Czy strona Trójki się zmieniła??? czy mi...coś szwakuje

Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Awatar użytkownika
Megalomaniac 3-owy

Czy strona Trójki się zmieniła??? czy mi...coś szwakuje

Post autor: Megalomaniac 3-owy »

Kłaniam się

...czyżby nowa szata strony Trójkowej !?! jak tak... to jak się na to zapatrujecie - sądzicie...a może mi cosik szwankuje i PolskieRadioOnline samo wskakuje...
JaceK
woźny-konserwator
Kontakt:

Post autor: JaceK »

Szata nowa, archiwum nowe (nowsze!), bardziej uporządkowana informacja... ale wizulanie... zależnie od przeglądarki. Ja mam względnie dobrze.
Awatar użytkownika
stavanger
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683

Post autor: stavanger »

Teraz jeśli chodzi o informacje o LP3, na pierwszym miejscu jest wykonawca (pogrubiony) a potem tytuł dużymi literami.
Awatar użytkownika
Miszon
Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
Kontakt:

Post autor: Miszon »

Ale niestety nie mogę teraz zagłosować, bo jakiś error wyskakuje :? .
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

heh nawet liczbę tygodni w poczekalni teraz podają :)
ale nie mogę obejrzeć zestawu do głosowania bo pojawia się napis, że z tego konta oddano już głos, bo już oddałem :wink:
ale widziałem zestaw do głosowania na top wszech czasów i faktycznie to dość nieczytelne, ale jak się wie na co chce się głosować to się znajdzie.
kajman

Post autor: kajman »

No dla mnie to pełna tragedia. Mam wszystkie poprzednie wydruki z listy. Teraz to druk będzie koszmarem. Najpierw trzeba będzie kopiować do worda, a dopiero potem kombinować.
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Nie ma nawet wyników żadnego z topów wszech czasów. Mam nadzieję, ze te wszystkie niedociągnięcia rychło zostną naprawione.
kajman

Porządne wydrukowanie ostatniego notowania listy zajęło mi pół godziny i sporo nerwów.
JaceK
woźny-konserwator
Kontakt:

Post autor: JaceK »

tadzio3 pisze:Nie ma nawet wyników żadnego z topów wszech czasów. Mam nadzieję, ze te wszystkie niedociągnięcia rychło zostną naprawione.
Tam chyba nigdy nie było... ale od jakiegoś czasu wszystkie notowania masz w Archiwum nie-Trójkowym na www.lp3.pl
Awatar użytkownika
Megalomaniac 3-owy

Post autor: Megalomaniac 3-owy »

...jak dla mnie po krótkim przeglądzie i wyglądzie :shock: ...to jest "koszmar z ulicy Myśliwieckiej" ...może coś jeszcze się wyklaruję bo teraz to same utrudnienia ...a stare przyzwyczajenia...
..no coż Trójka przecież nie może odbiegać wizualnie od pozostałych stacji PolskiegoRadia...komuna mi się przypomina... :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

JaceK pisze:
tadzio3 pisze:Nie ma nawet wyników żadnego z topów wszech czasów. Mam nadzieję, ze te wszystkie niedociągnięcia rychło zostną naprawione.
Tam chyba nigdy nie było... ale od jakiegoś czasu wszystkie notowania masz w Archiwum nie-Trójkowym na www.lp3.pl
Były topy od 2001 roku. A, ze tu są to wiem i dlatego niejestem tym tak mocno zdenerwowany. Po za tym mam wszystkie zapisane na kompie.
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

kajman pisze:No dla mnie to pełna tragedia. Mam wszystkie poprzednie wydruki z listy. Teraz to druk będzie koszmarem. Najpierw trzeba będzie kopiować do worda, a dopiero potem kombinować.
Dokładnie. Strasznie dużo kombinowania, kopiuje się cała strona, z grafiką :-///

Wierze, że to jeszcze taka wersja "robocza" i sporo rzeczy zostanie dopracowanych

