ale dostałeś też info ode mnie, że doszłoMiszon pisze:Aczkolwiek dostałem zwrot, że nie doszło.

Twoja odpowiedź jest w 50% dobrawwas pisze:Odpowiedź: chodzi o ten utwór, o którym wiadomo, że wygra. Miło się dowiedzieć, że jestem dwudziesty

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
ale dostałeś też info ode mnie, że doszłoMiszon pisze:Aczkolwiek dostałem zwrot, że nie doszło.
Twoja odpowiedź jest w 50% dobrawwas pisze:Odpowiedź: chodzi o ten utwór, o którym wiadomo, że wygra. Miło się dowiedzieć, że jestem dwudziesty
Faktycznie, teraz sprawdziłem i dostałem potwierdzenieYacy pisze:ale dostałeś też info ode mnie, że doszłoMiszon pisze:Aczkolwiek dostałem zwrot, że nie doszło.nic nie poradzę na to, że do mnie dochodzi, a wy dostajecie informacje, że niby nie...
No chyba Powtórne Archiwum, no bo co...Yacy pisze: - jeden utwór zdobył 100% punktów ... dopóki swoich głosów nie oddała dwudziesta osoba! /pytanie bez nagród: jaki to utwór? Pierwsza osoba ... będzie miała satysfakcję/
A dlaczego nie za 10 dni?Yacy pisze:Odpowiedź mniej więcej za 5 tygodni
uuu, czyli tylko my na to głosowaliśmyneon.ka pisze:Z mojej 21 nie przeszło dalej:
miejsce 19: 152. 16. 2. AEROSMITH — Amazing [ 93 ]