Pudło. Więc Red Boxsłoik pisze:The The?
Aktualności (Około) Trójkowe
Re: Aktualności (Około) Trójkowe
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Ale zaraz - teraz nie słyszałem pana Piotra.
O co więc chodzi?
O co więc chodzi?

"Gościnny" występ Pana Piotra (ponad pół godziny!!!) w jego własnej audycji zdziś już leży tam gdzie trzeba
Jak Wam się podobały nowe nagrania Red Box? Dla mnie bomba
A za tydzień jubileuszowe wydanie Minimaxa

Jak Wam się podobały nowe nagrania Red Box? Dla mnie bomba

A za tydzień jubileuszowe wydanie Minimaxa

- Miszon
- Kontakt:
Już skaczę na chomika i słucham - ależ czad!
Dzięki wielkie jotem3!
Kurcze - naprawdę NIE MA PRZYPADKÓW - w piątek "przypadkiem" natrafiłem na ostatnie kilkanaście minut Muzycznej Poczty i ostatnim kawałkiem było... "Chenko"
(własnie w tej wersji, sam miałem chyba jakąś inną nagraną, choć też długą, ale ten chórek na początku i końcu bardziej majestatycznie brzmiał).

Dzięki wielkie jotem3!
Kurcze - naprawdę NIE MA PRZYPADKÓW - w piątek "przypadkiem" natrafiłem na ostatnie kilkanaście minut Muzycznej Poczty i ostatnim kawałkiem było... "Chenko"

- mateusz15
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku
Co sądzicie na temat nowej strony Trójki?
ja na razie nic pozytywnego, bo za każdym razem gdy na nią wchodzę to wyłącza mi firefoxa.
mi nie wyłączyło. więcej będę mógł powiedzieć jak więcej pochodzę po tej stronie.
tylko się boję, że znowu pierwsza piątka się będzie kisić...
tylko się boję, że znowu pierwsza piątka się będzie kisić...
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 859 notowania (1998)
Na razie koszmar... katastrofa... klapa... do bani... do kitu... do luftu... Chaos, że hej - nie wiadomo gdzie co teraz jest. I komu do diabła przeszkadzała ta stara strona.mateusz15 pisze:Co sądzicie na temat nowej strony Trójki?

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
popieram w całej rozciągłości, dodam jeszcze: do chrzanudanco28 pisze:Na razie koszmar... katastrofa... klapa... do bani... do kitu... do luftu... Chaos, że hej - nie wiadomo gdzie co teraz jest. I komu do diabła przeszkadzała ta stara strona.mateusz15 pisze:Co sądzicie na temat nowej strony Trójki?

nie mogąc się doszukać spisu utworów z " TuBarona " natrafiłam na tagi takie jak: " indie rock ", " elektronika ", co mnie wnerwiło niemiłosiernie, bo " bluesa " tam nie było ...
Ta nowa strona to jakiś niewypał, Forum Trójki też się zrobiło kwadratowe, no i wywala mnie co chwila ( pewnie jeszcze " robią " stronę ) ...
tutaj znalazłam odnośnik do " starej Trójki " - tam jeszcze co nieco można znaleźć, polecam:
http://www2.polskieradio.pl/trojka/playlista/
ale żeby nie było tak " czarno ", dodam ( chyba niepotrzebnie

Ostatnio zmieniony pn wrz 20, 2010 8:41 pm przez lady, łącznie zmieniany 3 razy.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
nie straszcie... ja jeszcze jestem nieświadomy... trudno - idę... 
edit: bez sensu: żeby oddać głosy na listę muszę zjechać na dół. A przecież po otwarciu strony widać po lewej Lista przebojów Trójki
inne tytuły nie są aktywne, ale np. Co słychać w Trójce? jest podlinkowane... Może to tylko "na razie". Na razie podziękuję bo się muli.

edit: bez sensu: żeby oddać głosy na listę muszę zjechać na dół. A przecież po otwarciu strony widać po lewej Lista przebojów Trójki

W sumie drobiazg. Chciałem dowiedzieć się w trakcie Klubu Trójki jaki dziś temat i kto prowadzi, bez włączania radia. Znalazłem archiwum, znalazłem opcje "słuchaj on-line", tylko jakoś nie mogę się dokopać do dzisiejszej zapowiedzi. A może ktoś znalazł?
nowa strona Trójki - i komu poprzednia wersja przeszkadzała ?
ta moda na tagowanie wszystkiego jest nieznośna. o, i jeszcze te obrazki panien przy "księgach gości" z dnia otwartego na Myśliwieckiej, jakaś totalna porażka, jakby promocja agencji towarzyskiej.
Czy któraś z Forowiczek/ któryś z Forowiczów była/ był (lub jeszcze jest
) w Poznaniu na koncercie Stinga? ciekawam relacji, a Książę Marcin dopiero w niedzielę... ale za to sobota...sobota będzie dla nas lubiących Sarah B.

