Czy strona Trójki się zmieniła??? czy mi...coś szwakuje
- Megalomaniac 3-owy
Czy strona Trójki się zmieniła??? czy mi...coś szwakuje
Kłaniam się
...czyżby nowa szata strony Trójkowej !?! jak tak... to jak się na to zapatrujecie - sądzicie...a może mi cosik szwankuje i PolskieRadioOnline samo wskakuje...
...czyżby nowa szata strony Trójkowej !?! jak tak... to jak się na to zapatrujecie - sądzicie...a może mi cosik szwankuje i PolskieRadioOnline samo wskakuje...
heh nawet liczbę tygodni w poczekalni teraz podają
ale nie mogę obejrzeć zestawu do głosowania bo pojawia się napis, że z tego konta oddano już głos, bo już oddałem
ale widziałem zestaw do głosowania na top wszech czasów i faktycznie to dość nieczytelne, ale jak się wie na co chce się głosować to się znajdzie.

ale nie mogę obejrzeć zestawu do głosowania bo pojawia się napis, że z tego konta oddano już głos, bo już oddałem

ale widziałem zestaw do głosowania na top wszech czasów i faktycznie to dość nieczytelne, ale jak się wie na co chce się głosować to się znajdzie.
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Tam chyba nigdy nie było... ale od jakiegoś czasu wszystkie notowania masz w Archiwum nie-Trójkowym na www.lp3.pltadzio3 pisze:Nie ma nawet wyników żadnego z topów wszech czasów. Mam nadzieję, ze te wszystkie niedociągnięcia rychło zostną naprawione.
- Megalomaniac 3-owy
...jak dla mnie po krótkim przeglądzie i wyglądzie
...to jest "koszmar z ulicy Myśliwieckiej" ...może coś jeszcze się wyklaruję bo teraz to same utrudnienia ...a stare przyzwyczajenia...
..no coż Trójka przecież nie może odbiegać wizualnie od pozostałych stacji PolskiegoRadia...komuna mi się przypomina...

..no coż Trójka przecież nie może odbiegać wizualnie od pozostałych stacji PolskiegoRadia...komuna mi się przypomina...

- tadzio3
- Kontakt:
Były topy od 2001 roku. A, ze tu są to wiem i dlatego niejestem tym tak mocno zdenerwowany. Po za tym mam wszystkie zapisane na kompie.JaceK pisze:Tam chyba nigdy nie było... ale od jakiegoś czasu wszystkie notowania masz w Archiwum nie-Trójkowym na www.lp3.pltadzio3 pisze:Nie ma nawet wyników żadnego z topów wszech czasów. Mam nadzieję, ze te wszystkie niedociągnięcia rychło zostną naprawione.
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Dokładnie. Strasznie dużo kombinowania, kopiuje się cała strona, z grafiką :-///kajman pisze:No dla mnie to pełna tragedia. Mam wszystkie poprzednie wydruki z listy. Teraz to druk będzie koszmarem. Najpierw trzeba będzie kopiować do worda, a dopiero potem kombinować.
Wierze, że to jeszcze taka wersja "robocza" i sporo rzeczy zostanie dopracowanych
Do nasłuchania
- Robert
- Listy Przebojów Trójki słucham od: nr. 137 - 1 XII 1984
Strona jaka jest ... każdy widzi. Braki , błędy , ogólnie wielki chaos. Z pewnością z czasem przyzwyczaimy się do tych zmian , choć wygląd szaty graficznej , przejrzystość i czytelność dużo lepsze od poprzedniej. O utrudnieniach związanych ze stroną LP3 szkoda nawet pisać... . Ale ja nie o tym. Program Trzeci się zmienia. O przepraszam ... Trójka się zmienia. Reportaże , słuchowiska , The Beatles , dekady , Mann , Baron , muzyczna poczta UKF itd , itp. Jak widzę te zmiany ? Z pewnością zamierzeniem Skowrońskiego jest przyciągnąć słuchaczy do radia , choć jak sam twierdzi Trójka nie zamierza konkurować ze stacjami komercyjnymi i wzrost słupka słuchalności nie jest celem samym w sobie. "Starzy słuchacze wrócą , ale na jak długo ? A co z młodymi ? Jak ich przyciągnąc do radioodbiorników ? Jak przeciwstawić się tej konkurencyjnej papce serwowanej przez zetkę czy RMF ? To wszystko już było - skecze Szumańskiej , rodzina Poszepczyńskich , Wojtek Mann prowadzący ZdT , archiwalne reportarze... Doceniam starania - nie popełnia błędów kto nic nie robi. Tylko , że nie można żyć przeszłością i wyłącznie bazować na marce którą Program III wypracował sobie w poprzednim wieku. Dekady się skończyły , skończy się jubileusz związany z 25-leciem LP3 , charakterystyczne osobowości , mogące zaproponować coś ciekawego właśnie odeszły ... Czy ten pomysł na Trójkę wypali ? Chciałbym wierzyć , że tak będzie. Zobaczymy. Jeśli chodzi o mnie - nie mam nic przeciwko temu - moja kochana Trójka zmierza w dobrym kierunku. Znowu zacząłem jak za dawnych lat słuchać , słuchać , słuchać ... I coś mi się wydaje , że nieprędko wysiądę z tego trójkowego pociągu. Bo Trójka to po prostu moje radio ...
- tadzio3
- Kontakt:
Do tamtych lat już nie powróci, ale zmiany idą w jak najlepszym kierunku. Ponownie mogę słuchać radia z przyjemnością, a nie tylko z nudów.
Chociaż ostatnio mało słucham Trójki, bo w pracy nie mam radia, to z rana kiedy słuchałem Manna to przypomniały sie stare czasy, kiedy osoba prowadząca nie musi się śpieszyć w tym, co chce powiedzieć mówiąc jakis kiepski żart, a w tle nie leci jakaś muzyczka, zeby nie było za cicho. A na dodatek muzyka nie jest playlistowa, tylko jakoś wybrana. Nie jest ona też tylko tłem, ale jakąś częscią audycji, gdzie czasem Pan Wojciech powie dlaczego puscił ten kawałek, a nie inny.
I to tyle na ten temat.
Chociaż ostatnio mało słucham Trójki, bo w pracy nie mam radia, to z rana kiedy słuchałem Manna to przypomniały sie stare czasy, kiedy osoba prowadząca nie musi się śpieszyć w tym, co chce powiedzieć mówiąc jakis kiepski żart, a w tle nie leci jakaś muzyczka, zeby nie było za cicho. A na dodatek muzyka nie jest playlistowa, tylko jakoś wybrana. Nie jest ona też tylko tłem, ale jakąś częscią audycji, gdzie czasem Pan Wojciech powie dlaczego puscił ten kawałek, a nie inny.
I to tyle na ten temat.