Do nasłuchania
kajman

Dopiero przy głosowaniu okazało się, że jest jeszcze kolejna trudność - owszem, na początku podani są wykonawcy, ale utwory uszeregowano w alfabetycznej kolejności tytułów, co dla mnie jest bałaganem.
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

Najśmieszniejsze jest to, że chciałem sobie podejrzeć zestaw do głosowania na Top Wszech Czasów, czy jest już uaktualniony i co :?: Pojawił się napis "Lista Trójki z tego konta już oddano głos" :P a na TWC jeszcze nie głosowałem :lol: a 2 dni temu jeszcze mogłem.
Awatar użytkownika
Piotr
Rzecznik Administratora
Listy Przebojów Trójki słucham od: 24.04.1982

Post autor: Piotr »

Juz sie sami pogubili w tych zabezpieczeniach
Awatar użytkownika
Robert
Listy Przebojów Trójki słucham od: nr. 137 - 1 XII 1984

Post autor: Robert »

Strona jaka jest ... każdy widzi. Braki , błędy , ogólnie wielki chaos. Z pewnością z czasem przyzwyczaimy się do tych zmian , choć wygląd szaty graficznej , przejrzystość i czytelność dużo lepsze od poprzedniej. O utrudnieniach związanych ze stroną LP3 szkoda nawet pisać... . Ale ja nie o tym. Program Trzeci się zmienia. O przepraszam ... Trójka się zmienia. Reportaże , słuchowiska , The Beatles , dekady , Mann , Baron , muzyczna poczta UKF itd , itp. Jak widzę te zmiany ? Z pewnością zamierzeniem Skowrońskiego jest przyciągnąć słuchaczy do radia , choć jak sam twierdzi Trójka nie zamierza konkurować ze stacjami komercyjnymi i wzrost słupka słuchalności nie jest celem samym w sobie. "Starzy słuchacze wrócą , ale na jak długo ? A co z młodymi ? Jak ich przyciągnąc do radioodbiorników ? Jak przeciwstawić się tej konkurencyjnej papce serwowanej przez zetkę czy RMF ? To wszystko już było - skecze Szumańskiej , rodzina Poszepczyńskich , Wojtek Mann prowadzący ZdT , archiwalne reportarze... Doceniam starania - nie popełnia błędów kto nic nie robi. Tylko , że nie można żyć przeszłością i wyłącznie bazować na marce którą Program III wypracował sobie w poprzednim wieku. Dekady się skończyły , skończy się jubileusz związany z 25-leciem LP3 , charakterystyczne osobowości , mogące zaproponować coś ciekawego właśnie odeszły ... Czy ten pomysł na Trójkę wypali ? Chciałbym wierzyć , że tak będzie. Zobaczymy. Jeśli chodzi o mnie - nie mam nic przeciwko temu - moja kochana Trójka zmierza w dobrym kierunku. Znowu zacząłem jak za dawnych lat słuchać , słuchać , słuchać ... I coś mi się wydaje , że nieprędko wysiądę z tego trójkowego pociągu. Bo Trójka to po prostu moje radio ...
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Do tamtych lat już nie powróci, ale zmiany idą w jak najlepszym kierunku. Ponownie mogę słuchać radia z przyjemnością, a nie tylko z nudów.
Chociaż ostatnio mało słucham Trójki, bo w pracy nie mam radia, to z rana kiedy słuchałem Manna to przypomniały sie stare czasy, kiedy osoba prowadząca nie musi się śpieszyć w tym, co chce powiedzieć mówiąc jakis kiepski żart, a w tle nie leci jakaś muzyczka, zeby nie było za cicho. A na dodatek muzyka nie jest playlistowa, tylko jakoś wybrana. Nie jest ona też tylko tłem, ale jakąś częscią audycji, gdzie czasem Pan Wojciech powie dlaczego puscił ten kawałek, a nie inny.
I to tyle na ten temat.
ODPOWIEDZ