniki notowania i w ciągu kilkunastu godzin jedna piosenka niesamowicie skoczyła. sprawdzili adresy mailowe kont z których oddano głosy na tę piosenkę i sprawa była ewidentna.
Ale chodzi o to, że z jednego konta poszło tylko głosów, czy z adresu ip?
A ja bym obstawiła, że to chodzi o koszmarnego Abradaba ; ))
Sam program podobał mi się, choć szkoda, że śpiewali już zwycięzcy SnS...I wybór piosenek trochę tendencyjny.
Ale Pan Piotr i Pan Marek równie dobrze prezentowali się przed ekranem, co przed głośnikiem ; ))
A ja bym obstawiła, że to chodzi o koszmarnego Abradaba ; ))
Sam program podobał mi się, choć szkoda, że śpiewali już zwycięzcy SnS...I wybór piosenek trochę tendencyjny.
Ale Pan Piotr i Pan Marek równie dobrze prezentowali się przed ekranem, co przed głośnikiem ; ))
- Piotr
- Rzecznik Administratora
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982
A moze jednak napiszemy co to byl za utwor i wykonawca?ku3a pisze:Miszon pisze:Strzelam, że na "Begging for your starlight" Brainstorm.
![]()
![]()
a jednak to nie to.
ja nie będę pisać.
prowadzący nie ujawniają co to było, tylko mówią, że takie coś miało miejsce, więc ja też na forum nie napiszę.
prowadzący nie ujawniają co to było, tylko mówią, że takie coś miało miejsce, więc ja też na forum nie napiszę.
- Robert
- Listy Przebojów Trójki słucham od: nr. 137 - 1 XII 1984
Zgadzam się w całej rozciągłości... Że też nic nie może zostać niedopowiedziane...ku3a pisze:ja nie będę pisać.
- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Re: Świętowanie LP3 nr 1500 w mediach
Dziękuję JacKowi za połączenie wątków.
Czekam na dalszy DOBRY rozwój sytuacji w temacie 1500+media.
Ja już się kiedyś z Robertem spierałem w sprawie jawności/tajności, liczby głosów
odnośnie Złotych. Tam miałem trochę inne stanowisko, ponieważ chciałem obserwować
jak pochyło toczy się twór LPRZP. Jednak tu napiszę tak:
nieistotne jaki to był utwór, czy głosów było 400 czy 10 lub 100 razy więcej,
istotne jest, że ktoś próbował nieuczciwie ingerować w głosowanie.
I teraz wie o tym cała Polska. Szczegóły wg mnie nie są takie ważne.
Podoba MISIE jak Pan Marek mówi: ten utwór na 1 miejscu liczbą głosów
przebił najlepszy czas głosowania na "Autobiografię", ma ponad 2000 głosów.
Jednak nic poza tym. Na dodatek - co jakiś czas (raz na kilka lat).
Z drugiej strony ta właśnie informacja była impulsem do mojego pożegnania
się z pewną akcją na Forum LP3.
Czekam na dalszy DOBRY rozwój sytuacji w temacie 1500+media.
Ja już się kiedyś z Robertem spierałem w sprawie jawności/tajności, liczby głosów
odnośnie Złotych. Tam miałem trochę inne stanowisko, ponieważ chciałem obserwować
jak pochyło toczy się twór LPRZP. Jednak tu napiszę tak:
nieistotne jaki to był utwór, czy głosów było 400 czy 10 lub 100 razy więcej,
istotne jest, że ktoś próbował nieuczciwie ingerować w głosowanie.
I teraz wie o tym cała Polska. Szczegóły wg mnie nie są takie ważne.
Podoba MISIE jak Pan Marek mówi: ten utwór na 1 miejscu liczbą głosów
przebił najlepszy czas głosowania na "Autobiografię", ma ponad 2000 głosów.
Jednak nic poza tym. Na dodatek - co jakiś czas (raz na kilka lat).
Z drugiej strony ta właśnie informacja była impulsem do mojego pożegnania
się z pewną akcją na Forum LP3.
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Albo mi się zdawało albo właśnie Sianecki u Stelki wysypał co będzie niespodzianką obchodów z okazji jubileuszowego wydania.
- Emilia
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Jesieni 2008
Nie zdawało Ci się. Tak swoją drogą ciekawa jestem, kiedy zdradzą nam wszystkie szczegóły dotyczące świętowania.