30 • OZZY OSBOURNE — Life Won’t Wait
29 • ZAZ — Je veux
28 • SANTANA FEAT. INDIA.ARIE & YO-YO MA — While My Guitar Gently Weeps
27 • STANISŁAW SOYKA — Tango Warszawo
26 • ABRADAB — Mamy królów na banknotach
25 • KOBRANOCKA — Intymne życie mrówek
24 • MUNIEK FEAT. ANNA MARIA JOPEK — Dzieje grzechu
23 • LAO CHE — Prąd stały / prąd zmienny
22 • RAZ, DWA, TRZY — Już
21 • RAZ, DWA, TRZY — Zgodnie z planem (może świt błyśnie)
20 • CZESŁAW ŚPIEWA — O tych w Krakowie
19 • KULT — Amnezja
18 • ARCHIVE — Come on Get High
17 • ARMIA — Jeszcze raz, jeszcze dziś
16 • CUBA DE ZOO — Czarne auto
15 • STRACHY NA LACHY — Twoje oczy lubią mnie
14 • MANIC STREET PREACHERS — (It’s Not War) - Just the End of Love
13 • PEARL JAM — Just Breathe
12 • ACID DRINKERS FEAT. ANIA BRACHACZEK — Love Shack
11 • BULDOG — Do generałów
10 • PHIL COLLINS — Going Back
9 • WAGLEWSKI, ABRADAB, MALEŃCZUK — Wszyscy muzycy to wojownicy
8 • BRODKA — W pięciu smakach
7 • STING — Every Little Thing She Does Is Magic
6 • GORILLAZ — On Melancholy Hill
5 • BLUR — Fool’s Day
4 • SABATON — Uprising
3 • GOGOL BORDELLO — My companjera
2 • HEY — Faza delta
1 • KATIE MELUA — A Happy Place
Dzisiejsza prezentacje wynikow online na forum przygotowala w warszawskim studio Halina Wachowicz, a ze studia w Katowicach na forum zapodawal i o inne dane uzupelnil dziekujacy wam za dzisiejsze spotkanie i cierpliwosc Piotr Szruba. W najblizszy piatek wszystko mam nadzieje wroci do normy i wyniki poplyna juz jak zwykle spod wawelskiego wzgorza.
Chwilowo Archiwum LP3 (http://www.alp3.pl) nie będzie uzupełnione (awaria infrastruktury sieciowej)... Helen dziękujemy za przesyłkę, Piotrowi za opracowanie wyników on-line i skrupulatne wrzucanie na Forum.
Do zaczytania/zasłuchania na Markomanii, lubo za tydzień na piątkowych muzycznych smakołykach.
Chyba muszę tu być od niedawna...bo w zyciu nie spodziewałbym sie "tej" Meluy na Topie. Człowiek uczy się cały czas Gong! [brzdęk] - też mi jakoś tak "zawodowo" brzmii
Miszon pisze:GRałem kiedyś tego pana w Hey Joe w audycji o liczeniu, a będzie jeszcze w audycji o technikach gitarowych na pewno
szkoda że takie audycje jak dla mnie tylko w Internecie ( mam do kitu głośniki )
na szczęście mój " regionalny " redaktor też go prezentuje od czasu do czasu w swoich audycjach, a jak leciał Hey to sobie przesłuchałam " Tribute to Randy ( Rhoads ) " i ... nawet Michael nie zagra tych solówek lepiej
Ostatnio zmieniony pt wrz 17, 2010 10:03 pm przez lady, łącznie zmieniany 1 raz.
Prowadzący się uwinął i zostały 2 minuty. BTW. zawsze mnie zastanawiało: czy to jest wyciąg z jakiegoś utworu czy specjalna listowa (3-kowa) kompozycja?