Czy któraś z Forowiczek/ któryś z Forowiczów była/ był (lub jeszcze jest

- Miszon
- Kontakt:
Dżizas - zgroza!
Jakiś pomysł, jak się dostać na stronę z głosowaniem? Przez ramówkę nie da rady, bo wyskakuje tylko opis audycji, po prawej na głównej co prawda jest pierwsza piątka ostatniego notowania, ale "nieklikalna" w sensie przekierowania, więcej pomysłów nie mam o tej porze. Co leciało wczoraj w TuBaronie też nie widzę.

Jakiś pomysł, jak się dostać na stronę z głosowaniem? Przez ramówkę nie da rady, bo wyskakuje tylko opis audycji, po prawej na głównej co prawda jest pierwsza piątka ostatniego notowania, ale "nieklikalna" w sensie przekierowania, więcej pomysłów nie mam o tej porze. Co leciało wczoraj w TuBaronie też nie widzę.
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Fajna stronka. Ale z Was marudy 

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 859 notowania (1998)
Na dole głównej strony, przy zdjęciach Balonika i Niedźwiedzia kliknąć w "Notowanie nr 1494", lub -> http://lp3.polskieradio.pl/Miszon pisze:Jakiś pomysł, jak się dostać na stronę z głosowaniem?
- Miszon
- Kontakt:
Na szczęście działa jeszcze stara wersja strony.
Mi teraz też działa.ku3a pisze:mi nie wyłączyło.
Szukam innych pozytywów.
- mateusz15
pewnie nowa pojawi się wraz z jesienną ramówką...Miszon pisze:Na szczęście działa jeszcze stara wersja strony.

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
klikajcie w ten link który podałam, tam jeszcze wszystko jest po staremu, i pisze co było grane 

to chyba rzeczywiście jest jakaś stara strona.lady pisze:tam jeszcze wszystko jest po staremu, i pisze co było grane

- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Nie wiem czy to offtop, ale jak tak mam od NIEPAMIĘTNYCH CZASÓW (tzn. jak była zmiana strony)abd3mz pisze:ja na razie nic pozytywnego, bo za każdym razem gdy na nią wchodzę to wyłącza mi firefoxa.
ze stroną Listy. Dlatego w moim wypadku głosowanie na LP3 z Linuxa jest im-po-si-bleeee...
Nie wiem od czego to zależy, bo pod Win 7 i Vistą działa jak należy.
Na szczęście jestem dwusystemowcem.
A strona Trójki... - jednym słowem - słabo czytelna, ale może o to chodziło.
Na szczęście sztandarowe linki (np. dostęp do koncertów) działają bez pudła.
napisz więcej danych. [jak chcesz to na pw] na razie przypuszczam, że to kwestia flasha.adamwadameria pisze:Nie wiem czy to offtop, ale jak tak mam od NIEPAMIĘTNYCH CZASÓW (tzn. jak była zmiana strony)
ze stroną Listy. Dlatego w moim wypadku głosowanie na LP3 z Linuxa jest im-po-si-bleeee...
Nie wiem od czego to zależy, bo pod Win 7 i Vistą działa jak należy.
Albo te daty przy Waszych postach są trefne, albo.... ja wchodzę na stronę i nie widzę na niej żadnej zmiany od ponad 2 lat! 

- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
bo w tej chwili wrócili do poprzedniej wersji
wczoraj wpisując http://polskieradio.pl/9,Trojka pojawiała się nowa wersja strony. dziś tylko komunikat:
404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

- mateusz15
Wyglądało to mniej więcej tak:Gary pisze:Albo te daty przy Waszych postach są trefne, albo.... ja wchodzę na stronę i nie widzę na niej żadnej zmiany od ponad 2 lat!